,

Muziek

Onze energie is veel groter dan taal en daarom zijn de workshops zo mooi. Dan mogen wij jullie laten voélen wie wij zijn.

(Lichtwereld)

Vervolg workshops

Inge: Na de eerste serie van 10 workshops met Eenheidsheling bestaat het vervolg uit 5 workshops met Hart- en Zielhelingen.

Tot nu was de vervolgserie een verdieping van de eerste 10 sessies waarin je nog meer ging loslaten. Je bent dan in je dagelijkse leven in staat vaker en langer te leven vanuit een hogere energie waarin alles gemakkelijk en soepel verloopt. Maar de laatste keer verliepen de vervolg workshops anders…..

In de weken voor de serie startte, maakten de deelnemers een versnelde ontwikkeling door zodat op de eerste avond alle ruimte ontstond om onze aandacht aan Moeder Aarde te geven en haar de steun te bieden die ze zo hard nodig heeft. Het werden mooie avonden waarop we in dankbaarheid terugkijken. 

Natuurlijk is het vooraf moeilijk te zeggen wat deze vervolgserie zal brengen; de inhoud is toegespitst op de deelnemers en wordt pas enkele dagen van te voren kenbaar gemaakt. Maar steeds weer is de liefdevolle aanwezigheid van de lichtwereld hartverwarmend en voelbaar.

Indien je de eerste serie bestaande uit 10 eenheidshelingen al hebt gevolgd, ben je van harte welkom voor de vervolgserie. De energie zal namelijk hoog zijn en daarom is het belangrijk dat je de eerste 10 eenheidshelingen al hebt ontvangen.

10 April starten we een serie van 5 workshops op woensdagavond (1x in de 14 dagen) in Gorinchem, bijdrage € 35 per keer. Wanneer je hieraan wil deelnemen, stuur me een bericht op info@channelings.nl.

Deelnemer: ‘Vanuit de aarde komt er een prachtige bloem naar boven en die bloem komt echt vanuit het midden van de aarde; een hele mooie gele bloem. Die bloem laat de aarde zien als dankbaarheid voor de energie, de liefde, de eenheid die wij haar vanavond hebben gegeven. Hiermee toont ze ons haar dankbaarheid en haar liefde.’ Zie: Godin Aarde

Ashtar: “Dank je wel voor jullie inzet voor deze wereld, aan jullie medemens en aan jullie geliefde Moeder Aarde die hard aan het werk is op dit moment.” Zie: Gidsen, engelen

Deel deze pagina