,

Chopin Opus 9:1

Lees voor

(Lichtwereld)

Inge: Als mens kan je geraakt worden door woorden uit de hogere lichtwereld (channelings) of woorden van mensen die de ervaringen hebben doorleefd.

Lichtwereld: “De kracht is anders op het moment dat ik het vertel of als een mens het vertelt.”

Inge: Zou je het verschil kunnen beschrijven?

Lichtwereld: “Het is een enorm groot verschil lieve Inge. De energie die rechtstreeks via mij komt zoals het nu ook gebeurt, is een hoge energie. Dat zegt eigenlijk niets over de energie waarin een mens verbonden is met zijn ziel. Dat zijn de lagen van energie waarin de mens functioneert (Je ziel is je uitstraling). Mijn energie is dus een andere energie dan die van een mens. We kunnen het koppelen en samenwerken. In essentie is de kracht om een ander mens tot inzicht te brengen het grootst als het door een mens is beleefd en dan naar buiten komt.

Je kunt je voorstellen dat wij een roepende in de woestijn zouden worden, als wij al onze energie over iedereen uit zouden gooien. Niemand zou er wat van begrijpen en ze zouden het niet herkennen. En sterker nog, het zou niet als liefdesenergie beschreven worden. Simpelweg omdat er door de transformatielagen een veel te groot verschil is. Mensen herkennen het niet en we kunnen pas naar binnen als de deur wordt opengezet. En dat is echt een hele klus.”

Inge: Ieder mens heeft dus het energieveld om zich heen met een bepaalde trilling en kracht. Maar ook woorden hebben een bepaalde trillingsfrequentie.

Lichtwereld: “Dat klopt lieve Inge want jullie hebben die energie om jullie heen maar woorden zijn altijd nog indringender dan de energie. Want voor de energie moet de schild al transparanter zijn.”

Inge: Schild?

Lichtwereld: “Om de ziel die in de schaduw leeft. Een woord kan sterker binnenkomen, ondanks dat het voelen van de energie sterker is.”

Inge: De energie wordt vaak niet gevoeld of wel gevoeld maar niet herkend. En dan zijn er woorden nodig om de energie te herkennen. Maar het komt ook vaak voor dat iemand binnenkomt met een krachtige energie en dat – zonder woorden te gebruiken – de energie al veel doet bij de mensen.

Lichtwereld: “Het klopt het is inderdaad hetzelfde en het is maar net welke sensor er openstaat bij de ontvanger.”

Inge: Eigenlijk is het net zoals bij de Eenheidsheling dat er een hoge energie in de koepel komt, waardoor alles wat niet echt of zuiver is, loslaat. Dat is dus dezelfde uitwerking die mensen op hun omgeving hebben als ze in een hoge energie leven.

Lichtwereld: “Dat klopt en hoe het ontvangen wordt, dat weet je nooit.”

Inge: Wat bedoel je?

Lichtwereld: “Hoe jouw aanwezigheid naast die ander ontvangen wordt, dat weet je nooit. Dat heeft te maken met waar die ander in zijn proces zit en hoe open zijn sensoren zijn. Het kan zo zijn dat iemand helemaal in de schaduw zit en er in één keer helemaal uitkomt en zoals jullie zo mooi zeggen ‘het licht ziet’. Het kan ook zo zijn dat het een langere tijd nodig heeft en er meerdere momenten van inzicht nodig zijn om daar te komen.”

Inge: Dus hoe meer mensen vanuit een hogere energie leven, hoe meer er op de wereld losgelaten wordt en processen naar boven komen om te worden aangegaan. En het is niet aan de mens om zich bezig te houden hoe een ander de hogere energie gaat ontvangen.

Lichtwereld: “Dit is een heel belangrijk punt. Het is inderdaad zo dat het echt niet aan de mens is, wat een ander ermee doet. Het is zo dat iemands éigen zuiverheid zijn kracht is en dat dát het licht is, dat de omgeving mag voelen.”

‘Liefde in je hart’ betekent volledige acceptatie van het hier en nu en het moment waarop je dan bent. (Lichtwereld) Zie: Leven vanuit je hart


‘Heel veel lichtwezens zijn bij die avonden. Elk lichtwezen zal zich beroepen op wat hij moet doen. We maken een plan voor iedereen die komt.’ (Lichtwereld) Zie: Bol wit licht

Play Video

Deel deze pagina