foto


De kunst op aarde is

om je in al die dimensies te kunnen bewegen,

zonder dat je erin gaat zitten.

(Channeling Sananda)


Dimensies

Sananda: Ik heb al een paar keer aangestipt dat er heel veel gebeurt op aarde op allerlei lagen, vlakken en tijdslijnen. Wees niet verbaasd dat jullie in een fase zijn terechtgekomen dat je het allemaal ziet; je bent in bepaalde dimensies beland en je ziet de lagere dimensies. Die zijn er nog steeds. Respecteer dat en respecteer de mensen die in die dimensie leven. De kunst op aarde - dat is het spannende van deze tijd - is om je in al die dimensies te kunnen bewegen, zonder dat je erin gaat zitten. De mensen om je heen zitten in allerlei andere lagen. Dus dat vraagt een observerende houding van je, terwijl je je in die andere lagen beweegt.

foto Omdat je al in een hogere dimensie leeft, kan je zien wat er gebeurt zonder dat het jou raakt en zonder dat je de mensen of situaties van een lagere dimensie naar je toetrekt.

Ga geen wedstrijd doen voor jezelf of pushen om naar nog een hogere dimensie te gaan of wat dan ook. Wees je ervan bewust dat dit heel lang zo zal voortduren. Er worden hoe langer hoe meer mensen wakker maar dat komt omdat zij wakker willen worden. Dat is hun ziel die dat bepaalt.

Maar er zullen heel veel mensen niet wakker worden omdat ze gekozen hebben om in dit leven niet wakker te worden en ook dat is goed. En zo heb je dus overal baby zielen, jonge zielen, oude zielen enzovoort.

Als je je bevindt in de laag van oude zielen in hun laatste levens, overzie je alles. Je begrijpt dan wanneer je met een jonge ziel te maken krijgt die het allemaal nog niet ziet en die het allemaal nog moet meemaken. Daarom zijn het interessante tijden. Het wil niet zeggen dat er ineens van alles gaat plaatsvinden. Het kan nog 100 jaar duren. Het kan ook morgen gebeuren, maar het kan ook nog 100 jaar zijn.

Verwacht niet dat je op het 3-dimensionele vlak dingen ziet veranderen terwijl je al de kennis hebt van wat er al is. Want alles ís. Dus om het concreet te maken: als we praten over de banken die allemaal omvallen, dat ís zo. Die zijn al omgevallen ergens in een tijdlijn, maar nog niet in jullie tijdlijn. En misschien gebeurt het niet in jullie tijdlijn, de 3D-tijdlijn. En zo is dat gewoon een concreet voorbeeld. Het is er al, maar in een andere tijdlijn. Je kan dus eigenlijk op elk moment een andere tijdlijn pakken en met je intentie kan je er naar toewerken. Als iedereen hetzelfde zou doen, dezelfde intentie zou hebben, dezelfde tijdlijn zou grijpen zeg maar, dan gebeurt het. Dan trek je het naar je toe. Dan trek je het hier naar toe.

Inge: Dus als iedereen de tijdlijn zou willen en pakken van een Nieuwe Aarde van vrede en eenheid ....

Sananda: die is er al

En als we collectief deze tijdlijn willen, dan trekken we het naar ons toe.

Ja, voor de mensen die wakker worden. De mensen die slapen, die merken er allemaal niks van.

Daarom al die berichten. Als ik Facebook openzet, dan stroomt het vol met berichten over de Nieuwe Aarde enz. Maar als ik gewoon rondloop in het dagelijkse leven dan denk ik: 'Nou er is eigenlijk niemand bezig met de Nieuwe Aarde'. Maar daarom dus al die verschillende berichten.Ja, omdat iedereen zijn eigen perceptie heeft. Iedereen heeft zijn eigen visie of kijk op iets. Het kan een klein wereldje zijn; het kan een grote wereld zijn. Het punt is dat jullie beiden het heel groot zien. En je kan het zo groot zien, dat je ook het kleine ziet. Maar als jij iemand neemt die voor het huisje-tuintje-keukentje leven kiest en haar leventje helemaal op orde heeft en opperst gelukkig en in balans is, dan heeft deze persoon ook haar hemel op aarde gecreëerd. Deze persoon heeft er niks aan om te weten dat er oorlog is om de hoek.

Je kan ook een grote visie hebben en weten dat er een oorlog om de hoek is, maar dat het op een andere tijdlijn speelt. Als je die oorlog niet wilt, ga het dan niet naar je toetrekken.

Wat bedoelt u met het laatste?

Het gebeurt inwendig, in de mens. Dus er zijn geen rampscenario's. Er zijn rampscenario's in de zin dat de aarde ook magnetisch flink bezig is. Dat verklaart dat de aarde rommelt en dat verklaart de tzunami's, de watersnoden enzovoort. Het is niet omdat de wereld ten onder gaat, maar omdat met de aarde - net als met jullie lichaam - hetzelfde gebeurt. Zij gaat zich ook aanpassen. En om op die aarde te kunnen blijven, moet je lichaam zich aanpassen. Maar dat is eigenlijk ook min of meer een visie. Een ander zal zeggen: 'waar heb jij het over?' en dat is ook goed.

Ja ik snap een klein beetje de complexiteit. Eigenlijk benadrukt u: 'Kijk, bedenk of realiseer je dat bij alles en bij iedereen een bepaalde dimensie en een bepaalde tijdlijn hoort'.

Ja en in alle schakeringen. Dus als jij in een hogere dimensie zit en de buurvrouw van de 3e dimensie komt binnen, dan ben jij degene die het kan zien. Dus je hoeft je niet te verbazen, maar wees gewoon de gastvrouw en accepteer haar zoals ze is met haar visie. En als ze echt op het punt staat wakker te worden, dan krijg je vanzelf de woorden mee om iets te zeggen en anders niet.

Dank je wel voor deze mooie uitleg.

----------

Veel lichtdragers worden 's nachts opgetild om de juiste informatie te ontvangen om het lichtwerk te doen. Dit is niet eng, maar een prachtige reis naar het licht. (Lichtwereld) Zie: Codes, activaties

----------

Zie ook 'Galactische Federatie':

Lichtwereld: Er is ongeveer 80-90% van de mensheid die slapende coderingen heeft. Dat zijn dus ook mensen die in de derde dimensie leven.

energie-lichtwerkers-optrekken
Quote: 'Energie optrekken'


Transformatie > > Dimensies > > Naar bovenkant pagina

© Copyright Channelings.nl