Beethoven, Moonlight Sonate

Je krijgt mensen op je weg die je helpen je weg te verlichten. (Deelnemer)

Ervaringen van reeks van 10 lichtavonden

Claudia:
Toen ik bij de website van Inge uitkwam rond juni dit jaar, had ik niet kunnen weten hoe het al geregeld was op dat moment door de lichtwereld, daar ben ik gedurende de avonden met de eenheidsenergie achter gekomen.

Na een leven lang ploeteren en zoeken waar ik thuis hoorde en wie ik ben, kan ik zeggen dat ik daar tijdens de healingen en channelingen veel zicht in heb gekregen. Eindelijk voel ik mij thuis in mijn lichaam en ben ik blij, oprecht blij, dat ik op moeder aarde mag wonen, ik wakker ben geworden in deze belangrijke tijd van ascentie en heb ik bij Inge en de avonden met de eenheidsenergie, de healingen en channelingen, mijn eigen kwaliteiten hierin mogen ontdekken.

Ik ben geboren met een diep geloof en weten, alleen is dat nooit tot uiting kunnen komen door het milieu waarin ik ben opgegroeid. Het was niet makkelijk om alles feilloos aan te voelen en het werd afgedaan als gek. Toch heeft dit weten en geloof mij door de donkerste tijden heen geholpen, want hoe donker en eenzaam ik mij ook voelde er was diep van binnen altijd een lichtpuntje dat zei: ‘Ooit komt alles goed en valt alles op zijn plek’.

Deze tijd is nu aangebroken in slechts 10 avonden met Inge! Ik heb mijn gids mogen leren kennen, Ashtar, en wij channelen samen en ook met Sananda, ik ben hier zo dankbaar voor, want de verbondenheid die ik hierdoor voel, is allesomvattend en dit laat mij ook nederig zijn.

Ook heb ik contact mogen leggen met buitenaardsen, de meesters van Andromeda, of beter gezegd zij met mij, want het was Ashtar die mij naar de website van Inge heeft geleid en zo werd ik ook door Ashtar en de lichtwereld naar de meesters van Andromeda geleid.

Ik channel in geschrift en tekeningen met de meesters van Andromeda. Dat is toch prachtig, hoe dat allemaal geregeld wordt!
Ik voel mij niet meer alleen en tast niet meer in het duister.

Licht en liefde is wat ik ben en licht en liefde is wat ik te geven heb en dat allemaal slechts in deze 10 avonden. Ik ben zeer gefascineerd.

Liefdevolle groet, Claudia Cuijpers.

Nu een channeling met Ashtar:

Claudia: “Hallo Ashtar, mag ik U vragen om een channeling voor op de website van Inge?”

Ashtar: “Ja natuurlijk, daar verheug ik mij enorm op, om op deze manier een boodschap door te geven. Wat ben ik enorm trots op jou Claudia, wat jij bereikt hebt in zo'n korte periode. Ik, Ashtar, en de lichtwereld hebben jou naar Inge geleid en zijn zo blij dat je naar je gevoel hebt geluisterd.

Natuurlijk zijn wij ook zo trots op Inge die ons zo lief heeft en intens vertrouwen in ons heeft en dit lichtwerk doet om mensen zoals jij te helpen wakker te worden. Daar zijn wij zeer dankbaar voor en Claudia jou zijn we ook dankbaar. Blijf zo doorgaan, dan ga jij dit lichtwerk ook doorgeven. Dat is waar het om draait, om de mensheid wakker te krijgen en Gaia kan stijgen, zodat er weer een vredelievende maatschappij ontstaat en alle duisternis aan het licht komt.

Lieve Inge en lieve Claudia, zoals gezegd gaan jullie weldra samen channelen en daar zijn we zeer verheugd over.

In liefde verblijf ik Ashtar.”
……………

Eric:
Ik had niet een echt idee waarom ik mij aanmeldde voor de lichtavonden. Ik hoorde op youtube een channeling van jou, Inge. Ik werd daardoor geraakt. en heb toen meteen contact met je gezocht om te kijken of ik nog mee kon doen aan de lichtavonden. Dit bleek niet het geval. Maar, blijkbaar had het universum andere plannen, met als gevolg dat ik drie dagen later mijn eerste avond had! Vanaf dat moment had ik het gevoel dat ik een reis gemaakt heb. Een reis door het universum, naar de lichtwerelden en terug. Samen met jou, onze gidsen, engelen en al wat langs kwam.

Met grote dankbaarheid kijk ik terug naar deze reis. Eigenlijk ben ik nog steeds aan het bijkomen en genieten. Ook heb ik het gevoel dat de reis nog lang niet klaar is. Ik kijk uit naar het vervolg.
……………

Maria:
12 weken geleden begon ik bij inge de eenheidshealing te doen en ervaren. Ik had net de reiki inwijdingen als grootmeester voltooid. Toen kwam ik op een avond bij de site van Inge uit. Alles sprak mij aan, de teksten en foto’s, en ik voelde de hoge energie. Er gebeurde van alles met mij; een diepe vermoeidheid werd getransformeerd gedurende een aantal weken (ik heb in mijn leven drie burn-outs gehad).

Het was bijzonder aangenaam om de hoge energieën te voelen en te ervaren. Inge is heel rustig en brengt je samen met de lichtwereld naar een hoger level. De bijzondere sfeer raakt je aan op een diep niveau in je kern.

Ik ben de lichtwereld dan ook zeer dankbaar dat ik bij de site van Inge ben uit gekomen; geduld en oneindige inzet !

Hartegroet,
Maria Wijen
……………

Deelnemer (man, 21 jaar):
Voor mij was de reeks aan avonden een zeer bijzondere beleving. Ik keek er echt naar uit! Ik ging door een periode van leegte voordat de reeks begon. Daarna was het mooi om te zien hoe alles werkte: heel soepel werd alles geregeld zodat ik de avonden samen met een fijne groep kon afleggen.

Voor mij heeft het echt een verbintenis met mezelf gebracht. Het samenzijn met andere mensen heeft het traject veel meer diepgang gegeven. Waar ik vooral van onder de indruk ben, is de enorme warmte tijdens de avonden. Hoe intens die warmte is en hoeveel licht er is, dat is echt iets om te beleven, zelf mee te maken en van te genieten!

Ik kan het zeker aanraden, vooral voor mensen die wel een idee hebben van wat hen dwars zit en mogelijke uitwegen zien, maar die nog veel meer mogen
voelen hoe ze eruit kunnen komen. Die Sterkte, Verbintenis en Warmte die men tijdens de avonden voelt, is wat deze mensen kan helpen.

Veel warmte en liefs toegewenst,
……………

Reggea:
Deze ‘reis’ aan avonden was voor mij heel bijzonder, vooral omdat elke avond mij zoveel liefde en energie bracht. De uitleg van Inge over de lichtwereld, haar meditaties en helingen kwamen allemaal van uit liefde en licht. Zoveel energie in de meditatieruimte! Ook een groep die is ontstaan vanuit liefde, begrip en respect voor elkaar.

Therapeutisch kun je het noemen, met inbegrip van liefde. Dit is een stuk uit mijn leven, dat ik voor altijd in mijn hart draag. Ik ben dankbaar dat ik hieraan heb mogen meedoen. Met betrekking tot channelen ben ik op de goede weg en heb ik geleerd hoe ik hier steeds beter in kan worden.

Met liefdevolle dank naar Inge en de lichtwereld,
……………

Eva:
Naar aanleiding van de healing sessies is mij duidelijker geworden wat mijn doel hier op aarde is en welke richting ik op mag gaan. Daarnaast heb ik contact mogen maken met mijn Hogere Zelf.

Door de sessies heb ik ervaren dat alles soepel ging. De meditaties hebben mij geholpen om meer te aarden en minder in het denken te zitten.

Ik heb de sessies als heel waardevol ervaren en ik ben je dan ook enorm dankbaar lieve Inge
♥️

Veel liefs en een omhelzing!
……………

Michael:
Ik heb het ervaren als een mooi, gezegend en dankbaar cadeautje voor mezelf. Het was een eye-opener en een rijke ervaring.

Door in de verdieping te gaan naar mezelf, ben ik veel meer te weten gekomen en heb ik handvaten gekregen om hiermee door te gaan. Door me hiervoor open te stellen, ben ik in een wereld gekomen dat mij echt heeft geholpen en mij een ander persoon heeft gemaakt.

De groepsconnectie is zo krachtig geweest, dat het mij heeft geraakt. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen.

Dank u wel voor de begeleiding en de liefde.

……………

Virna:
Ik heb de avonden als zeer waardevol ervaren! Ik heb veel mooie en waardevolle inzichten opgedaan die me weer verder hebben geholpen in mijn eigen ontwikkeling. Bepaalde zaken zijn me duidelijker geworden. Dit is overigens niet zonder slag of stoot gegaan. Het loslaten van bepaalde oude overtuigingen of ideeën is niet altijd even makkelijk. Het vraagt introspectie en zelfonderzoek en dat kan confronterend en intensief zijn. Maar je groeit wel en dat is het belangrijkste!

Bijzonder vond ik, dat in de weken tussen de bijeenkomsten er van alles gebeurde dat ofwel betrekking had op de bijeenkomst ervoor, ofwel betrekking had op de bijeenkomst die kwam. Op de een of andere manier hing het met elkaar samen. Een voorbeeld: tijdens een van de eenheidshelingen die ik samen met jou, Inge, gedaan had, vertelde je me na de heling dat je gezien had dat de healing gidsen rood in mijn aura hadden gedaan voor meer daadkracht. Ik snapte aanvankelijk niet waarom ik meer daadkracht nodig had, omdat ik mezelf wel iemand vind die van aanpakken houdt. Later die week werd het me meteen duidelijk: een bepaalde confrontatie met iemand moest worden aangegaan. Die week vond ik de moed om dat te doen en durfde ik te vertellen wat me dwarszat.

Jouw begeleiding tijdens de avonden maar vooral ook daarna heb ik enorm gewaardeerd! Ik kan niet anders zeggen dat ik het geweldig vind hoe je hebt meegedacht en hoe je me bepaalde zaken duidelijk hebt gemaakt. Je stond naast me in het proces en keek mee. Echt super! Heel erg bedankt hiervoor!
……………

Jan:
Nooit verwacht dat ik zo'n mooie reis 10 avonden en 20 weken terug zou gaan meemaken maar nu is het zover, de laatste avond.

Woorden stromen zeker uit mijn handen, het zijn woorden van vreugde, licht, het herkennen van wat eerst vaag en onbekend was en vooral de aanraking van liefde. Wat een feest was en is deze reis waar ik nog maar net aan begonnen ben en ik zal beschrijven wat het tot zover met mij gedaan heeft.

Ik ontdekte een ruimte die in mijn lichaam zit, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en met de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. Die ruimte was al wel gevuld met twijfels die zochten naar een oplossing of een duidelijk antwoord wilden hebben en die zijn gekomen in een onvoorstelbaar hoog tempo. De ruimte is in de 10 avonden ruimschoots voorzien van kennis, van liefde, van gevoel en van antwoorden. De energie die ik gekregen heb, is omgezet in gedrag dat ik gebruik als ik dat wil en geeft mij een helderheid die ik nog niet eerder ervoer. ik zie wat ik niet zag en dat is een wereld om ons heen gevuld met licht en energie zonder tijd of verlies van tijd; het is er en zal er altijd zijn.

Ik heb geleerd in mijzelf te treden en daarna bijna uit mijzelf; het is vliegen, zweven, genieten en een gevoel van extase. De avonden hebben mij geleerd dat dit nog maar het begin is van de reis naar mijn eigen ik maar één ding weet ik zeker: ik sta dichter bij mijzelf dan ooit te voren en kan mijzelf ook vanaf een afstand bekijken, heel bijzonder.

Ik merk het ook aan mensen om mij heen, het straalt af op hen die daar voor open staan en begrijpen wat ze zien. Zij die dat nog niet hebben, reageren ook op een soms wat verwarde manier omdat ze niet begrijpen waar die energie vandaan komt.

Het samenzijn met de groep was iedere keer weer een hoogtepunt, een avond waar ik na afloop van eentje alweer uitkeek naar de volgende. De groep heeft mij laten groeien, heeft mij geaccepteerd hoe ik ben, heeft geluisterd naar mijn verhalen en daar ben ik heel dankbaar voor.

En dan de persoon, Inge, het gaat soms in het leven om het ontmoeten van de juiste lieve mensen en Inge is zo'n persoon en ik ben echt dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen op de manier zoals die voor mij het beste werkte. Inge, dank je wel voor het cadeau dat je mij hebt gegeven.

En nu verder, het pad is duidelijk en de vervolgstappen zullen gaan komen op de manier zoals ze dat inmiddels hebben gedaan, heel rustig en soms onduidelijk maar ze komen, dat is zeker.

lieve groeten,
……………

Annemarie:
Voor mij waren de lichtavonden een rustmoment en een heel fijn moment in de 2 weken, want je kon ongestoord praten over wat je bezighoudt maar wat niet altijd tastbaar en begrijpbaar is voor mensen om je heen. Je bent samen met mensen die dezelfde interesse delen, dat alleen was voor mij al heilzaam en daarnaast de healingen, die altijd een gunstig effect op mij hadden. Als ik mij daarvoor moe en zwaar in mijn hoofd voelde, voelde ik mij daarna weer licht en zonder zorgen.

De lichtavonden werden geleid door Inge, die altijd voor iedereen openstond en iedereen liet zijn wie hij/zij was en gewoon een hele lieve persoon is. Voor mij is dat altijd heel bijzonder om in de omgeving te zijn van zulke lieve mensen, want die zijn met een lampje te zoeken.

Ik stond al behoorlijk in contact met mijn gevoel, maar nu heb ik het gevoel dat de verbinding gepolijst is en dat dingen sterker doorkomen. Ook vertrouw ik er beter op en is er een soort rust over mij gekomen. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan, en ben niet snel van mijn stuk te brengen. Ik blijf bij mezelf zonder daar over te twijfelen. Ook heb ik gemerkt dat ik makkelijker en sneller contact maak met mensen, ik denk dat ik meer opensta voor andere mensen.

Het meest waardevolle van de lichtavonden vond ik het contact met de lichtwereld en met mijn persoonlijke engel.

……………


Ronald:
Ik vond het fijn om weer even tijd voor mezelf vrij te maken en met mijn
IK bezig te zijn. Vooral omdat ik dit met mijn vriendin heb gedaan en ik het idee had dat dit niet haar ding was. Maar ze heeft het toch opgepakt en ik heb haar zien veranderen: de stemmen in haar hoofd zijn verdwenen en rust heeft daarvoor plaats genomen.

Ik wilde gaan channelen en hoewel in de aankondiging van de cursus alleen eenheidsheling werd genoemd, heb ik verschillende ervaringen gehad die mij steeds meer vertrouwen hebben gegeven in het channelen. Ik heb inmiddels verschillende energieën kunnen onderscheiden en dit was goed en belangrijk voor mij.

De groep was open naar elkaar en dat vond ik ook fijn, anders waren we niet zo ver gekomen. Mij heeft het weer op het pad van spirituele groei gezet. Ik heb weer diverse emoties mogen ondergaan en ben er nu pas achter dat ik er meer mee had moeten spelen, om te voelen hoe deze gevoelens zijn ontstaan. Ik kan nu sneller energieën om me heen voelen.

Het meest waardevolle voor mij was Inge te ontmoeten en van haar te leren hoe zij bepaalde situaties oplost.
……………

Pieter:
Hoi wijze/lieve Inge, Allereerst wil ik je nog bedanken dat ik deel heb mogen uitmaken van de 10 lessen eenheidshelling. Voor mij was het een zeer bijzondere ervaring, maar eigenlijk ook weer niet. Ik zal je uitleggen waarom.

Een bijzondere ervaring was en is het omdat het in principe een bevestiging is van mijn leven; hoe ik geleefd heb en nu leef. In het verleden was en nu nog ben ik best wel een liefdevol mens en door de lessen heb ik geleerd dat ik mezelf daarvoor helemaal niet hoef te schamen of daardoor een watje van een man ben. Er wordt vaak van een man verwacht dat hij stoer en sterk moet zijn. ik ben er door de lessen achter gekomen dat dit absoluut niet het geval is. Juist het tegenover gestelde is waar; door je zacht op te stellen wordt de kracht van wat je zegt beter begrepen door de mensen tegen wie je praat of met wie je leeft. Het is een mooie gewaarwording als je ziet en hoort dat mensen hierdoor weer verder kunnen op een positieve manier die ze zelf als erg prettig ervaren. Voor mij persoonlijk geeft dit weer meer kracht en voldoening om op deze manier verder te gaan.

Ja natuurlijk zijn er voor mij ook nog wel wat punten die ik moet/wil leren, maar voor mij is dat proces wel in volle gang gezet. Ik ervaar het wel als prettig om aan jezelf te werken en dat je weet "ik kom/wordt er weer sterker uit/van".

Uiteraard mag je mijn reactie plaatsen op de site en ook wat er is gebeurd op de avonden. Het mag onder mijn naam omdat ik ben wie ik ben (een liefdevol mens).

Hiervoor wil ik jou en de deelnemers aan de heling avonden bedanken.

……………

Carla:
Hoi lieve Inge, Bedankt voor de fijne en mooie avonden. Het heeft mij zo goed gedaan. Gisteravond zag ik tijdens de meditatie een dichte roos die heel langzaam open ging. Het was heel mooi en zo voel ik me ook: heel sterk.

Het was heel mooi gisteravond vooral de healing samen met Pieter (dat hij vroeg om veel liefde op ons pad) deed mij goed. Bij de afronding in de kring hand in hand, voelde ik dat de kring alleen maar groter en groter gaat worden en dat was wel heel mooi.

Ik heb de 10 lichtavonden als heel positief en heel mooi ervaren. Ik heb mezelf terug gevonden en ben enorm gegroeid in alles. Het heeft mijn ogen en mijn hart geopend en het is alleen maar heel mooi geworden. De avonden hebben veel effect op mijn leven gehad en ik heb mijn verleden een plek gegeven, wetende dat ik het mag koesteren.

Ik ben veel positiever geworden en zie niet alles meer donker in van mensen die naar me toe komen. Het meest waardevolle is, dat ik veranderd ben en gegroeid ben tot een mooi mens en dat ik weer van me zelf hou.

Je vroeg of we nog aanbevelingen hadden voor deze avonden: Ja lieve Inge, ga door met deze avonden en de kring zal groter en groter worden.

Bedankt lieve Inge, Ik blijf je op de hoogte houden hoe het allemaal verder gaat. De avonden zal ik zeker missen maar die lieve Pieter kan ook altijd nog een healing geven. Hij kan nog veel meer dan hij zelf weet, maar daar zal hij zelf achter moeten komen. Ik ben blij dat ik dit ook allemaal samen met hem heb mogen beleven en ben nog iedere dag dankbaar dat ik hem heb mogen leren kennen.
……………

Rob:
Ik heb enorm genoten van het bezig zijn met healings, gelijkgestemden en het samenwerken met de lichtwereld. Ik ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen wat betreft spiritualiteit. Tijdens deze sessies ben ik begonnen met het "spelen" met klankschalen. Hier wil ik ook mee verder. Het was mooi om te zien wat voor effect mijn klankschalen spel op de groep had.

Toen ik op een beurs in aanraking kwam met Eenheidsheling wist ik dat dit iets was waar ik mee verder moest. Daarna heb ik een workshop van een dag gevolgd bij Inge. De tien sessies 's avonds vormden daarin een enorme verdieping. Ogenschijnlijk vanzelf werden er allerlei problemen opgelost. Doordat ik gelijktijdig ook met intuïtieve ontwikkeling bezig was, ging die ontwikkeling ook sneller.

Tijdens de sessies kreeg ik allerlei waardevolle en liefdevolle beloninkjes van de lichtwereld, zoals korte boodschappen. ik heb door deze sessies contact met mijn gids gekregen en met overleden familieleden die me raad gaven. Ik geef nu zelf healingen, vaak op afstand, maar ook één op één, waarbij ik ook weer mooie boodschappen krijg. En ik heb een keer zelf een meditatie tijdens een lichtavond gegeven.

Het meest waardevolle vond ik toch het contact met de lichtwereld en het contact met Inge in het bijzonder. Inge is een hele goeie vriendin geworden waar ik mijn hart durf te luchten, wat tijdens deze sessies soms echt nodig was. En mijn persoonlijke spirituele groei heeft een enorme sprong gemaakt en dat is iets wat de rest van mijn leven bepaalt.

Mijn aanbeveling voor de tien sessies is: laat vooral komen wat er moet komen, de lichtwereld zorgt dat het verloopt zoals het moet. Ikzelf ga altijd naar dit soort dingen zonder iets te verwachten, en dan is het altijd goed.

Zie www.klankhealer.nl
……………

Kris:
Eerst was het erg onwennig, aangezien ik mij altijd via boeken voorbereid als ik een cursus ga doen, maar ja dit kwam eigenlijk geheel onverwachts. Dus ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten, aangezien ik ook de introductie avond had gemist. Na de eerste lichtavond, ben ik onderweg naar huis draaierig en misselijk geworden, dit duurde tot diep in de nacht, ik kon nou niet zeggen dat dit een prettige ervaring was.

Maar op diezelfde avond voelde ik ook voor het eerst de aanwezigheid van mijn gids en toen ik naar huis ging voelde ik hoe opgewonden en blij hij was over dit eerste contact. Het was in die eerste week dat hij mij zijn naam vertelde: Daan.

Wel heb ik alle lichtavonden tijdens de helingen moeite gehad om Inge te verstaan, dat stoorde me soms, omdat ik dat niet prettig vond, want ik was daar toch om de eenheidsheling te leren. Nu, erop terugkijkend, stoort het me niet meer; ik heb het gevoel gekregen dat wat er ook gebeurt, het gewoon goed was en is.

Ik heb de avonden verder als erg prettig ervaren, er was nooit druk in de vorm van tijd (het werd wel eens laat) maar dat was niet erg. Verder vond en vind ik het nog steeds heel bijzonder dat je eigenlijk zonder aanrakingen, wat ik nogal gewend was tijdens de behandelingen, zoveel met energie kan doen. Dus ik kan wel zeggen dat ik de lichtavonden als bijzonder heb ervaren.

De eenheidshelingen hebben wel degelijk effect op mij, mijn man en mijn dieren gehad; ik heb alles gewoon weer met hernieuwde energie opgepakt. Ik ga nu ook proberen om zelf meer te ontvangen. Bepaalde problemen met mijn lichaam (chronische spierziekte) kan ik nu wel beter aan. Ik heb ook tijdens de cursus regelmatig de eenheidsenergie gebruikt voor extra ondersteuning en dit gaf mij een enorme rust; gewoon door te weten dat die energie daarvoor is en dat je er gewoon om kan vragen, (hoef je zelf niet zoveel te doen hihi) alleen een beetje (echt niet veel) concentreren meer niet.

Het meest waardevolle is voor mij het hernieuwde inzicht dat het geven van een heling zo eenvoudig is, zonder overbodige handelingen: alleen je intentie telt.
……………

Deelnemer:
De avonden waren wisselend voor mij. In het begin voelde ik de verschillen in trillingsniveau. Door de sessies ben ik op een andere manier gaan kijken en heb ik de anderen kunnen zien als prachtige mensen en zag ik dat ieder op zijn eigen niveau en binnen zijn eigen waarden bezig is met zijn of haar ontwikkeling.

Het vreemde heb ik wel gevonden dat ik weinig voelde bij het ontvangen van de healingen.
(Lees de uitleg hierover van de lichtwereld: 'Als je niets voelt tijdens een healing’) Aan het eind voelde ik ook minder bij het geven. Maar ik vertrouw erop dat ik ontvangen heb wat ik moest ontvangen en mocht geven wat ik kon geven.

De healingen hebben effect gehad op mijn leven. Het is alsof vanaf die tijd dingen in een stroomversnelling zijn gegaan; alsof de dingen die niet liepen, zichtbaar werden zodat ik genoodzaakt werd om andere stappen te nemen. Het heeft een proces in werking gezet en dat is waardevol geweest.

……………

prana, kosmische energie, intuitie, vreugde, liefde, intuitie, licht
  • 575-oceaan-wolkenpartij
  • 564-bloemtak
  • 576-strand-bali
  • 35-regenboog-alaska
  • 338-doorkijk-bladeren
  • 608-wereldkaart