,
Weet dat alles wat gezegd wordt en iedereen die op jullie workshops komt, daar niet voor niets is.

(Lichtwereld)

Introductie lichtworkshops

Lichtwereld: “Wat een mooie tijd. Wat gebeurt er veel.”

Inge: Waar doel je op?

Lichtwereld: “Alles lieve Inge. Alles om jullie heen, alles in de wereld. Onze wereld komt dichter bij jullie wereld. Elke dag, elk uur, elke minuut mogen wij meer bij jullie zijn.

Wees dankbaar voor alles wat wij nu doorgeven. Voel dat het zo hard nodig is en weet dat de liefde van de wereld zal gaan groeien. We willen jullie zoveel vertellen, zoveel meer en zoveel laten voelen dat door deze workshops, door de channelingen, door de website kunnen wij meer geven van onze wereld en sneller de liefde verspreiden.

Wat soms lastig is, is mijn taal te verwoorden. Onze energie is veel groter dan taal, maar wij moeten jullie gebruiken in de taal om het te laten voelen. Daarom zijn de workshops van het channelen zo mooi. Dan mogen wij jullie laten voélen wie wij zijn want daar komen geen woorden aan te pas.

Maar, ik mag ook nu woorden uitspreken voor de mensen die daar aanwezig zullen zijn. Wij zijn dankbaar dat je dit wilt doen voor ons. Dat we met jullie samen mogen werken om de liefde te verspreiden.

Weet dat alles wat er gezegd wordt en iedereen die op jullie workshops komt, daar niet voor niets is. En ik zal steeds meer uitleggen over hoe het werkt. Steeds zullen wij verder gaan in de bewustwording van de mens.

In het licht is geen pijn. Wij kennen geen pijn, wij kennen alleen liefde. We maken jullie klaar om vanuit die liefde te werken. Elke dag mogen jullie oefenen, dat heb jij al gemerkt. Zullen we samen oefenen?”

Inge: Ja, wat bedoel je?

Lichtwereld: “Vraag maar”

Inge: Wat mij duidelijk is geworden, is dat hoe meer je als mens opruimt, hoe meer je in staat bent de liefdesenergie te voelen. Daarom zijn de workshops ook zo effectief. Maar er komen ook mensen die nog een beetje angstig zijn en bij de een zal het proces heftiger zijn dan bij de ander.

Lichtwereld: “Je moet iets begrijpen. De mensen die op jullie workshops komen, zijn er niet voor niets. Dat weet je. Ook al kennen ze het channelen niet, zijn ze niet ermee bekend, wij begeleiden ze. Wij leren ze om de blokkades los te laten. Als het moet is dat via de workshops. Mogelijk komen er andere dingen naar boven.”

Inge: Angst

Lichtwereld: “Is het grootste wat jullie hebben. Angst voor alles. De liefde die wij zullen gaan doorgeven is zo groot en zo hevig dat de angst zal verdwijnen. Ze zullen liefde voelen en een ander gevoel krijgen, waar ze niet omheen kunnen. Dus onze energie samen met jullie, gaan we over de mensen heen werpen in een bol met elkaar. Niemand zal aan dat gevoel kunnen ontsnappen. Begrijp je dat?”

Inge: Ja. Mag ik nog wat vragen? Op een van die avonden hebben we een bol met wit licht over de kring gevisualiseerd en op dat moment kwam er ontzettend veel los aan boodschappen van jullie wereld. De een ging schrijven, de ander kreeg op een andere manier boodschappen door. Zie verder ‘Bol wit licht’

Deel deze pagina