,

Mozart, Fantasie

Lees voor

Probeer deze liefdesenergie te voelen in het dagelijkse leven en in je leven toe te passen.

(Lichtwereld)

Healinggidsen, lichtkracht, bol van wit licht

Lichtwereld: “Het was een mooie avond en er waren velen om jullie heen. Jullie staan allen open voor onze wereld en het is voor ons altijd een feest omdat we dan pas de energie in jullie kunnen leggen. Hoe opener de verbinding, hoe makkelijker het gaat.

Er zijn een aantal mensen die blokkades ervaren bij het channelen en dat is voor hen niet gemakkelijk want de spirituele wereld voelen ze wel, maar ze blokkeren. Door met elkaar te zijn breng je de energie naar een hoger niveau dus is het voor hun ook gemakkelijker. Groepsessies zijn altijd heel erg effectief.”

Lichtkracht

Lichtwereld: “Er zijn ook een aantal healing gidsen aanwezig geweest vóór de behandeling. Dat had te maken met de lichtkracht die we bij jullie wilden brengen. Door de kracht al voor de healingen in de ruimte te brengen, kunnen de healingen makkelijker plaatsvinden. Zoals we met jullie aan de slag gaan en ieder mens ondersteund wordt door hun geboortegids kunnen we extra kracht bij zetten door de healing energie die er al is dan; een extra duwtje in de rug.”

Bol van wit licht

Lichtwereld: “Het is zo dat je bij de healing gebruik maakt van de kracht van 2 personen. De persoon die de healing geeft en de persoon die de healing ondergaat. Dat gebeurt in de visuele koepel. Dat is ook het magnetisch gevoel wat sommige mensen beschrijven, alsof je omhoog getrokken wordt. Je moet het zo zien dat je met elkaar in een hele kleine ruimte intensief aan de slag gaat in de koepel. De energie buiten de koepel ligt veel lager (zie ook: Bol wit licht). Als de healing energie al in de ruimte is vooraf, dan worden jullie opengemaakt waardoor het effect sneller gaat, waardoor je healing kracht sneller binnen kan komen. Bij andere healing vormen wordt het al gedaan: transmissie healing en floating.”

Inge: Wordt wat gedaan?

Lichtwereld: “Gebruik maken van de energie die al in de ruimte is. Is dit duidelijk uitgelegd voor jullie?”

Healinggidsen

Inge: Ja, alleen is het altijd zo dat de healing gidsen al vóór de behandeling in de ruimte zijn. Want wij hadden nog niks gevraagd?

Lichtwereld: “Nee, normaal gesproken komen ze echt op aanroep en werken ze alleen in de koepel. De healinggidsen zitten op een veel hoger energieniveau die niet zo makkelijk afdalen en niet zo makkelijk beschikbaar zijn als ik.”

Inge: En waarom deze avond dan wel?

Lichtwereld: “Omdat het noodzakelijk was dat jullie al open zouden staan voordat de healing zou gaan beginnen, zodat die beter binnen kan komen. Het is vooral noodzakelijk omdat we een zo groot mogelijk effect willen hebben en soms kiezen we er dan voor om het op deze manier te doen ook omdat het een groep is. Als een sporter zonder warming up gaat sporten dan kan die best een goed resultaat halen. Maar als die eerst een warming up doet kan het resultaat net iets beter zijn.”

Inge: En waren ze er voor onze binnenkomst of waren ze er al toen wij nog over koetjes en kalfjes aan het praten waren, dus voor de healing zelf?

Lichtwereld: “Nee het was al iets eerder. Ze zijn eigenlijk met jullie meegegaan voor de samenkomst. Toen jullie compleet waren, is er vanuit ons een verzoek gegaan naar de hoge energieën. Wij zitten boven het trillingsniveau van jullie, dus wij kunnen er makkelijker bij.”

Channelen

Inge: Maar als de deelnemers channelen op die avond omdat de energie dan veel hoger is en ze komen thuis, dan is het toch weg?

Lichtwereld: “Er bestaat ook natuurlijk nog iets als schakelen. Jullie aardse wezens zijn verschrikkelijk goed om bezig te zijn met de dingen waar jullie mee bezig zijn, en dan worden wij als energie even geparkeerd.”

Inge: Bedoel je ermee dat ze het niet goed toepassen in hun leven?

Lichtwereld: “Ja een beetje wel. Het is een behoorlijke klus om deze liefdesenergie te voelen in het dagelijkse leven en in je leven toe te passen.”

“Bij de Eenheidsheling zijn we met heel veel gidsen aanwezig, heel veel hoge energieën.” (Lichtwereld) eenheidsheling

We beïnvloeden jullie via het gevoel. Dat is om jullie te leren op ons te vertrouwen, de liefde en de energie, zodat mensen elkaar weer dingen gunnen en kijken naar elkaar.” (Lichtwereld) Zie: Samenwerking gids

Play Video

Deel deze pagina