,

Chopin 27:2 N8

Wees lief voor elkaar dan zal je licht uitstralen.

(Lichtwereld)

Gidsen, engelen

Inge: “Tijdens de lichtavonden is de ruimte gevuld met een grote liefdeskracht. De energie stijgt naar een hoger niveau waardoor het voor de deelnemers gemakkelijker is de liefde van de lichtwezens te voelen en de boodschappen uit de lichtwereld te ontvangen en (verbaal) te channelen.

Hoewel tijdens de lichtavonden geen bepaalde religie of kerk wordt gevolgd, zijn de liefdevolle boodschappen vaak afkomstig van in de Bijbel genoemde engelen en lichtdragers omdat de hogere lichtsferen minder verbinding hebben met de aarde en ook minder aardse termijn gebruiken.” (Zie: Taal lichtwereld)

Claudia

Wij, de meesters van Andromeda, verheugen ons om te zien hoe jullie verbinding maken wereldwijd, maar vooral ook met jullie avonden met de eenheidsenergie. Claudia wilde voor jou Inge, een tekening maken omdat je heel speciaal bent voor haar, samen met ons.

Dit is haar eerste tekening samen gechanneld met ons, hier zit onze energie in. Claudia heeft meer getekend niet wetende dat wij dat waren toen.

Blijf vooral in verbinding met elkaar, jullie gaan mooie boodschappen channelen zoals al eerder is gezegd. Ashtar is bij ons. Claudia maakt sprongen vooruit en heeft nog e.e.a. met zichzelf te leren, het duurt niet lang meer.

Zij gaat veel oefenen, daarna gaan jullie aan de slag. Het vertrouwen groeit, maar mag nog sterker van Claudia. Jullie zijn elkaar niet voor niks tegen gekomen, mooie hoge trillingen.

Wij groeten je, de meesters van Andromeda en Ashtar, In licht en liefde.

Pieter

Engel Gabriël richtte via Pieter het woord tot ons:​

Engel Gabriël: “Ik wil alle mensen hier die vanavond gekomen zijn bedanken voor hun inzet in jullie zelf. En ook aan jou Inge. Heel erg veel hangt af van jouw rust en het gaat zo goed. Hou dit vol, Inge. Breng deze rust vooral over op jouw mensen die zo graag naar deze avond komen. Jij bent op het goede pad om deze samenleving en deze wereld te verbeteren.”

Inge: Mag ik je vragen een volgende keer weer naar voren te komen?

Gabriël: “Ja, dat mag je Inge. Maar alleen wil ik dan via iemand anders naar voren treden. Ik laat jou weten wie dat wordt.”

Inge: Mag ik ook weten waarom?

Gabriël: “Omdat wij met die persoon hele goede specifieke bedoelingen hebben. Hier wil ik het voor vanavond bij laten Inge.”

Inge: Heel erg bedankt Gabriel

Gabriël: “Graag gedaan”

Ronald

Zijn gids Miguel sprak ons bij de afsluiting toe:

Miguel: “We zullen meerdere keren bij elkaar komen om deze avonden tot een succes te brengen. Ik voel de kracht die jullie uitstralen en de liefde die aanwezig was voor ons allemaal hier diep van binnen.

Ik voel deze mooie inzet deze avond en ik hoop de volgende keer weer wat moois te kunnen mededelen. Dank jullie allen wel, dank jullie allemaal.”

Annemarie

Vraagt haar gids: Kun je iets zeggen over wat de mensheid doormaakt?

Gids: “Er is een heel snel proces gaande met veel moeilijkheden, maar het komt goed. Er is ook veel liefde. Het is zwaar voor heel veel mensen. Maar de liefde zal sterker zijn en overwinnen. Het komt goed. Heb elkander lief, wees lief voor elkaar dan zal je licht uitstralen. Het komt goed.

Heel veel zeeën van licht zullen over jullie komen. Het is mooi om te zien hoe het zal worden. Maak geen moeilijkheden als het niet nodig is. Hou van elkaar. Dan komt het allemaal goed. De zon zal versterkt worden en schijnen.

Heb vertrouwen en je mag hulp vragen als je het nodig hebt. Het is fijn om zo contact te hebben. Het is bijzonder. Voelt goed. Hoop dat je dat vaker zal doen, zal je helpen. En nu een lieve groet voor iedereen.”

Kris

Daan haar gids kwam diverse keren door:

“Hou het luchtig, hou het simpel en hou het vooral vrolijk en geniet van de liefde die de dieren je kunnen geven.

Jullie moeten niet alles al te serieus nemen, maar meer lachen. Daardoor zal de liefde nog beter gaan stromen. Je kan gewoon een hele fijne tijd hebben als je gids in de buurt is en je hem of haar ook ervaart. Zo dit is weer genoeg over mij.

Heel veel liefs, Daan”

Ronald

Miguel: “Gedachten, die opwellen na een mooie avond als deze zullen je verder brengen op de momenten dat je stilte ervaart in de verdere toekomst. Ga met deze gedachten aan de gang. Laat ze spelen, laat ze opbloeien in je en je zal zelf ervaren dat deze gedachten er niet voor niets zijn. Je zal jezelf kunnen ontwikkelen met deze energie die je verder zal brengen naar de toekomst die je op gaat bouwen.

Geef jezelf de kans deze energie te vormen en beeld en geluid in jouw toekomst kan met deze energie een vruchtbaar begrip worden. Geef jezelf de kans om naar deze gedachten te luisteren. Beeld en geluid zullen je daarbij helpen.

Geef jezelf de kans om terug te keren naar de woorden die gesproken zijn op deze avond. De woorden die van betekenis waren voor jóu. Ga daarmee aan de slag en zorg dat ze voor de toekomst een beter beeld schetsen zodat je je kan richten op de positiviteit die in deze boodschap lag.

Dank jullie dat jullie deze avond meegemaakt hebben. Wij als gidsen hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. Ik wil iedereen danken hiervoor, voor jullie inzet. Wij danken jullie.”

Achtereenvolgens kwamen de volgende boodschappen door:

Hetty

“Geen zorgen voor de dag van morgen.”

Lia

“Jullie zijn Gods kinderen, kinderen van God, gezegende kinderen. Ik ben altijd bij jullie.”

Phil

“Hef je handen op naar God en je wordt gehoord.”

Rob

“Ik ben Maria, moeder van God. Ik ben liefde, jullie zijn ook liefde, wees niet bang
We zorgen voor jullie. En houden je hart zuiver.”

Dee

“Wees zo zuiver als een kind.
Wees zo blij als een kind.
Wees zo nieuwsgierig als een kind.
Stel vragen als een kind.”

“Waarom de workshops komen? We hebben natuurlijk niet alles in de hand wat iedereen doet om tot onze wereld te komen. Past het ene je niet, dan past het andere je wel.” Zie: Introductie workshops

“Vertrouwen, is weten, voelen, dat het je aan niks ontbreekt. Dat jóu niks ontbreekt, omdat jouw Zijn, heeft alles; is één”. Zie: Hogere Zelf

Deel deze pagina