,

Chopin O 9:2 N20

Lees voor

Ik herinner jou aan je eigen licht en weerspiegel jouw grootheid in de gedaante van je gids.

(Jeshua)

Contact met je gids

Jeshua: “Channelen is een manier om dichter bij jezelf te komen via een ander. Deze ander vervult tijdelijk de functie van leraar. De energie van de ander helpt je om op een dieper niveau van jezelf te komen. De energie van de ander tilt je uit boven de angsten die jouw wezenlijke licht verborgen houden.

Een leraar toont jou je eigen licht. Een leraar ziet jouw licht beter dan jij het zelf doet. Zodra dit licht zichtbaar en toegankelijk wordt voor jezelf, is de leraar overbodig. Je kunt dan je eigen licht gaan channelen. De ander hoeft dan niet meer de brug te zijn tussen jou en je Hoger Zelf.

Ik herinner jou een tijdje aan je eigen licht. Ik weerspiegel jouw grootheid voor jou in de gedaante van je gids. Je ziet in mij jezelf, maar je weet dit nog niet. Ik ben jouw referentiekader, mijn energie is een leidraad voor jou. Ik help je dieper contact te leggen met je eigen Hogere Zelf. Het treedt geleidelijk aan op de voorgrond en ik ga dan naar de achtergrond. Dit is goed. Vergeet niet, in deze relatie ben ik er voor jou, jij bent er niet voor mij. Ik ben niet een doel, maar een middel.

Ik doe wat jouw grootheid bevordert. Mijn doel is dat je mij overbodig maakt. Als je mij channelt, moet je jezelf niet klein of onzichtbaar maken. Ik wil juist dat je jezelf groter maakt, je ware kracht voelt stromen en jouw licht laat schijnen in de wereld.

Een leraar wijst de weg maar jij bewandelt hem. Na een tijdje bemerk je dat je alleen loopt en de leraar achter je gelaten hebt. Dit is een groot en heilig moment. De leraar blijft bij je, en woont als innerlijke gestalte in je hart, maar zijn uiterlijke gestalte verdwijnt.

Wij blijven verbonden maar je zult mij op den duur steeds minder als aparte gestalte herkennen of willen oproepen. Ik ben dan je eigen energie geworden. Je kent mij op den duur niet meer als gescheiden van jou. Dit betekent dat je mij werkelijk hebt gehoord en gezien.” (Gesprekken met Jeshua – www.pamela-kribbe.net)

Channelen

“Channelen begint echt met vertrouwen. Channelen, automatisch schrijven, innerlijke stem, noem het maar op. Alles waarin jullie contact zoeken met ons, kan alleen als er vertrouwen is. Voelen, vertrouwen hebben, niet teveel nadenken; iedereen kan het leren.

Veel mensen vergeten dat de verbinding met ons de kracht van liefde is. De vorm is niet belangrijk. Wij hechten geen enkele waarde aan hoe jullie mensen de verbinding met ons leren voelen, als het maar gebeurt.”

“Het kan zijn dat er vanuit je binnenste gedachten, ideeën opborrelen of beelden die jou een antwoord geven op een vraag.” (Jeshua) Zie: Workshop channelen/healen

“Het meest waardevolle was voor mij dat ik zelf bleek verbaal te kunnen channelen waardoor mijn ongeloof wegsmolt.” (Deelnemer) Zie: Groei naar liefde

Play Video

Deel deze pagina