Wanneer je je bepaalde dingen eigen maakt, doorleeft en dan loslaat, ga je vooruit op je pad.  (Lichtwereld)

Grenzen stellen

Lichtwereld: “Wanneer je je bepaalde dingen eigen maakt, doorleeft en dan loslaat, ga je vooruit op je pad. Je hebt dan de beproeving doorstaan en je weet wat je moet doen (zie: Jezelf bevrijden). Dat is niet altijd een gemakkelijke weg om te gaan. En dat heeft alles te maken met de aardse invloeden.

Het kan ook te maken hebben met de diepe liefde waarin iemand zich continue nederig opstelt. Want als je alles maar geeft vanuit liefde, ga je nooit naar jezelf. Je blijft dan waar je bent want je gaat niet naar jezelf. Omdat je niet accepteert dat de ander ook dingen laat zien waar je het niet mee eens bent. Je durft eigenlijk niet voor jezelf op te komen. En dat dek je met de mantel der liefde. En dat is een systeem waarin iemand jaren kan leven. Het lijkt heel mooi, maar de mens doet zichzelf dan tekort omdat hij geen grenzen trekt.

Authenticiteit bestaat ook uit het maken van keuzes. Keuzes van wat je wel en niet fijn vindt. En met wie je wel of niet graag omgaat en hoe eerlijk je daarover bent, ook tegenover jezelf. Dat en natuurlijk nog veel meer, maakt dat iedereen een authentiek mens is.

Als je niet accepteert of wilt zien dat deze specifieke eigenschappen bij jou horen, dan accepteer je jezelf niet. En dat is een pijnlijk proces, waarmee iemand heel goed en heel lang uit de voeten kan. Omdat je hart, een hart van liefde is. En je kan altijd verder als je vanuit liefde kijkt. Maar dan krijg je als mens veel gespiegeld. Het wordt dan een soort gevecht om de sterkste, want elke keer moet er iets pijnlijker gebeuren, om je tot inzicht te brengen. En als de kracht van de mens groot is, kan dat heel lang duren.

Terwijl als je gewoon bent wie je bent, dan heb je al die verschuivingen en verdraaiingen niet meer nodig. Natuurlijk zullen er dan mensen zijn die je niet aardig vinden of je niet zullen begrijpen. Maar dat mag nooit zwaarder wegen dan jezelf verloochenen. En dat is de groei die je doormaakt als je dit systeem bij jezelf doorbreekt. Dan komt als eerste de liefde naar jezelf en daarna de rest.”

Verwijzing naar een andere channeling:

Je ziel kan door zelfontwikkeling, bewustwording en loutering, transformeren naar een steeds hoger energieniveau. De verbinding met je Hogere Zelf en hogere energieën wordt dan steeds sterker. (Lichtwereld) Zie: Uitstraling ziel


Verwijzing naar een andere channeling:

Dit gebied is belangrijk om jezelf neer te zetten, voor je eigen dingen op te komen en je eigen leven op te bouwen. (Ashtar) Zie: ‘Meditatie naar jouw waarheid’

Terug naar “normale weergave”