,

Chopin Berceuse 57

Lees voor

Wij verbinden de persoon met het universum en met onze energie, de goddelijke en kosmische energie.

(Lichtwereld)

Healing van de ziel

Inge: Het komt voor dat degene die de healing ontvangt daarvan weinig tot niets voelt, terwijl in de daaropvolgende weken duidelijk wordt dat processen wel zijn aangeraakt. Waarom is dat zo?

Lichtwereld: “Waarom? Soms, is het niet nodig om te voelen. Wat wij doen gaat dus veel verder en veel dieper dan wat iemand kan voelen. Wat wij doen, verbindt de persoon met het universum en met onze energie, de goddelijke energie en de kosmische energie. Jij bent als mens slechts de verpakking van jouw ziel en de ziel kiest er dan voor om in rust te ontvangen. Want om te ontvangen moet je open zijn en dat vindt de ziel een beetje eng. Als mens kan je ervoor kiezen om de heling te ontvangen maar de ziel zegt dan ‘Ik doe het, maar ik vind het wel eng. Dus ik doe niet alle deurtjes open’. En daarom voelt deze persoon minder dan anderen. Maar er gebeurt net zoveel en deze persoon is net zo spiritueel als ieder andere ziel. Snap je dit?”

Inge: Ja ik snap het wel, maar het is wel jammer dat ze niets voelen en dat hun ziel zich niet durft te openen.

Lichtwereld: “Ach, nee. Wees lief voor je ziel. Koester het en leer haar dat ze open mag gaan. Doe het samen en doe het met ons. Dat is niet jammer, toch?”


Inge: En hoe leer je dat aan je ziel?

Lichtwereld: “Voordat wij je gaan vertellen hoe je kan voelen en wat je wel en niet kunt doen om lief te zijn voor jezelf en voor je ziel, willen wij eerst iets uitleggen. De energie van de kosmos komt door de ziel. Als je geïncarneerd bent, blijft er een stukje achter en een stukje gaat mee. Eigenlijk ben je niet hier en ben je niet daar. Dat is lastig voor een ziel. Daarom willen ook veel zielen niet incarneren. Ze willen wel, maar ze durven niet. Dat is als wandelen in een stad waar je de weg niet weet. Maar als de ziel geïncarneerd is, is dat zijn weg en dat zijn pad en zal hij in het licht en in het donker moeten transformeren. De hoge energie is achtergebleven en de aardse energie is voelbaar. En nou kom ik bij jouw vraag.Als je ziel het zo moeilijk vindt om open te gaan, dan is deze ziel in het aardse lichaam gekomen maar vergeten waar onze energie is. Eigenlijk is de verbinding van de achtergebleven kosmische ziel (zie: Je ziel en je zielsdelen) een beetje gebroken. Daar is niets mis mee want heel veel mensen op aarde hebben geen verbinding meer met hun kosmische ziel. Maar het kan ook zijn dat je wel de verbinding hebt met je kosmische ziel en dat je ziel wel wil, maar het niet durft en dat is niet voor niets. Veel mediteren, veel channelen, bij jezelf blijven en voelen wat echt is en wat niet. Dan zal je ziel vertrouwen krijgen en kan er een deur opengaan naar de hogere energie.” 


Inge: Is dat ook hetzelfde als de liefde niet durven toe te laten?

Lichtwereld: “Ja want kosmische energie ís liefde. Dus wees lief voor je ziel. Koester haar, bescherm haar als je kind of als iets wat je kan verliezen. Dan zal ze blij worden en nog meer open gaan.”


Inge: Dat heb je mooi gezegd Hercules

Lichtwereld: “Geloof me maar. Als jij als mens versmelt met je ziel, dan is de eenheidsheling pas een eenheidsheling. Want dan komt alle energie samen en mag jij als mens en mag jouw ziel het voelen. Want de mens en haar ziel zijn één. Dat is mooi hè.”

Zo gemakkelijk is het, want alles is er. Is er al op jullie aarde. Dit gewoon te mogen laten Zijn. Hier, nu, dat is alles. Zie: Hogere Zelf


Voel de energie, de allesomvattende eenheid in jullie hart en laat de liefde stromen. Liefde en kracht zijn één. (Uriël) Zie: Uitleg hartmeditatie

Play Video

Deel deze pagina