,

Chopin O 15:2 N5

Lees voor

Als we zo in jullie Zijn verweven zijn, kunnen we jullie beïnvloeden qua gedachten, stemming en behoefte.

(Lichtwereld)

Toeval bestaat niet

Inge: We kennen het allemaal wel. Je loopt in een stad van meer dan een half miljoen inwoners met tientallen warenhuizen die elk uit 4 of 5 etages bestaan en tientallen afdelingen. Toch ontmoet je elkaar ‘toevallig’ op dezelfde afdeling, dezelfde etage in dat ene warenhuis.

We vroegen de lichtwereld hoe het energetisch werkt met zo’n ‘toevallige’ ontmoeting.

Lichtwereld: “Het was een hele puzzel. Daar kan een 2.000 stukjes puzzel niet tegen op.”

Inge: We zijn nog helemaal beduusd van onze ‘toevallige’ ontmoeting.

Lichtwereld: “Dag lieve dames, welkom tot het rijk der verlichten.”

Inge: Van het warenhuis naar het rijk der verlichten. Je zou haast aan je zelf gaan twijfelen.

Lichtwereld: “Ja dames dat zou je bijna gaan doen. Maar wees gerust de werkelijkheid is natuurlijk anders. We hebben een behoorlijke slag geslagen vandaag en het is maar goed dat onze intuïtieve draadjes met jullie zo goed verbonden zijn.

Hiermee bedoel ik aan te geven dat we zo in jullie Zijn verweven zijn, dat we jullie kunnen beïnvloeden qua gedachten, stemming en behoefte. En zo dus ook jullie koers kunnen doen veranderen.”

Inge: (lachend) Ja hoe heet die winkel ook al weer. Ik was er nog nooit geweest. 

Maar ik snap dat je als gids intuïtief met ons verbonden bent en dat je gedachten in ons kunt leggen. Maar waarom bij die winkel? Waarom niet bij een gezellige lunchroom.

Lichtwereld: “Dat is niet onze keuze dat is die van jullie zelf. Laat mij het uitleggen.

Er zijn momenten dat je kiest. Je vriendin kiest bijvoorbeeld om niet direct terug te rijden naar huis. Op hetzelfde moment had jij besloten om naar stoeltjes te gaan kijken. En zo kunnen we dan jullie energievelden naar elkaar brengen. Dus het is niet eens zo zeer dat we jullie van gedachten laten veranderen, maar het is meer dat we de energievelden van jullie op elkaar afstemmen.

Jullie worden als het ware naar elkaar toe gezogen en daarbij maken jullie keuzes. Wat wij dan doen is de keuzes beïnvloeden waardoor de energie ruimte krijgt om elkaar te ontmoeten. En dat is een prachtig proces want daar zijn we de hele dag mee bezig.”

Inge: Maar noem eens een voorbeeld van een keuze en van beïnvloeding.

Lichtwereld: “Dat is een goede vraag Inge. Het voorbeeld van je vriendin die besluit niet naar huis te gaan. Op moment dat zij bij school aankomt, verandert zij van plan. Zij krijgt, zoals je het noemt, een ingeving. De ingeving is dat zij misschien wel even kan gaan shoppen in de stad om een aantal spullen voor de kinderkamers te kopen.

De afstemming op dat moment met ons, zit erin dat zij besluit niet naar huis te gaan en haar ingeving toelaat. Daar is dus al een bepaalde afstemming voor nodig en dat is het gedeelte waar wij keuzes beïnvloeden. Wij brengen jullie op gedachten, laten jullie ingevingen of herinneringen krijgen of soms een hele sterke behoefte aan iemand. Wat wij daarnaast doen, is het magnetisch veld tussen jullie activeren. Het is dus zo, dat je als mens naar iets toegetrokken kan worden, zo noemen jullie het zelf ook wel eens. Je hebt het gevoel dat je ergens naar toe moet of ergens naar toe getrokken wordt, maar je kunt niet verklaren waarom. Dat is het proces wat zich op energieniveau afspeelt.

Er is dus de beïnvloeding die zich in jullie hoofd afspeelt met als het ware ingevingen, gedachten, verlangens en wensen van wat je op dat moment wilt. Het andere is, dat wij de polar van jullie afstemmen. Er komt dus een soort actieve magnetische werking waardoor jullie intuïtief naar elkaar toegetrokken worden.

Dit maakt dat je vriendin bijvoorbeeld net beneden komt toen jij bij de kassa stond en dat ze niet boven blijft. Dus onbewust speelt zich een magnetisch veld af. En zo zijn er eigenlijk nog een aantal elementen maar die komen later nog een keer aan bod. Wat ik belangrijker vind, is om te vertellen waarom we hier zijn.”

Inge: Maar als jullie het magnetisch veld actief hebben gemaakt, kan het ook gedeactiveerd worden als de mens rust nodig heeft. Zonder dat er iets vervelends gebeurt, laat je elkaar dan met rust omdat er iets anders moet gebeuren of omdat je iets anders moet doen.

Lichtwereld: “En zo is het. Er is een magnetisch veld en dat kun je activeren en deactiveren. Er is een invloed van het magnetisch veld en je kunt het met polars beïnvloeden. Om in jullie taal te spreken: de keuze om de plus of de min te doen, is van invloed.”

Inge: En om zo bestuurbaar te zijn, moet je als mens rustig zijn, geen zorgen hebben en geen emotionele toestanden.

Lichtwereld: “Dat klopt, maar ook een flexibele mind. Een hoofd dat bereid is om mee te gaan op de flow van de dag. Een rigide mind is een mind die stil staat en daar kunnen wij wel gedachten in leggen maar als iemand altijd vasthoudt aan zijn eigen patroon van wat hij vindt wat hij moet doen, is onze beïnvloeding minimaal. Deze mensen zijn moeilijk bereikbaar voor ons, maar daarvoor hebben wij dromen.”

Inge: Het moet wel een hele goede reden geweest zijn, om zoveel werk te verrichten om ons bij elkaar te brengen.

Lichtwereld: “En dat kun je wel zeggen!!!”

Inge: Zie voor datgeen wat de lichtwereld te zeggen had, zielennetwerk’

“Je channelt op alle momenten waarop je je intuïtie gebruikt, waarop je inspiratie krijgt, waarin je diep in jezelf voelt hoe dingen voor jóu zijn en hoe je dingen anders zou willen.” (Jeshua) Zie: Kosmische energie“Je krijgt steeds die mensen op je weg die jou helpen om je weg te verlichten, totdat jezélf tot inzichten komt.” (Deelnemer) Zie: Als je ziel niet vernietigd wil worden

Play Video

Deel deze pagina