Wees dankbaar voor alles wat wij doorgeven. Voel dat het hard nodig is en weet dat de liefde zal groeien. (Lichtwereld)

Lichtbrieven - (bericht van Inge)

De website is gevuld met verbale channelings waarvan de teksten met zo'n ongelooflijk grote liefdesenergie doorgegeven worden, dat ik ervoor kies om de zinnen zoveel mogelijk intact te houden zodat de energie vrijelijk kan stromen.

Door deze keuze, kom ik in mijn eigen woorden weinig aan bod op de website. Misschien is het wel daarom, dat ik op een gegeven moment een sterke drang voelde om een brief te verspreiden. Een brief die ik vanuit mijn dagelijkse leven schrijf en waarin ik uiting geef aan datgene wat mij raakt, mijn belevenissen, lessen en inzichten.

Tegelijkertijd realiseer ik me, dat wij in de huidige samenleving gevraagd en ongevraagd worden overstelpt met informatie, nieuwsbrieven en berichten. Daarom ben ik erg terughoudend in het ongevraagd verzenden van de brieven. Ik wil je dan ook vragen, als je de lichtbrief wilt ontvangen, om je aan te melden via onderstaande link. Natuurlijk zullen je gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Er is geen vaste frequentie voor de verspreiding; het schrijven gebeurt wanneer ik me sterk geïnspireerd voel. Omdat het verfilmen van de liefdevolle boodschappen veel tijd vergt, ligt de frequentie helaas erg laag momenteel. Toch wordt elke aanmelding door mij gelezen en als ik daartoe wordt aangestuurd, in afstemming met de lichtwereld beantwoord.

Ik dank je alvast voor je aanmelding en wens je veel lees- en kijkplezier!
Inge

Klik hier om je aan te melden
Interview Inge over het ontstaan van de website
  • 490-lieveheersbeest-blauw