,

La Campanella, Liszt

Lees voor

(Lichtwereld)

Inge: Kan je iets zeggen over de Codes van de Galactische Federatie?

Lichtwereld: “Ja zeker willen we daar wat over zeggen.”

Inge: Wil je eerst wat vertellen over de Federatie. Als ik lees over ruimteschepen die alles op aarde in beeld hebben, moet ik me dat erbij voorstellen als je het hebt over de Galactische Federatie?

Lichtwereld: “Nou, dat is de vereenvoudigde versie. Het is wat ingewikkelder maar de ruimteschepen zijn er wel onderdeel van. Wat de Galactische Federatie nog meer doet, is de kristalpoorten openen. De kristalpoorten zullen de energiebanen om en naar de aarde toe verhogen. Dat is op dit moment gaande.

Er zijn data waarop elke trillingsverhoging voor een opening van een poort zorgt  (zie: Zielennetwerk). Toch gebeurt er nog veel meer. En daar hebben de ruimteschepen ook mee te maken. Wat ze namelijk doen, is de coderingen die ook in de kristallen staan, in jullie plaatsen.

Dat betekent dat veel lichtdragers ‘s nachts worden opgetild om de juiste informatie te ontvangen om het lichtwerk te doen. Dit is niet eng, maar een prachtige reis naar het licht. Er zijn velen van jullie die gecodeerd zijn. En het bijzondere is, dat de mensen die gecodeerd zijn zich ook automatisch meer tot kristallen aangetrokken gaan voelen omdat deze codes weer corresponderen met elkaar. Het maakt deel uit van een veel groter geheel. Er zal een tijd komen dat jullie als netwerk door middel van de codes kunnen communiceren. Nu is het met name nog telepatisch en voelen jullie elkaar aan. Maar deze lijnen worden alleen maar sterker. En zo is het.”

Inge: En wat moeten we ons bij de codes voorstellen. Is het een soort streepjescode of een SOS-code?

Lichtwereld: “Nou zo zou je het bijna kunnen zien, lieve Inge, Maar dat is niet helemaal zo. De codes die in jullie worden geplaatst, vinden plaats in jullie trillingsveld. Dat betekent dat de energie van jullie, de energie van wat je bent, de energie van jullie stoffelijkheid, gevuld wordt met codes. Dit kun je vergelijken, gek genoeg, met een chip. Eigenlijk wordt er bepaalde informatie in jullie trillingsveld gezet. Informatie die jullie dus weten vanaf dat moment, maar dat betekent niet dat jullie het in jullie bewustzijn ook weten, maar jullie handelen er wel naar en dat is eigenlijk zoals het bedoeld is.

Je kunt het ook vergelijken met een glas water wat ook energie is en uit trillingen bestaat. Op moment dat je er een bepaalde doorschijnende stof aan toevoegt, is het niet zichtbaar. Maar als je het water opdrinkt, vermengt het zich met jouw lichaam en dus heb je ook die stof binnen. Zo worden de codes vermengd in jullie Zijn, in jullie stoffelijkheid en dat is heel hard nodig, omdat er heel veel lichtdragers zijn die het zelf niet weten. En door middel van deze coderingen versnellen we het krachtveld. Kunnen wij hier meer over vertellen?”

Inge: Ja graag. Ik vind het wel duidelijk uitgelegd. Dat is natuurlijk de reden dat we zo lekker slapen tussen die kristallen. Maar kan je ook een voorbeeld geven van de informatie die we krijgen en wel in ons onbewuste weten maar niet in het bewuste?

Lichtwereld: “Wel nu, we willen jullie inderdaad uitleggen op welke manier dat te merken is. Het is een codering die in je onderbewuste is opgenomen. Het meeste van jullie handelen wordt aangestuurd door jullie hoofd. Behalve de groep mensen die vanuit zuivering, meditatie of alle mogelijke manieren van ontwikkeling, zich gericht hebben op hun buik, op gevoel en dieper weten. De coderingen zorgen dat er een sneller dieper weten is. Dus bij elke gebeurtenis, een telefoontje, een email, een verzoek, of een onverwachte wending, zul je veel eerder en beter begrijpen waarom het gaat zoals het gaat. Hierdoor maken lichtdragers minder ‘foute’ beslissingen.

Het feit bijvoorbeeld, dat jij deze dag in relatieve rust hebt door kunnen brengen, heeft ermee te maken dat jouw codering werkt. Je voelt dat deze rust nodig is en dat het eigenlijk niet anders kan. Als er emotionele kwesties zijn, vind je het niet waard om je energieniveau diep te laten zakken. Eigenlijk herstel je eerder van alles wat er met je gebeurt. Mensen die gecodeerd zijn, leven naar een nog dieper weten waar ze ook niet meer vanaf kunnen en wat eigenlijk, gek genoeg, niet te bediscussiëren valt, iets wat jullie mensen zo verschrikkelijk goed kunnen. Het is een hele diepe overtuiging en je kunt er gewoon niet omheen. Je moet zo handelen als je handelt. Heb ik dit voldoende toegelicht?”

Inge: Ja dat herken ik wel. Je blijft gemakkelijker in je eigen kracht en je wordt duidelijker in wat je voelt of vindt van iets. Maar je zegt ook dat wij nu nog praten via ons gevoel en later zal dat plaatsvinden via coderingen. En dan vertel je over andere mensen die via de coderingen in beweging worden gebracht.

Lichtwereld: “Het is niet zo dat jullie andere mensen in beweging brengen. Lichtdragers die niet specifiek bewust zijn van dat ze het zijn, krijgen door de coderingen hetzelfde effect, maar ze weten niet waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Voor jullie omdat er een duidelijke verbinding is met de lichtwereld, is het mogelijk om deze toelichting te ontvangen. Het is dus niet zo dat jullie andere lichtdragers activeren, dat doen wij. 

Wat wij willen zeggen, is dat er mensen gecodeerd zijn die niet specifiek met spiritualiteit bezig zijn. De lichtdragers reiken zich tot een veel grotere groep. Jullie zijn lichtdragers die zich ook nog eens een keer naar de buitenwereld profileren met het lichtwerk, maar dat hoeft dus niet zo te zijn bij elke lichtdrager.”

Inge: En je zei ook nog iets over het communiceren in codes.

Lichtwereld: “Dat klopt, er wordt nu vooral intuïtief gecommuniceerd, telepatisch en in jullie slaap. Er komt een tijd dat het heel makkelijk te herkennen is of iemand gecodeerd is. Het zijn namelijk mensen die vanuit een bepaalde manier een keuze maken. Je zult versteld staan met hoe weinig woorden de gecodeerde mensen dingen voor elkaar krijgen. Het is dus niet zo dat ze het met woorden doen, maar met hun gedrag. Ga er maar op letten (helemaal opgetogen). Het is ontzettend leuk om het te herkennen. Dat zijn jullie zielscontacten.”

Inge: Maar dan denk ik bijvoorbeeld aan de brandhaarden en opstanden overal in de wereld. Op het moment dat er veel gecodeerde lichtdragers zich eronder bevinden die met weinig woorden weten wat wel goed is en wat niet goed is, dan is dát de manier om het op te trekken en ervoor te strijden.

Lichtwereld: “Dat klopt helemaal. Het is eigenlijk een onzichtbare kracht. Ze kunnen door de codering en door hun kracht de processen versnellen en doorgaans niet verbaal, niet door beredenering.”

Bij een andere groep zijn de codes geactiveerd, deze groepen worden dus ook vaak in de nacht, elke nacht, gevuld met de juiste informatie. (Lichtwereld) Zie: Activatie van je codesAshtar is nauw betrokken bij de energiebanen om de aarde. Amael zal samen met Ashtar zorgen dat de trillingen doorgevoerd worden naar de aarde (Lichtwereld) Zie: Doel website

Play Video

Deel deze pagina