,
Dit is uw kans om het licht te laten stralen in uw hart en laat het toe, want iedereen is mooi. 

(Lichtwereld) 

QM=Quantum Manifestation; een grotere uiting van wie jij in wezen bent

QM-hypnose

Ieder mens bestaat uit een aantal (deel)aspecten. Zij zijn een onderdeel van je Totale Zelf. Het Totale Zelf wordt ook je Hogere Zelf genoemd of je Hogere Ziel, je bron. Het komt uit een hoge kosmische sfeer die kennis en wijsheid bezit waarmee het jou tot steun kan zijn in het bereiken van jouw doelen op aarde.

Het Totale Zelf is pure liefde, is nooit (ver)oordelend en zal alleen datgene zeggen wat jouw hoogste goed dient. In een QM-hypnose sessie word je in een lichte staat van hypnose gebracht en nodig ik je Totale Zelf uit via je stem te spreken en antwoorden te geven op vragen die je vooraf hebt opgeschreven. De vragen kunnen zijn over alles wat jou belemmert om jezelf te zijn en in vreugde te leven, zoals ‘waarom kom ik ongewild steeds in dezelfde situaties terecht, welke inzichten kan ik hieruit krijgen, wat is het doel in mijn leven, waarom heb ik bepaalde fysieke klachten?’

QM-sessie

Als channel geef ik sinds 2009 workshops in channelen van je gids of Hoger Zelf en het healen van onverwerkte emoties. Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan channelen.

Naarmate je jezelf ontlast van onverwerkte emoties en het contact met je innerlijke leiding verstevigt, zal je je vrijer voelen en meer in vreugde leven. Naarmate je meer vanuit de liefde in je hart kunt leven, zal je dat ook in je leven aantrekken.

De inzichten die in een QM-sessie naar boven komen, kunnen jou aansporen om in je leven op bepaalde vlakken het roer om te gooien. Het is een mooie diepgaande ervaring om de liefdevolle energie en wijsheid van je Totale Zelf te voelen en ik begeleid je daar graag bij. 

Het hypnose deel wordt opgenomen zodat je thuis in alle rust de sessie terug kunt luisteren. Reken voor de totale sessie inclusief lunchpauze op 5 – 7 uur. 

Mijn praktijk is in Gorinchem en een sessie kost € 333. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@channelings.nl

Zie ook op Inge Loing

Hercules, gids: “Inge, jij staat sterk in verbinding met je Hogere Ziel waardoor je je vriendin gemakkelijk kan meetrekken naar die verbinding en daar ontstaat dan een driehoek door. Daardoor kan ik in aanwezigheid van jou makkelijker doorkomen.” (Zie: ontstaan website)

‘Liefde in je hart’ betekent volledige acceptatie van het hier en nu en het moment waarop je dan bent. Dus het betekent dat je jezelf accepteert als mens, als wezen in alles wat er is. Dus je veroordeelt anderen niet maar ook jezelf niet. Zie: ‘Leven vanuit je hart’

Deel deze pagina