,

Chopin O 55:1

Lees voor

Stel niet de vraag wat het is, want het maakt niet uit wat het is. Wij willen jullie alleen liefde geven.

(Lichtwereld)

Stilte in je hart

Channeling tijdens lichtworkshop:

Lichtwereld: “Dag allemaal wat fijn om met jullie te zijn. We heten jullie van harte welkom vandaag. Wees bewust dat alles wat we hier vandaag met jullie bespreken voor jullie allemaal is en niet voor niets.”

Begeleiding van je gidsen

Lichtwereld: “Eigenlijk zijn er vandaag geen individuen meer. Jullie hebben ook allemaal jullie eigen gidsen en energieën om jullie heen en met elkaar vormen jullie één grote cirkel. Ik wil jullie zo ontzettend veel vertellen maar ik zal jullie laten vóelen wat liefde is.

Natuurlijk zijn we niet bewijsbaar. Dat maakt het zo ontzettend moeilijk om af te dalen naar jullie leven. De wetenschap is bepalend op de aarde. Maar helaas kan onze energie niet bewezen worden. Wat we wel kunnen, is dat we jullie aanraken in jullie hart. Maar wees bewust dat we dat elke dag doen. Geen actie of stap die jullie doen, is zonder begeleiding van ons. En nu zal ik vertellen waarom processen soms zo lang duren.”

Stilte in je hart

Lichtwereld: “Allen van jullie zoeken het in een houvast. Houvast om te begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. De enige houvast die er is, dat is de diepe liefde in jullie hart. Dat betekent dus ook dat er geen standaard of rituelen zijn om bij ons te komen. Het enige wat jullie moeten doen, is verbinding maken met je eigen hart, stil zijn met jezelf en met de liefde.

Het is zo dat er verstoringen zijn waarom dat vaak moeilijk is. Aardse verschijnselen en jullie denken blokkeert dat. Er is namelijk geen verleden en geen toekomst, we hebben alleen het Nu. Maar jullie zijn alleen maar met het verleden of de toekomst bezig. Dat betekent dat jullie bedenken hoe iets zou moeten gaan of hoe iets niet zou moeten gaan.

En met denken kunnen wij niets. Als je naar het voelen gaat, dan kunnen wij weer helpen om extra te voelen wat goed voor je is. Dit was een kleine uitleg om aan te geven dat het grote eigenlijk zo klein is en voor jullie allemaal bereikbaar.”

Wereldtransformatie

Lichtwereld: “Ik wil iets vertellen over wat er in de wereld gebeurt. De energie is aan het veranderen. Jullie leefden eerst op een laag trillingsniveau en dat is aan het stijgen. Dat kan alleen als mensen hun blokkades loslaten. Iedereen die zich bezighoudt met dit transformatieproces zal anderen daar weer bij begeleiden.

Het is zo dat de hoogste vorm van energie alleen licht is. Er is dus geen oordelen, geen afwijzing maar alles is wat er is. En nu vragen jullie je af: waarom zijn we dan hier? En daar zijn natuurlijk heel veel theorieën over. En ik zal je de onze vertellen en dit staat ook al op de website.”

Zielsdelen

Lichtwereld: “Jullie zijn allemaal onderdeel van meerdere zielen. Dus eigenlijk ben je maar een klein deel van een groter geheel. Met die andere zielen is je levensthema vastgesteld. Het enige doel dat je in je leven hebt, is dit thema uit te werken zodat jullie gezamenlijke zielen in energie kunnen stijgen. In een volgend leven zal je in een hogere energie transformeren.

Wees je bewust dat je dus maar een onderdeel bent van een groter geheel. En in jullie individualistische maatschappij is dat verschrikkelijk moeilijk.

Met deze woorden wil ik jullie eigenlijk vragen een moment in gedachten te nemen dat jullie ons voelden of iéts voelden.

(Stilte)

Naar de liefde in je hart

Ja lieve mensen, probeer dit moment te voelen en elke dag te voelen. Hierdoor kunnen we dichter bij jullie komen en jullie verbinding maken met jullie hart. Stel niet de vraag wat het is. Want het maakt niet uit wat het is. Wij willen jullie alleen liefde geven. En het kan, als jullie contact maken met jullie hart. (Zie: Hoe ga je naar je  hart?)

Dus probeer elke dag dit gevoel te voelen zodat jullie vertrouwd raken met dit gevoel. Ook als er iets moeilijks te doen staat of als mensen je pijn doen. Als wij een team worden, kunnen anderen er niet meer bij. We helpen jullie het goede vast te houden en het slechte los te laten.

Lieve mensen het was me een genoegen en we zouden nog heel veel willen vertellen. Maar weet dat dit nu voor jullie was. Inge heeft met alle liefde deze dag voorbereid en we zijn de hele dag bij jullie. Wees gezegend en heb lief alles wat is.”

Inge: Dan richt de lichtwereld met een persoonlijke boodschap het woord tot de aanwezigen en vervolgens weer tot de groep.

Lichtwereld: “Lieve mensen we hebben geprobeerd tot jullie te komen met woorden maar willen dat natuurlijk het liefst met gevoel. Dus hou de liefde in je hart vast en vraag naar ons. We zullen jullie de hele verdere middag begeleiden om processen los te laten en jullie te helen naar een hogere transformatie. Dus wees alert en bewust dat alles wat gebeurt de komende weken niet voor niets is en jullie er misschien wel wat mee moeten.

Lieve mensen wees gezegend en we geven jullie licht.”

“Dus ieder van jullie is verbonden met 10 andere geïncarneerde zielen die leven in andere tijdsdimensies waar je gezamenlijk één ziel mee vormt.” (Lichtwereld) Zie: Zielsverwanten“Het samenzijn met de groep was iedere keer weer een hoogtepunt, een avond waar ik na afloop van eentje alweer uitkeek naar de volgende.” (Deelnemer) Zie: Begeleiding van je gids

Deel deze pagina