Beethoven, Moonlight Sonate

Je krijgt mensen op je weg die je helpen je weg te verlichten. (Deelnemer)

Ervaringen Workshops healing/channeling

Deelnemer:
Als je alle zekerheden in je leven ziet verdwijnen en geen grip meer op het leven hebt, dan word je teruggeworpen op jezelf en als je dan - door omstandigheden - jezelf niet meer vertrouwt en niet meer naar je gevoel luistert, dan is het of er een tornado gaande is, die alles op zijn weg komt, vernietigt. Maar als je ziel niet vernietigd wil worden omdat het nog zo veel te leren heeft, vraagt ze om hulp en je wordt nederig. Je lichaam en geest buigt als een bamboe om de tornado het hoofd te bieden. De kracht van vragen en bidden, zit in de intentie van je ziel. Op dat moment wordt er ingegrepen door het universum, God, Jezus, de meesters. Zij kennen je zielenplan en je geeft hen toestemming om in te grijpen. Je krijgt dan die mensen op je weg die jou helpen om je weg te verlichten, totdat jezelf tot inzichten komt.

Zo kwam ik ook in contact met de workshops channelen/helen van Inge. Ik had een vervoersprobleem dat ook door het openbaar vervoer niet opgelost kon worden. Ik heb 2x een workshop serie gevolgd en beide series van 10 avonden heb ik kunnen volgen omdat het universum op een wonderlijke manier ervoor zorgde dat ik op de bewuste dagen in de aanwezigheid van kennissen of familie was, die mij een lift naar Gorinchem aanboden.

De eerste avond was overweldigend. Ik ben niet sceptisch van aard want ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik was wel in een baldadige bui. Toen ik op de behandeltafel lag, klaar om de heling van een van de cursisten te ontvangen, zei ik tegen spirit: 'Kom maar op als jullie er zijn. Help me maar met de pijn in mijn knie want daar heb ik zoveel last van.'

Ik voelde vervolgens verfijnde energieën om me heen en liefdevol kreeg ik de vraag gesteld: 'Mogen wij jou helpen?'. Ik kreeg tranen in mijn ogen uit schaamte, omdat ik zo uitdagend was geweest en omdat het zo liefdevol werd gevraagd. Ik was geschokt vanwege de onverstoorbaarheid van de liefdevolle reactie op mijn uitdagende oproep.
En weer vroegen ze: 'Mogen wij jóu nu helpen, want jij hebt al zoveel mensen geholpen.' Ik zei: 'Ja ga U gang' en op dat moment kreeg ik een elektrische schok in mijn linker voet, dat door ging naar mijn linker knie en daar bleef hangen. Op het moment dat ik dacht: 'Wat gebeurt hier nou?', voelde ik een warme, tedere glimlach (en die was echt niet van mij). Tot op heden heb ik geen last meer van mijn knie.

Door die tornado in mijn leven, was ik volledig de weg kwijtgeraakt en ik ben dankbaar dat ik weer op de goede koers ben. Vanaf die eerste cursusavond had ik het gevoel dat mijn ziel niet meer te stoppen was; het was thuiskomen in onbaatzuchtige liefde.

Op een van de andere avonden zat ik samen in de auto bij mijn vriendin, die ook besloten had de workshops te volgen. De afstand duurde normaal gesproken 45 minuten. Op deze avond waren we flink verlaat en toch maakten we geen haast omdat we ertegen op zagen dat op deze (open) avond ook vreemden aanwezig zouden zijn. Maar hoe we ook talmden, precies op tijd kwamen we aan: we hadden over dezelfde afstand 20 minuten gedaan zonder de snelheid te verhogen. Het voelde alsof we als een raket werden gelanceerd. We waren zo verwonderd en keken elkaar vertwijfeld aan: 'Dit kan toch niet waar zijn, heb jij de tijd gezien?'. Dus we checkten de vertrektijd met die op de benzinebon. Het leek wel of we een wereldrecord hadden gereden. En behalve dat, had ik overweldigende ervaringen met de 'vreemden' die ik voor geen goud had willen missen.

De volgende serie eenheidshelingen, heeft me dichter naar mijn ziel gebracht. Ik heb met mijn ziel en met de zielen van de andere cursisten genoten, gelachen en gehuild en durf nu veel meer te vragen aan de lichtwereld, wetende dat God, het universum zoveel te bieden heeft en overvloed heeft aan rijkdom voor de ziel. Het geschenk aan (paranormale) informatie, en (paranormale) wonderen koester ik in waarheid en liefde.

Bedankt lieve God, universum, Jezus, meesters, dat ik Inge heb mogen ontmoeten op het juiste tijdstip en plaats met haar workshops eenheidsheling.
……………

Virna:
Ik heb de avonden als zeer waardevol ervaren! Ik heb veel mooie en waardevolle inzichten opgedaan die me weer verder hebben geholpen in mijn eigen ontwikkeling. Bepaalde zaken zijn me duidelijker geworden. Dit is overigens niet zonder slag of stoot gegaan. Het loslaten van bepaalde oude overtuigingen of ideeën is niet altijd even makkelijk. Het vraagt introspectie en zelfonderzoek en dat kan confronterend en intensief zijn. Maar je groeit wel en dat is het belangrijkste!

Bijzonder vond ik dat in de weken tussen de bijeenkomsten er van alles gebeurde dat ofwel betrekking had op de bijeenkomst ervoor ofwel betrekking had op de bijeenkomst die kwam. Op de een of andere manier hing het met elkaar samen. Een voorbeeld: tijdens een van de eenheidshelingen die ik samen met jou, Inge, gedaan had, vertelde je me na de heling dat je gezien had dat de healing gidsen rood in mijn aura hadden gedaan voor meer daadkracht. Ik snapte aanvankelijk niet waarom ik meer daadkracht nodig had omdat ik mezelf wel iemand vind die van aanpakken houdt. Later die week werd het me meteen duidelijk: een bepaalde confrontatie met iemand moest worden aangegaan. Die week vond ik de moed om dat te doen en durfde ik te vertellen wat me dwarszat.

Jouw begeleiding tijdens de avonden maar vooral ook daarna heb ik enorm gewaardeerd! Ik kan niet anders zeggen dat ik het geweldig vind hoe je hebt meegedacht en hoe je me bepaalde zaken duidelijk hebt gemaakt. Je stond naast me in het proces en keek mee. Echt super! Heel erg bedankt hiervoor!
……………

Jan:
Nooit verwacht dat ik zo'n mooie reis 10 avonden en 20 weken terug zou gaan meemaken maar nu is het zover, de laatste avond.

Woorden stromen zeker uit mijn handen, het zijn woorden van vreugde, licht, het herkennen van wat eerst vaag en onbekend was en vooral de aanraking van liefde. Wat een feest was en is deze reis waar ik nog maar net aan begonnen ben en ik zal beschrijven wat het tot zover met mij gedaan heeft.

Ik ontdekte een ruimte die in mijn lichaam zit, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en met de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. Die ruimte was al wel gevuld met twijfels die zochten naar een oplossing of een duidelijk antwoord wilden hebben en die zijn gekomen in een onvoorstelbaar hoog tempo. De ruimte is in de 10 avonden ruimschoots voorzien van kennis, van liefde, van gevoel en van antwoorden. De energie die ik gekregen heb, is omgezet in gedrag dat ik gebruik als ik dat wil en geeft mij een helderheid die ik nog niet eerder ervoer. ik zie wat ik niet zag en dat is een wereld om ons heen gevuld met licht en energie zonder tijd of verlies van tijd, het is er en zal er altijd zijn.

Ik heb geleerd in mijzelf te treden en daarna bijna uit mijzelf, het is vliegen, zweven, genieten en een gevoel van extase. De avonden hebben mij geleerd dat dit nog maar het begin is van de reis naar mijn eigen ik maar één ding weet ik zeker: ik sta dichter bij mijzelf dan ooit te voren en kan mijzelf ook vanaf een afstand bekijken, heel bijzonder.

Ik merk het ook aan mensen om mij heen, het straalt af op hen die daar voor open staan en begrijpen wat ze zien. Zij die dat nog niet hebben, reageren ook op een soms wat verwarde manier omdat ze niet begrijpen waar die energie vandaan komt.

Het samenzijn met de groep was iedere keer weer een hoogtepunt, een avond waar ik na afloop van eentje alweer uitkeek naar de volgende. De groep heeft mij laten groeien, heeft mij geaccepteerd hoe ik ben, heeft geluisterd naar mijn verhalen en daar ben ik heel dankbaar voor.

En dan de persoon, Inge, het gaat soms in het leven om het ontmoeten van de juiste lieve mensen en Inge is zo'n persoon en ik ben echt dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen op die manier zoals die voor mij het beste werkte. Inge, dank je wel voor het cadeau dat je mij hebt gegeven.

En nu verder, het pad is duidelijk en de vervolgstappen zullen gaan komen op de manier zoals ze dat inmiddels hebben gedaan, heel rustig en soms onduidelijk maar ze komen, dat is zeker.

lieve groeten,
Jan
……………

Ronald:
Ik vond het fijn om weer even tijd voor mezelf vrij te maken en met mijn
IK bezig te zijn. Vooral omdat ik dit met mijn vriendin heb gedaan en ik het idee had dat dit niet haar ding was. Maar ze heeft het toch opgepakt en ik heb haar zien veranderen: de stemmen in haar hoofd zijn verdwenen en rust heeft daarvoor plaats genomen.

Ik wilde gaan channelen en hoewel in de aankondiging van de cursus alleen eenheidsheling werd genoemd, heb ik verschillende ervaringen gehad die mij steeds meer vertrouwen hebben gegeven in het channelen. Ik heb inmiddels verschillende energieën kunnen onderscheiden en dit was goed en belangrijk voor mij.

De groep was open naar elkaar en dat vond ik ook fijn, anders waren we niet zo ver gekomen. Mij heeft het weer op het pad van spirituele groei gezet. Ik heb weer diverse emoties mogen ondergaan en ben er nu pas achter dat ik er meer mee had moeten spelen, om te voelen hoe deze gevoelens zijn ontstaan. Ik kan nu sneller energieën om me heen voelen.

Het meest waardevolle voor mij was Inge te ontmoeten en van haar te leren hoe zij bepaalde situaties oplost.
……………

Pieter:
Hoi wijze/lieve Inge, Allereerst wil ik je nog bedanken dat ik deel heb mogen uitmaken van de 10 lessen eenheidshelling. Voor mij was het een zeer bijzondere ervaring, maar eigenlijk ook weer niet. Ik zal je uitleggen waarom.

Een bijzondere ervaring was en is het omdat het in principe een bevestiging is van mijn leven; hoe ik geleefd heb en nu leef. In het verleden was en nu nog ben ik best wel een liefdevol mens en door de lessen heb ik geleerd dat ik mezelf daarvoor helemaal niet hoef te schamen of daardoor een watje van een man ben. Er wordt vaak van een man verwacht dat hij stoer en sterk moet zijn. ik ben er door de lessen achter gekomen dat dit absoluut niet het geval is. Juist het tegenover gestelde is waar; door je zacht op te stellen wordt de kracht van wat je zegt beter begrepen door de mensen tegen wie je praat of met wie je leeft. Het is een mooie gewaarwording als je ziet en hoort dat mensen hierdoor weer verder kunnen op een positieve manier die ze zelf als erg prettig ervaren. Voor mij persoonlijk geeft dit weer meer kracht en voldoening om op deze manier verder te gaan.

Ja natuurlijk zijn er voor mij ook nog wel wat punten die ik moet/wil leren, maar voor mij is dat proces wel in volle gang gezet. Ik ervaar het wel als prettig om aan jezelf te werken en dat je weet "ik kom/wordt er weer sterker uit/van".

Uiteraard mag je mijn reactie plaatsen op de site en ook wat er is gebeurd op de avonden. Het mag onder mijn naam omdat ik ben wie ik ben (een liefdevol mens).

Hiervoor wil ik jou en de deelnemers aan de heling avonden bedanken.

……………

Carla:
Hoi lieve Inge, Bedankt voor de fijne en mooie avonden. Het heeft mij zo goed gedaan. Gisteravond zag ik tijdens de meditatie een dichte roos die heel langzaam open ging. Het was heel mooi en zo voel ik me ook: heel sterk.

Het was heel mooi gisteravond vooral de healing samen met Pieter (dat hij vroeg om veel liefde op ons pad) deed mij goed. Bij de afronding in de kring hand in hand, voelde ik dat de kring alleen maar groter en groter gaat worden en dat was wel heel mooi.

Ik heb de 10 lichtavonden als heel positief en heel mooi ervaren. Ik heb mezelf terug gevonden en ben enorm gegroeid in alles. Het heeft mijn ogen en mijn hart geopend en het is alleen maar heel mooi geworden. De avonden hebben veel effect op mijn leven gehad en ik heb mijn verleden een plek gegeven, wetende dat ik het mag koesteren.

Ik ben veel positiever geworden en zie niet alles meer donker in van mensen die naar me toe komen. Het meest waardevolle is, dat ik veranderd ben en gegroeid ben tot een mooi mens en dat ik weer van me zelf hou.

Je vroeg of we nog aanbevelingen hadden voor deze avonden: Ja lieve Inge, ga door met deze avonden en de kring zal groter en groter worden.

Bedankt lieve Inge, Ik blijf je op de hoogte houden hoe het allemaal verder gaat. De avonden zal ik zeker missen maar die lieve Pieter kan ook altijd nog een healing geven. Hij kan nog veel meer dan hij zelf weet, maar daar zal hij zelf achter moeten komen. Ik ben blij dat ik dit ook allemaal samen met hem heb mogen beleven en ben nog iedere dag dankbaar dat ik hem heb mogen leren kennen.
……………

Annemarie:
Voor mij waren de lichtavonden een rustmoment en een heel fijn moment in de 2 weken, want je kon ongestoord praten over wat je bezighoudt maar wat niet altijd tastbaar en begrijpbaar is voor mensen om je heen. Je bent samen met mensen die dezelfde interesse delen, dat alleen was voor mij al heilzaam en daarnaast de healingen, die altijd een gunstig effect op mij hadden. Als ik mij daarvoor moe en zwaar in mijn hoofd voelde, voelde ik mij daarna weer licht en zonder zorgen.

De lichtavonden werden geleid door Inge, die altijd voor iedereen openstond en iedereen liet zijn wie hij/zij was en gewoon een hele lieve persoon is. Voor mij is dat altijd heel bijzonder om in de omgeving te zijn van zulke lieve mensen, want die zijn met een lampje te zoeken.

Ik stond al behoorlijk in contact met mijn gevoel, maar nu heb ik het gevoel dat de verbinding gepolijst is en dat dingen sterker doorkomen. Ook vertrouw ik er beter op en is er een soort rust over mij gekomen. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan, en ben niet snel van mijn stuk te brengen. Ik blijf bij mezelf zonder daar over te twijfelen. Ook heb ik gemerkt dat ik makkelijker en sneller contact maak met mensen, ik denk dat ik meer opensta voor andere mensen.

Het meest waardevolle van de lichtavonden vond ik het contact met de lichtwereld en met mijn persoonlijke engel.
……………

Kris:
Eerst was het erg onwennig, aangezien ik mij altijd via boeken voorbereid als ik een cursus ga doen, maar ja dit kwam eigenlijk geheel onverwachts. Dus ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten, aangezien ik ook de introductie avond had gemist. Na de eerste lichtavond, ben ik onderweg naar huis draaierig en misselijk geworden, dit duurde tot diep in de nacht, ik kon nou niet zeggen dat dit een prettige ervaring was.

Maar op diezelfde avond voelde ik ook voor het eerst de aanwezigheid van mijn gids en toen ik naar huis ging voelde ik hoe opgewonden en blij hij was over dit eerste contact. Het was in die eerste week dat hij mij zijn naam vertelde: Daan.

Wel heb ik alle lichtavonden tijdens de helingen moeite gehad om Inge te verstaan, dat stoorde me soms, omdat ik dat niet prettig vond, want ik was daar toch om de eenheidsheling te leren. Nu, erop terugkijkend, stoort het me niet meer; ik heb het gevoel gekregen dat wat er ook gebeurt, het gewoon goed was en is.

Ik heb de avonden verder als erg prettig ervaren, er was nooit druk in de vorm van tijd (het werd wel eens laat) maar dat was niet erg. Verder vond en vind ik het nog steeds heel bijzonder dat je eigenlijk zonder aanrakingen, wat ik nogal gewend was tijdens de behandelingen, zoveel met energie kan doen. Dus ik kan wel zeggen dat ik de lichtavonden als bijzonder heb ervaren.

De eenheidsheling hebben wel degelijk effect op mij, mijn man en mijn dieren gehad; ik heb alles gewoon weer met hernieuwde energie opgepakt. Ik ga nu ook proberen om zelf meer te ontvangen. Bepaalde problemen met mijn lichaam (chronische spierziekte) kan ik nu wel beter aan. Ik heb ook tijdens de cursus regelmatig de eenheidsenergie gebruikt voor extra ondersteuning en dit gaf mij een enorme rust; gewoon door te weten dat die energie daarvoor is en dat je er gewoon om kan vragen, (hoef je zelf niet zoveel te doen hihi) alleen een beetje (echt niet veel) concentreren meer niet.

Het meest waardevolle is voor mij het hernieuwde inzicht dat het geven van een heling zo eenvoudig is, zonder overbodige handelingen: alleen je intentie telt.
……………

Rob:
Ik heb enorm genoten van het bezig zijn met healings, gelijkgestemden en het samenwerken met de lichtwereld. Ik ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen wat betreft spiritualiteit. Tijdens deze sessies ben ik begonnen met het "spelen" met klankschalen. Hier wil ik ook mee verder. Het was mooi om te zien wat voor effect mijn klankschalen spel op de groep had.

Toen ik op een beurs in aanraking kwam met Eenheidsheling wist ik dat dit iets was waar ik mee verder moest. Daarna heb ik een workshop van een dag gevolgd bij Inge. De tien sessies 's avonds vormden daarin een enorme verdieping. Ogenschijnlijk vanzelf werden er allerlei problemen opgelost. Doordat ik gelijktijdig ook met intuïtieve ontwikkeling bezig was, ging die ontwikkeling ook sneller. Tijdens de sessies kreeg ik allerlei waardevolle en liefdevolle beloninkjes van de lichtwereld. Zoals korte boodschappen; ik heb door deze sessies contact met mijn gids gekregen en met overleden familieleden die me raad gaven. Ik geef nu zelf healingen, vaak op afstand, maar ook één op één. Waarbij ik ook weer mooie boodschappen krijg. En ik heb een keer zelf een meditatie tijdens een lichtavond gegeven.

Het meest waardevolle vond ik toch het contact met de lichtwereld en het contact met Inge in het bijzonder. Inge is een hele goeie vriendin geworden waar ik mijn hart durf te luchten. Wat tijdens deze sessies soms echt nodig was. En mijn persoonlijke spirituele groei heeft een enorme sprong gemaakt en dat is iets wat de rest van mijn leven bepaalt.

Mijn aanbeveling voor de tien sessies is: laat vooral komen wat er moet komen, de lichtwereld zorgt dat het verloopt zoals het moet. Ikzelf ga altijd naar dit soort dingen zonder iets te verwachten, en dan is het altijd goed.

Zie www.klankhealer.nl
……………

De avonden waren wisselend voor mij. In het begin voelde ik de verschillen in trillingsniveau. Door de sessies ben ik op een andere manier gaan kijken en heb ik de anderen kunnen zien als prachtige mensen en zag ik dat ieder op zijn eigen niveau en binnen zijn eigen waarden bezig is met zijn of haar ontwikkeling.

Het vreemde heb ik wel gevonden dat ik weinig voelde bij het ontvangen van de healingen.
(Lees de uitleg hierover van de lichtwereld: 'Als je niets voelt tijdens een healing’) Aan het eind voelde ik ook minder bij het geven. Maar ik vertrouw erop dat ik ontvangen heb wat ik moest ontvangen en mocht geven wat ik kon geven.

De healingen hebben effect gehad op mijn leven. Het is alsof vanaf die tijd dingen in een stroomversnelling zijn gegaan; alsof de dingen die niet liepen, zichtbaar werden zodat ik genoodzaakt werd om andere stappen te nemen. Het heeft een proces in werking gezet en dat is waardevol geweest.

……………

prana, kosmische energie, intuitie, vreugde, liefde, intuitie, licht
  • 575-oceaan-wolkenpartij
  • 564-bloemtak
  • 576-strand-bali
  • 35-regenboog-alaska
  • 338-doorkijk-bladeren
  • 608-wereldkaart