,
Lees voor
Dat is waar het om draait, om de mensheid wakker te krijgen zodat Gaia kan stijgen en er weer een vredelievende maatschappij ontstaat omdat alle duisternis aan het licht komt.

(Ashtar)

Ashtar en Meesters Andromeda

Claudia: “Hallo Ashtar, mag ik u vragen om een channeling voor de website van Inge?”

Ashtar: “Ja natuurlijk, daar verheug ik mij enorm op, om op deze manier een boodschap door te geven. Wat ben ik enorm trots op jou Claudia, wat jij bereikt hebt in zo’n korte periode. Ik, Ashtar, en de lichtwereld hebben jou naar Inge geleid en zijn zo blij dat je naar je gevoel hebt geluisterd.

Natuurlijk zijn wij ook zo trots op Inge die ons zo lief heeft en intens vertrouwen in ons heeft en dit lichtwerk doet om mensen zoals jij te helpen wakker te worden. Daar zijn wij zeer dankbaar voor en Claudia jou zijn we ook dankbaar.

Blijf zo doorgaan, dan ga jij dit lichtwerk ook doorgeven. Dat is waar het om draait, om de mensheid wakker te krijgen zodat Gaia kan stijgen, zodat er weer een vredelievende maatschappij ontstaat doordat alle duisternis aan het licht komt.

Lieve Inge en lieve Claudia, zoals gezegd gaan jullie weldra samen channelen en daar zijn we zeer verheugd over.

In liefde verblijf ik Ashtar.”

Deze tijd is nu aangebroken in slechts 10 avonden met Inge! Ik heb mijn gids mogen leren kennen, Ashtar, en wij channelen samen en ook met Sananda. Ik ben hier zo dankbaar voor, want de verbondenheid die ik hierdoor voel, is allesomvattend en dit laat mij ook nederig zijn. Ook heb ik contact mogen leggen met buitenaardsen, de Meesters van Andromeda. Zie: Na een leven lang ploeteren

Deel deze pagina

Lees voor