,
Nou is er een verschil tussen een goede intentie en geen goede intentie; dat stuk is inzicht.

(Lichtwereld)

Jezelf beschermen

Inge: Kan je zeggen hoe je jezelf het beste tegen negatieve energieën kunt beschermen?

Lichtwereld: “O.K. Wat is negatief? Dat is belangrijk te weten. Je geeft zelf al aan dat als je iets vraagt, je de goede intentie moet hebben. Als je met iemand praat, kun je voelen of de intentie goed is. Klopt dat?”

Inge: Ja dat klopt

Lichtwereld: “Als wij in onze wereld met jullie werken, voelen wij dat ook. Nou is er een verschil tussen een goede intentie en geen goede intentie. Dat stuk is inzicht. Als je niet weet dat je het doet zoals je het doet, is de intentie misschien wel goed, maar uiteindelijk niet goed. Dit is ingewikkeld. Luister, ik zal het je uitleggen.

Wat ik bedoel is het bewustwordingsproces. Bewustwording van intuïtie, bewustwording van de liefde en het licht in de kosmos. Iemand die op een lage energie functioneert en geïncarneerd is, zal het idee hebben met de beste intenties dingen te doen maar er misschien volledig naast zitten, omdat zijn intuïtie niet goed is. Er is geen verbinding meer met ons en de liefde kan niet goed doorkomen.

Snap je dat er eerst verbinding met ons moet zijn om de liefde te voelen en om intuïtief te kunnen leven? Er is dus ook niet zomaar sprake van goed of slecht, goed of kwaad. Wij hebben ook lage energieën. Dat zijn entiteiten die niet naar het licht willen of geen afscheid kunnen nemen van een dierbare. Als je niet goed beschermd bent, weinig contact met je intuïtie, je Hogere Zelf of de lichtwereld hebt, zijn entiteiten makkelijk bij je binnen te komen. Deze zullen dan met jou meegaan en je belemmeren in je weg naar de lichtwereld.

Wij zorgen dat mensen beter beschermd raken om de lichtwereld te voelen en de entiteiten die daar niet thuishoren terug te sturen naar het licht. Deze entiteiten zijn niet slecht of kwaad. Het is slechts niet de manier hoe je tot een lichtwezen kunt komen. De entiteit zal terug moeten naar de hogere energie en naar de lichtwereld en de liefde van de kosmos. Wij beschermen jullie voor alles wat je afhoudt van je pad naar de lichtwereld. Heb ik dit duidelijk verteld?”

Inge: Ja, het is belangrijk om in rust te zijn, vrij van gedachten.

Lichtwereld: “Meditatie en afstemming met je diepe buik en dan je kruin openstellen voor het licht en het licht laten stromen. Vraag om bescherming, vraag om je gids en vraag om vanuit liefde contact te maken.”

“Daarom doen we op avonden als dat, een bol erom heen, waardoor iedereen onze energie gaat voelen.” (Lichtwereld) Zie: Bol wit licht


“De kunst is vanuit een vrij hart te leven waardoor wij het goede gevoel in jullie kunnen leggen.” (Lichtwereld) Zie: Bezinning

Play Video

Deel deze pagina