foto


Jij bent één op zo'n moment en niet meer alleen.

Dit is wat jij hebt mogen ervaren zodat jij

groeit als mens maar ook als ziel.


Ervaringen met eenheidsheling

Marian:

Door de signalen van het licht, dat zich manifesteerde via mijn intuïtie, een popelend gevoel om het licht te dienen, BEN IK in een kort tijdsbestek geworden wie IK BEN.

Het laatste stukje sluier is opgetild, waardoor ik vol overgave en vertrouwen mijzelf kan zijn, me durf te laten leiden door mijn intuïtie en leef vanuit mijn hart. Het loslaten van oude overtuigingen, mensen en gewoontes, is niet altijd gemakkelijk geweest. Maar daarvoor in de plaats ervaar nu ik veel ruimte, vreugde en vuur om mijn zielsverlangen te volgen en open te staan voor wat er komt.

fotoDankjewel Inge, voor de liefdevolle ondersteuning tijdens de soms heftige korsten die geheeld moesten worden.

Marian (healings op afstand)

----------

Marion:

Via automatisch schrift geeft haar gids een toelichting op de ontvangen eenheidsheling:

Gids: “Lieve Marion,
Wat jij ervoer was jouw Hogere Zelf. De eenheid, puurheid en zuiverheid waarbij jij het menselijke overstijgt. Jouw liefde en toewijding wordt door ons opgepikt en op dat moment zijn wij even één. Jouw ziel wil graag dit contact en wil graag verder in zijn ontwikkelingsproces. Gisteren was een waardevol moment. Jij voelde je compleet en dat is wat God heeft bedoeld en weet dat jij dit hebt mogen ervaren. Ieder mens heeft zijn proces en ieder mens zal zijn ziel op een unieke wijze mogen aanvaarden.

Lieverd wees gezegend en vertrouw op ons want jouw inwijding is een grote stap in de ontwikkeling die jij nu doormaakt. Jij zal nog meer in jouw kracht komen te staan en jij zal floreren in jouw taak. Nog even en dan is het zover. Deze liefdesbehandeling is voor ieder mens die ontvankelijk is en zijn ziel wil verruimen.”

Wat is het verschil tussen trance en eenheidsheling?

Gids: “Het verschil tussen trance en een dergelijke behandeling, is dat de eenheidsheling met heel veel liefde, kracht en intentie gepaard gaat. Trance is niet voldoende om het Hogere Zelf te ervaren. Bij trance speelt jouw persoonlijkheid soms nog een rol terwijl deze behandeling jouw persoonlijkheid overstijgt. Jij bent dus één op zo'n moment en niet meer alleen.

Dit is wat jij hebt mogen ervaren zodat jij groeit als mens maar ook als ziel.”

----------

Lia:

fotoIk heb de tien privésessies als waardevol en intens ervaren omdat ik daardoor erg sterk de aanwezigheid van Ashtar kon ervaren. Sinds deze sessies denk ik elke dag wel even aan Ashtar en vraag ik hulp. De ene keer merk ik dit beter dan de andere keer en soms ervaar ik spontaan 'kriebels'. Ook visualiseer ik regelmatig die koepel van licht en vraag ik om een eenheidsheling.

Het meest waardevolle voor mij van de sessies is het contact met de lichtwereld en de liefdevolle begeleiding van Inge. Ik ben dankbaar dat ik heb leren kennismaken met een wereld die ik voor het eerst zo nabij en direct kan voelen.

----------

Ellen:

Ervaring na de eerste eenheidsheling:

Eenheidsheling intrigeerde mij en ik werd geraakt door datgene wat er op de website over geschreven staat. Ik wist niet wat het mij zou geven en stond open voor alles wat de Lichtwereld mij geven wil. Ik mocht eerst de Eenheidsheling ontvangen;

ik voelde, behalve een enorme kou, echter niks, alles bleef stil en leeg. Heb gevraagd aan mijn Healing gidsen wat er gebeurde, maar ik kreeg niks te zien, te horen of te voelen. Vervolgens mocht ik gaan geven: er kwamen beelden, er was veel warmte en liefde en het stroomde gewoon. Vond dit wel vreemd, maar het kwartje viel nog niet. Tot het gesprek in de auto naar huis, toen mij werd gevraagd: 'kan jij wel ontvangen?' Het kwartje viel !! Dit is waarom ik Eenheidsheling mag gaan doen: de balans tussen geven en nemen herstellen.

----------

Ik ontdekte een ruimte in mijn lichaam, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. (Deelnemer) Ervaringen workshops

----------

Zie ook Gidsen en engelen:
We zullen meerdere keren bij elkaar komen om deze avonden tot een succes te brengen. Ik voel de kracht die jullie uitstralen en de liefde die aanwezig was voor ons allemaal hier diep van binnen. (Gids deelnemer)

eenheidsenergie
Quote: 'Eenheidsenergie'

Channelings over 'Je Zelf helen' > > Ervaringen Eenheidsheling > > Naar bovenkant pagina

© Copyright Channelings.nl