,

Chopin Opus 55:1

Lees voor

Lichtwereld: “Het doel van deze website is het doorgeven en verspreiden van de lichtenergie uit de hogere lichtrijken en ervoor te zorgen dat de hoge energie ook vastgehouden en geïntegreerd wordt in het dagelijkse leven. Dit is een ontwikkelingsproces en geen kortstondig iets.

Op de site wordt naast verschillende channelingen ook beschreven welke vormen mensen bedacht hebben om in contact te komen met de hoge liefdesenergie en hoe de hoge energieën dankbaar gebruik maken van deze vormen. In vele channelingen over de hele wereld wordt beschreven dat de lichtwereld niets liever wil dan het liefdeslicht doorgeven aan de mens, maar de lichtwereld krijgt slechts toegang tot de mens als hij zich openstelt. Hoe dit gebeurt, is minder van belang.”

Lichtwereld: “Het is zo dat de website die jullie aan het maken zijn de energie van onze lichtwereld wil overdragen. Het heeft dus een ander doel dan andere websites; wij willen dat de mensen geraakt worden. De bedoeling van de website is dat de mensen aangeraakt worden en kennis maken met de lichtwereld en met onze energie en daarbij de mogelijkheid krijgen om dit gevoel vast te houden en te trainen. Als mensen weg zijn bij jullie zakken ze namelijk snel terug in hun lagere energie. En de mogelijkheden bestaan uit wat jullie gaan aanbieden op de website. 

Er zijn eigenlijk twee problemen waarmee wij in jullie wereld van doen hebben: dat is dat mensen zich überhaupt eerst moeten openstellen voor onze wereld en vervolgens ook bereid zijn om daarin hun eigen verandering, ontwikkeling en blokkades op te ruimen, in proces te gaan en dan te veranderen. Het is geen kortstondig iets en het is ook niet de bedoeling dat mensen het gaan consumeren. Het is echt de bedoeling dat mensen aangeraakt worden en in hun proces worden gezet.

De laatste energie die doorkwam is de energie van de goddelijke meditatie (zie ‘liefde/hartmeditatie’). Het is niet Jezus maar van vergelijkbare kracht. Ashtar, Jezus en Anal werken nauw samen bij jullie website.”

Inge: Wie is Anal?

Lichtwereld: “Anal is de energie die al twee keer eerder is doorgekomen. Deze staat voor de aardse verbinding en het versterken van intuïtie. Ashtar staat voor de ruimte en Jezus voor het goddelijke. Jullie kunnen met onze samenwerking zoveel bereiken omdat deze energieën van de hoogste dimensie komen die er voor de aarde bereikbaar is. Het houdt dus in: ze overlappen alle andere energieën. En ik ben slechts (met een hele dikke knipoog) maar een energie die onder hen werkt.

Met alles wat jullie doen is er maar één ding heel belangrijk: vertrouwen. Vertrouwen dat wij zorgdragen voor jullie en dat wij zullen laten vóelen wat belangrijk is.

Ashtar is een bijzonder medium wat in jullie wereld vaker terug zal komen.”

Inge: Ashtar is toch geen medium?

Lichtwereld: “Maak je maar niet druk, mijn woorden kies ik bewust. Ashtar is namelijk nauw betrokken bij de energiebanen om de aarde. Dit is enorm belangrijk voor de evolutie. Anal zal samen met Ashtar zorgen dat de trillingen doorgevoerd worden naar de aarde en jullie zullen dat steeds meer gaan voelen.”

Inge: De website wordt geheel intuïtief samengesteld. 

Lichtwereld: “Lieve Inge, wat ook fijn is om te merken, is dat de energie op de website steeds hoger wordt. Het lijkt of er meer ruimte is voor onze energie en de aardse bemiddeling meer naar achteren gaat. We kunnen beter onze energie laten stromen op de site en dat is echt prachtig, al lijkt het voor jou misschien niet genoeg.”

Inge: Wat versta je onder aardse bemiddeling?

Lichtwereld: “Daar bedoel ik mee dat er altijd een keuze is, hoe je iets op de site zet en waar. Daar kunnen wij nou eenmaal weinig aan doen.

De afstemming van jouw energie met onze energie heeft ook te maken met wat er precies met de website gebeurt. Dus welke foto, welke tekst maar ook bijvoorbeeld welke tekst zet je er wel op en welke tekst niet. Het blijven altijd keuzes die voor jou zijn en het is belangrijk dat je beseft dat je die ook mág maken, want de website is natuurlijk niet voor niets bij jou.”

Als iemand intuïtief iets voelt, betekent het dat iemand op dat moment verbonden is met onze wereld zodat we het gevoel erin kunnen leggen. (Lichtwereld) Zie: Intuïtie 

Play Video

Deel deze pagina