Chopin, Opus 32:1

De informatie en meditaties zijn een prachtige manier om in contact te komen met mijn ziel. (Deelnemer)

Ervaringen Workshops - Vervolgserie

Deelnemer:
Als je alle zekerheden in je leven ziet verdwijnen en geen grip meer op het leven hebt, dan word je teruggeworpen op jezelf en als je dan - door omstandigheden - jezelf niet meer vertrouwt en niet meer naar je gevoel luistert, dan is het of er een tornado gaande is, die alles op zijn weg komt, vernietigt. Maar als je ziel niet vernietigd wil worden omdat het nog zo veel te leren heeft, vraagt ze om hulp en je wordt nederig. Je lichaam en geest buigt als een bamboe om de tornado het hoofd te bieden. De kracht van vragen en bidden, zit in de intentie van je ziel. Op dat moment wordt er ingegrepen door het universum, God, Jezus, de meesters. Zij kennen je zielenplan en je geeft hen toestemming om in te grijpen. Je krijgt dan die mensen op je weg die jou helpen om je weg te verlichten, totdat jezelf tot inzichten komt.

Zo kwam ik ook in contact met de workshops channelen/helen van Inge. Ik had een vervoersprobleem dat ook door het openbaar vervoer niet opgelost kon worden. Ik heb 2x een workshop serie gevolgd en beide series van 10 avonden heb ik kunnen volgen omdat het universum op een wonderlijke manier ervoor zorgde dat ik op de bewuste dagen in de aanwezigheid van kennissen of familie was, die mij een lift naar Gorinchem aanboden.

De eerste avond was overweldigend. Ik ben niet sceptisch van aard want ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik was wel in een baldadige bui. Toen ik op de behandeltafel lag, klaar om de heling van een van de cursisten te ontvangen, zei ik tegen spirit: 'Kom maar op als jullie er zijn. Help me maar met de pijn in mijn knie want daar heb ik zoveel last van.'

Ik voelde vervolgens verfijnde energieën om me heen en liefdevol kreeg ik de vraag gesteld: 'Mogen wij jou helpen?'. Ik kreeg tranen in mijn ogen uit schaamte, omdat ik zo uitdagend was geweest en omdat het zo liefdevol werd gevraagd. Ik was geschokt vanwege de onverstoorbaarheid van de liefdevolle reactie op mijn uitdagende oproep.
En weer vroegen ze: 'Mogen wij jóu nu helpen, want jij hebt al zoveel mensen geholpen.' Ik zei: 'Ja ga U gang' en op dat moment kreeg ik een elektrische schok in mijn linker voet, dat door ging naar mijn linker knie en daar bleef hangen. Op het moment dat ik dacht: 'Wat gebeurt hier nou?', voelde ik een warme, tedere glimlach (en die was echt niet van mij). Tot op heden heb ik geen last meer van mijn knie.

Door die tornado in mijn leven, was ik volledig de weg kwijtgeraakt en ik ben dankbaar dat ik weer op de goede koers ben. Vanaf die eerste cursusavond had ik het gevoel dat mijn ziel niet meer te stoppen was; het was thuiskomen in onbaatzuchtige liefde.

Op een van de andere avonden zat ik samen in de auto bij mijn vriendin, die ook besloten had de workshops te volgen. De afstand duurde normaal gesproken 45 minuten. Op deze avond waren we flink verlaat en toch maakten we geen haast omdat we ertegen op zagen dat op deze (open) avond ook vreemden aanwezig zouden zijn. Maar hoe we ook talmden, precies op tijd kwamen we aan: we hadden over dezelfde afstand 20 minuten gedaan zonder de snelheid te verhogen. Het voelde alsof we als een raket werden gelanceerd. We waren zo verwonderd en keken elkaar vertwijfeld aan: 'Dit kan toch niet waar zijn, heb jij de tijd gezien?'. Dus we checkten de vertrektijd met die op de benzinebon. Het leek wel of we een wereldrecord hadden gereden. En behalve dat, had ik overweldigende ervaringen met de 'vreemden' die ik voor geen goud had willen missen.

De volgende serie eenheidshelingen, heeft me dichter naar mijn ziel gebracht. Ik heb met mijn ziel en met de zielen van de andere cursisten genoten, gelachen en gehuild en durf nu veel meer te vragen aan de lichtwereld, wetende dat God, het universum zoveel te bieden heeft en overvloed heeft aan rijkdom voor de ziel. Het geschenk aan (paranormale) informatie, en (paranormale) wonderen koester ik in waarheid en liefde.

Bedankt lieve God, universum, Jezus, meesters, dat ik Inge heb mogen ontmoeten op het juiste tijdstip en plaats met haar workshops eenheidsheling.
……………

Lia:

Ik heb de avonden ervaren als een subtiele energie die mijn ziel aanraakte en die me deed verwonderen over het gemak waarmee ik het contact met de goddelijk lichtwereld kon ervaren. Het maakt dat ik sterker mijn liefde kan voelen en mijn dankbaarheid naar iets wat grootser is dan wat ik voor mogelijk had gehouden.

Regelmatig, vlak na de lichtavonden, voelde ik me even opgetild uit het dagelijkse bestaan waardoor ik ook hetzelfde gemak voelde als op die avonden, alsof alles mee werkte in plaats van steeds maar te vechten om overeind te blijven met mijn vermoeidheidsklachten en de drukte van mijn gezin.

Het meest waardevolle was voor mij dat ik zelf bleek verbaal te kunnen channelen, waardoor mijn ongeloof wegsmolt.

Als ik de eerste serie van tien sessies vergelijk met de vervolgserie, valt het me op dat ik bij de eerste serie nog erg ondergedompeld was in mijn klachten, terwijl ik ze bij de vervolgserie meer kon loslaten. Ik kreeg bij de vervolgserie ook steeds meer het vertrouwen dat het goed was, waar ik mee bezig was.

Ik heb de informatie en meditaties kunnen toepassen in het dagelijkse leven, maar wil hieraan veel meer tijd besteden omdat ik het een prachtige manier vind om in contact te komen met mijn ziel en de liefde en verbinding met anderen.

Warme groet, Lia
……………

Pieter:

Hoi lieve Inge,
Ik vond het erg bijzonder dat we de lichtavonden bij jou thuis hebben mogen beleven, omdat je hiermee laat blijken, dat je ons een erg warm hart toedraagt. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat men dit in zijn/haar eigen omgeving wil doen plaatsvinden. Ik ging hierdoor ook erg op mijn gemak naar de lichtavonden toe en dat is wel een prettig begin van zo'n gevoelige avond. Bovendien vond ik de groep, hoewel de personen erg divers waren, een eenheid vormen op hoog niveau. Natuurlijk is het eerst aftasten van de deelnemers, maar na korte tijd weet je dat je fijngevoelige informatie met elkaar kunt te delen, waardoor je verder kan in je eigen ontwikkeling, omdat je eventuele remmen kunt loslaten en je geholpen wordt in je gedachtengang, simpelweg door er over te praten. Voor mij persoonlijk is dit altijd moeilijk geweest, omdat ik bang was hierdoor weer op mijn gezicht te vallen.

Dit was voor mij een moeilijk proces en ik ben ook zeer dankbaar dat de mededeelnemers, jij Inge en de lichtwezens mij hierbij hebben gesteund en op de goede weg gezet hebben voor mijn verdere ontwikkeling. Dank jullie wel allemaal!

Thuis heb ik niet veel met de meditaties gedaan. Toch ben ik de sessies intens gaan beleven in mijn dagelijkse leven en daar put ik kracht, motivatie en liefde uit. Nu ga ik voor mijzelf verder met vertrouwen in de mensen om mij heen en in de dingen die op mijn pad komen.

Ik vind het vanzelfsprekend dat je mijn reactie op de website zet Inge, omdat ik jou daarin vertrouw en omdat ik trots ben op wat ik ermee heb bereikt voor mezelf. Dit mag je doen onder mijn voornaam, met liefde.

Pieter
……………

Rob:

Ik heb de vervolgsessies echt ervaren als een verdieping van de eerste 10 sessies. Zaken waarvan ik dacht dat ze waren opgelost, kwamen weer langs. Als kind ben ik veel gepest op school en dat heeft me gemaakt wie ik ben. Tijdens de afgelopen periode zijn er in mijn dagelijks leven situaties geweest die me daaraan deden terugdenken. Het gevoel hoe het was om gepest te worden, kwam soms weer terug. En het deed me ook denken, hoe het was om dat kind te zijn. Tijdens de laatste avond voelde ik me echt en kind; naïef, impulsief en ook heel intuïtief. Ik heb mijn innerlijk kind beter leren kennen.

Ook de les van de eerste tien sessies kwam in deze vervolgserie weer langs; heel even (één of twee dagen), kort en heftig en toen vloeide het weer weg. Het was de les om eerst van mezelf te houden en van mijn directe omgeving.

Wat me heel erg opviel, is dat de groep - die op het eerste gezicht heel divers leek - heel veel dezelfde lessen kreeg. Heel veel zaken die door de anderen besproken werden, waren dingen die ik ook moest leren. Zoals dat wij, de deelnemers van de avonden, gewoon kunnen healen door er gewoon te Zijn. En dat we onze energie niet naar beneden moeten laten trekken. Dit laatste pas ik steeds meer toe en het blijkt te werken.

Voor mij was het meest waardevol om samen met een groep een volgende stap te zetten in mijn spirituele ontwikkeling. Op de avond dat ik een klankmeditatie mocht geven liet de lichtwereld me voelen hoe ik gegroeid was in een jaar. Voor de eerste keer had ik het gevoel dat alles klopte met de klanken. In ieder geval voelde de meditatie voor mij veel mooier en dieper als een jaar geleden.

De geleide meditaties van Inge gingen heel diep. Deze pas ik zelf soms toe; zielsverbinding maken met mensen waarmee ik de relatie wil verbeteren. Ik heb niet het boek aangeschaft en ook heb ik de handouts niet gelezen. Ik heb het op mijn gevoel toegepast en zoals het me werd ingegeven.

Wat me heel dierbaar is, is de channeling die ik kreeg van Moeder Maria. Ik hoop dat ik dat vaker mag meemaken.

Voor jou, Inge, heb ik een hele mooie aanbeveling: ik heb jou voor het eerst verbaal zien channelen voor de hele groep, hier moet je mee doorgaan.

Een dikke kus voor alles. Ik denk nog vaak terug aan dingen die we besproken hebben en wat er allemaal is gebeurd.
XOX Rob

Zie Channeling Moeder Maria

  • 721-san-diego
  • 557-roze-roos-knop
  • 326-golven-regenboog
  • 371-zonsopgang