foto


Wees lief voor elkaar dan zal je licht uitstralen.

Heel veel zeeën van licht zullen over jullie heen komen.(Bericht Inge)

Gidsen en engelen via deelnemers workshops

Annemarie

Vraag: Kun je iets zeggen over wat de mensheid doormaakt?
Gids: “Er is een heel snel proces gaande met veel moeilijkheden, maar het komt goed. Er is ook veel liefde. Het is zwaar voor heel veel mensen. Maar de liefde zal sterker zijn en overwinnen. Het komt goed. Heb elkander lief, wees lief voor elkaar dan zal je licht uitstralen. Het komt goed. Heel veel zeeën van licht zal over jullie heen komen. Het is mooi om te zien hoe het zal worden. Maak geen moeilijkheden als het niet nodig is. Hou van elkaar. Dan komt het allemaal goed. De zon zal versterkt worden en schijnen.

Heb vertrouwen en je mag hulp vragen als je het nodig hebt. Het is fijn om zo contact te hebben. Het is bijzonder. Voelt goed. Hoop dat je dat vaker zal doen, zal je helpen. En nu een lieve groet voor iedereen.”foto

Ronald

Zijn gids Miguel sloot de avond af:
Miguel: “Gedachten, die opwellen na een mooie avond zoals deze, zullen je verder brengen op de momenten dat je stilte ervaart in de verdere toekomst. Ga met deze gedachten aan de gang. Laat ze spelen, laat ze opbloeien in je en je zal zelf ervaren dat deze gedachten er niet voor niets zijn.

Je zal jezelf kunnen ontwikkelen met deze energie die je verder zal brengen naar de toekomst die je op gaat bouwen. Geef jezelf de kans deze energie te vormen en beeld en geluid in jouw toekomst kan met deze energie een vruchtbaar begrip worden. Geef jezelf de kans om naar deze gedachten te luisteren. Beeld en geluid zullen je daarbij helpen.

Geef jezelf de kans om terug te keren naar de woorden die gesproken zijn in deze avond. De woorden die van betekenis waren voor júu. Ga daarmee aan de slag en zorg dat ze voor de toekomst een beter beeld schetsen zodat je je kan richten op de positiviteit die in deze boodschap lag.

Dank jullie dat jullie deze avond meegemaakt hebben. Wij als gidsen hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. Ik wil iedereen danken hiervoor, voor jullie inzet. Wij danken jullie.”

Pieter

Engel Gabriël richtte via Pieter het woord tot ons:
Gabriël: “Ik wil alle mensen hier die vanavond gekomen zijn bedanken voor hun inzet in jullie zelf. En ook aan jou Inge. Heel erg veel hangt af van jouw rust en het gaat zo goed. Hou dit vol, Inge. Breng deze rust vooral over op jouw mensen die zo graag naar deze avond komen. Jij bent op het goede pad om deze samenleving en deze wereld te verbeteren.”

Inge: Mag ik je vragen een volgende keer weer naar voren te komen Gabriël?
Gabriël “Ja, dat mag je Inge. Maar alleen wil ik dan via iemand anders naar voren treden. Ik laat jou weten wie dat wordt.”

Inge: Mag ik ook weten waarom?

Gabriël “Omdat wij met die persoon hele goede specifieke bedoelingen hebben. Hier wil ik het voor vanavond bij laten Inge.&rdquo

Inge: Heel erg bedankt Gabriël.
Gabriël “Graag gedaanGabriël ” foto

Tijdens een open lichtavond, kwam het volgende door:

Hetty

“Geen zorgen voor de dag van morgen.”

Kris

Daan, haar gids, had de volgende boodschap:
“Hou het luchtig, hou het simpel en hou het vooral vrolijk en geniet van de liefde die de dieren je kunnen geven.”

Ronald

Zijn gids Miguel sprak ons bij de afsluitende meditatie toe:
Miguel: “We zullen meerdere keren bij elkaar komen om deze avonden tot een succes te brengen. Ik voel de kracht die jullie uitstralen en de liefde die aanwezig was voor ons allemaal hier diep van binnen. Ik voel deze mooie inzet deze avond en ik hoop de volgende keer weer wat moois te kunnen mededelen. Dank jullie allen wel, dank jullie allemaal.”

Kris

Haar gids Daan had het volgende advies voor ons:
Daan: “Jullie moeten niet alles al te serieus nemen, maar meer lachen. Daardoor zal de liefde nog beter gaan stromen. Je kan gewoon een hele fijne tijd hebben als je gids in de buurt is en je hem of haar ook ervaart. Zo dit is weer genoeg over mij. Heel veel liefs, Daan”

Marion

Tijdens de lichtavonden maken we vaak gebruik van de liefdesmeditatie. Marion voelde de enorme kracht die hiervan uitging en vroeg haar gids Uriël om een toelichting:

“Lieve mensen, Deze meditatie doet jullie ervaren hoe het voelt om in eenheid te zijn met alles wat is. Het eeuwige Zijn. Jullie zijn het middelpunt van het universum en het universum is in ieder van jullie. Voel de liefde van ons voor ieder mens dat leeft. Voel de energie, de allesomvattende eenheid in jullie hart en laat de liefde stromen waarvoor het is bedoeld.” (Zie verder 'Uitleg liefdesmeditatie')

Lia

“Jullie zijn Gods kinderen, kinderen van God, gezegende kinderen. Ik ben altijd bij jullie.”

Phil

“Hef je handen op naar God en je wordt gehoord.”
Rob

foto“Ik ben Maria, moeder van God.
Ik ben liefde, jullie zijn ook liefde, wees niet bang
We zorgen voor jullie. En houden je hart zuiver.”

Dee

“Wees zo zuiver als een kind.
Wees zo blij als een kind.
Wees zo nieuwsgierig als een kind.
Stel vragen als een kind.”

Ellen

Via Ellen richtte Ashtar het woord tot ons en kwam hij terug op de heling die we eerder die avond aan Moeder Aarde hadden gegeven:

Ashtar: “Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid. Dank je wel voor jullie inzet voor deze wereld, aan jullie medemens en aan jullie geliefde Moeder Aarde die hard aan het werk is op dit moment. Geef ook haar jullie liefde; ze heeft het hard nodig. Maar Moeder Aarde is sterk, Moeder Aarde is heel sterk en jullie ook. Dank lieve kinderen, dank vrienden, dank voor jullie aanwezigheid.”

Ook Moeder Aarde toonde haar dankbaarheid voor de heling:

Moeder Aarde: “Wees dankbaar ook in de periodes dat jullie het moeilijk hebben dat je hier op aarde bent. Want jouw aandeel is een groot aandeel in het mechanisme van de kosmos.” (Zie 'Channeling Moeder Aarde')

----------

“Vertrouwen, is weten, voelen, dat het je aan niks ontbreekt. Dat jóu niks ontbreekt, omdat jouw Zijn, heeft alles; is één.” Zie: Hogere Zelf Inge

----------

Lichtwereld over de lichtworkshops:
“Waarom de workshops komen? We hebben natuurlijk niet alles in de hand wat iedereen doet om tot onze wereld te komen.” (Zie: Introductie lichtworkshops)

moeder-maria
Quote: 'Liefde Moeder Maria'


Workshops < < < Gidsen, engelen < < < Naar bovenkant pagina

© Copyright Channelings.nl