,
Wees dankbaar en geef de liefde door. Wij begeleiden ieder van jullie. In jullie harten zijn wij er altijd.

(Lichtwereld)

Waarom de workshops?

Channeling tijdens een lichtworkshop

Lichtwereld: “Welkom, welkom allemaal,”

Je hart zuiveren

Lichtwereld: “Wat wij jullie willen vertellen vanavond, is eigenlijk helemaal niets. Jullie mogen vóelen, dat wij liefde zijn in alles wat bestaat; op de stoel waarop je zit. In alles wat bestaat, is liefde. Voordat je deze liefde kunt voelen, moet je wel werken. Allemaal moeten we werken om alles wat we bij ons hebben los te maken en ons hart op te schonen, om onze liefde te ontvangen in je hart, in je ziel zodat jij één wordt met ons (zie: Eenheidsheling). Daarom zijn deze workshops belangrijk om met elkaar onze energie te voelen.

Het zal jullie sterken op de moeilijke momenten en je zult leren onze energie te voelen. Dus ook leren wat goed en wat niet goed is voor jouw ziel. Als je niet weet wie wij zijn en dat je één van ons bent, dan is het best ploeteren. 

Dus wees dankbaar dat jullie met ons mogen zijn. Wij zijn dankbaar dat we bij jullie mogen zijn. Prachtige zielen, mooie mensen, lieve mensen.

Weet dus dat alles wat er gebeurt, is om op te schonen; om je weg vrij te maken en om keuzes te maken waarom je wel blijft werken of niet blijft werken, om te voelen dat je gelukkig bent of om vertrouwen te hebben in dat het goed komt. Allemaal zoals jullie hier zitten, mogen dat voelen. 

En ik, vier vanavond feest! Dat ík uitverkoren ben om namens onze wereld te mogen spreken in dit lijf met deze stem. Probeer het zelf ook want ieder van jullie is met ons verbonden.”

Dankbaarheid

Lichtwereld: “Wees dankbaar lieve mensen. Dankbaarheid is belangrijk. Als je dankbaar bent, dan keur je niets meer af. Want alles wat gebeurt, ontvang je. 

Vanavond wil ik dankbaarheid uitspreken voor alle avonden dat jullie hier waren en wij tot jullie mochten komen. Dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben. Dankbaar voor de openheid die jullie naar elkaar hebben en de liefde die jullie uitstralen. 

Dankbaarheid is goddelijk. Blijf dankbaar en geef deze liefde door. Wij zullen jullie begeleiden op ieders pad. In jullie harten zijn wij er altijd. 

Wees gezegend en dankbaar voor alles wat is.”

“We zullen meerdere keren bij elkaar komen om deze avonden tot een succes te brengen.” (Gids deelnemer) Zie: Gidsen, engelen

“Het is zo dat iemands eígen zuiverheid zijn kracht is en dat dát het licht is, dat de omgeving mag voelen.” (Lichtwereld) Zie: Kracht van je ziel

Deel deze pagina