fotoHet doel is om het licht in jezelf te vinden en jezelf

vanuit die pure kern van liefde te manifesteren.


(Bericht Inge)


Workshops healing/channeling

Ieder van ons draagt in zich het prachtige licht, dat verbonden is met Al-wat-is. Het is de vonk die ons voortstuwt in ons dagelijks leven; ons Hogere Zelf. Leven vanuit je Hogere Zelf betekent dat je je eigen licht laat stralen en een kanaal bent voor kosmische energie dat staat voor liefde, vreugde, intuïtie en inspiratie. En als je vanuit die hogere kosmische energie leeft, trek je dit ook aan in je dagelijkse leven (Wet van Aantrekking).

Deze tien workshops geven je de gelegenheid voor een versneld ontwikkelingsproces te kiezen. Het proces houdt in, dat je je bewust wordt van de blokkades die je belemmeren om je licht ten volle te stralen, ze in liefde aanziet en vervolgens loslaat. Je ontwikkelt je Hogere Zelf zodat je steeds meer vanuit die pure bron van Licht gaat leven. (Zie: Workshops)

fotoIn de periode van de tien workshops zul je versneld en onder begeleiding van je gidsen en mij dit ontwikkelingsproces doorlopen. Het proces is nooit af; maar omdat je in deze periode in een hogere energie leeft, laat je in een betrekkelijk korte periode veel los.

Door het opschonen, word je een steeds sterker kanaal voor die hogere energie van liefde en wijsheid; je kanaliseert je Hogere Zelf. Door vanuit je hart te leven, geef je de hogere liefde aan de mensen om je heen zodat de liefde zich snel op aarde verspreidt.

De meditaties en helingen zijn gericht op ieders afzonderlijk proces. Maar door het samen te doen, is de energie hoger en krachtiger. Bovendien ondervind je ook van elkaar warmte, licht en saamhorigheid. De sessies zullen vooral licht en vrolijk zijn, omdat er al genoeg zwaarte en serieuze gedachten zijn op aarde.

De workshops kunnen voor jou de volgende stap zijn op jouw weg; voel wat het met je doet hierover te lezen of te horen. Neem vooral je gevoel waar en merk op, als je twijfelt en je legt het even terzijde, of het steeds weer terugkomt in je gedachten. Dát is de manier waarop je Hoger Zelf, bijgestaan door je gidsen, aan jou iets laat weten.

Er zijn vele manieren om dit bewustwordingsproces aan te gaan. Wij kiezen in de workshops voor de eenheidsheling vanwege de eenvoud en grote kracht die hiervan uitgaat. De workshops bestaan uit meditaties, het geven en ontvangen van eenheidsheling en diverse vormen van channelen.

Over de verschillende vormen van channelen zegt de lichtwereld:

Iedereen zou met automatisch schrift, stem of in het hoofd kunnen channelen. Het is puur de toegang die we kunnen krijgen, dit ligt in de overgave van de persoon. Welke vorm iemand van channelen kiest, is wat bij de persoon past. Daarom willen we graag dat mensen geraakt worden om naar hun eigen liefdeslicht in hun eigen hart te zoeken.


Over de rol van je gidsen bij het bewustwordingsproces kan je op de site nog veel meer lezen. Ik wil hier graag afsluiten met de uitleg van Jeshua:

Zij zijn er om je iets aan te reiken: een herinnering aan je eigen licht. Zij staan je ten dienste en zijn niet het doel maar het middel. Want het doel is om het licht in jezelf te vinden en jezelf van daaruit te manifesteren. En als jij in jezelf die pure kern kunt voelen van liefde, zul je dat ook in je leven op aarde aantrekken.

Het kan zijn dat er vanuit je binnenste gedachten, ideeën opborrelen of beelden die jou een antwoord geven op een vraag. Je kunt je dan afvragen: komt dit uit mijzelf of van een gids? Maar dat doet er niet toe. Het gaat erom dat jij in het centrum van jezelf staat. De energie van jouw gids en van jouw hogere zelf is daar één en vloeit daar samen. Het maakt dan niet uit waar het uit komt. Het komt uit een laag van Eenheid, een eenheidsenergie die liefdevol is en die overvloed wenst voor jou en iedereen. Dus vraag je dan niet af wie is het die door mij praat, maar vertrouw die Bron. Jij bent het zélf, geholpen door andere energieën.
(www.pamela.jeshua.net - Gesprekken met Jeshua)

----------

Wil je meer weten over de workshops, mail dan naar info@channelings.nl. Je kan meer van de liefdevolle woorden vinden op de Engelse website (www.channelings.info) of op Youtube (Youtube channelings). Je kan je ook aanmelden op Lichtbrieven Inge.

----------

Als jij als mens versmelt met je ziel, is de eenheidsheling pas een eenheidsheling. Want dan komt alle energie samen en mag jij als mens je ziel voelen en andersom. Want de mens en haar ziel zijn één. (Lichtwereld) Zie: Healing ziel

channelen-overgave
Quote: 'Channelen'


Workshops > > Cursus channelen > > Naar bovenkant pagina

© Copyright Channelings.nl