,

Chopin 9:2 N2

Lees voor

(Lichtwereld)

Inge: “Hercules is de geboortegids van een van de genodigden tijdens een spirituele avond, waarbij Willy van Waveren als channel was uitgenodigd om via automatisch schrift contact te maken met de geboortegidsen van de aanwezigen.

Nadat Willy vertrokken was, probeerde iedereen voor zichzelf contact te maken via automatisch schrift. De energie in de ruimte was nog steeds hoog en geschikt daarvoor. En zo was ik er getuige van dat een van hen heel voorzichtig de naam van haar geboortegids schreef: ‘Hercules’.

Geruime tijd later kwam ik haar weer tegen en vertelde ze me dat ze inmiddels zoveel met Hercules had geschreven, dat ze geen schrift meer nodig had. Hij kwam in haar gedachten door en tegelijkertijd kreeg ze zijn woorden te lezen terwijl ze haar blik naar binnen richtte.

En wat nog opmerkelijker was: tijdens ons gesprek kwam hij duidelijk in haar gedachten, iets wat in aanwezigheid van anderen nog niet eerder was voorgekomen. Ik vroeg haar naar wat hij zei en voor mij was het in één tel duidelijk: deze woorden bevatten zoveel wijsheid, inzicht en kracht, dat het niet van haar of een ander aards wezen kon zijn.

Het was het eerste gesprek met ons vieren, waarvan er minstens twee onzichtbaar waren, namelijk Hercules en mijn geboortegids Ismael. Want behalve onze geboortegidsen, worden we steeds omringd door liefdevolle lichtwezens (gidsen en helpers) om ons te helpen en te beschermen. Daarna volgden vele gesprekken, waarbij Hercules geen kans onbenut liet ons liefdevolle adviezen en uitleg te geven en Ismael via mij de vragen stelde die uiteindelijk zouden leiden tot de informatie voor deze website.

Het meest opmerkelijke was dat Hercules alleen in aanwezigheid van mij zo duidelijk hoorbaar was en niet bij anderen. Hercules reageerde meteen op deze opmerking:

Hercules: “Of met een wijntje op of in jouw aanwezigheid wordt de energie naar een ander punt getrokken waardoor het wel gaat.”

Inge: “(Mijn verbazing kon niet groter zijn.) Wat is de overeenkomst van mij met wijn?”

Hercules: “Dat is in jouw optiek een rare vergelijking, maar dat is het niet. Voor ons is het afhankelijk in welk energieniveau je leeft, hoe makkelijk wij wel of niet door kunnen komen. Jij staat sterk in verbinding met je Hogere Ziel waardoor je haar gemakkelijk kan meetrekken naar die verbinding en daar ontstaat dan een driehoek door. Daardoor kan ik in aanwezigheid van jou makkelijker doorkomen. Het is een totaal andere manier dan via alcohol, maar het resultaat is hetzelfde. Als je alcohol op hebt, staat je poort helemaal open waardoor we gemakkelijk binnen kunnen komen en iets bij je neer kunnen leggen. Als je geen alcohol op hebt, is de poort dunner en dan kost het ons meer moeite daar doorheen te komen.”

Inge: “Maar dat betekent ook dat als je poort openstaat door alcohol, er andere lagere energieën binnen kunnen komen (zie: Jezelf beschermen).

Hercules: “Ja, dat klopt. Dat is ook het grote gevaar van alcohol. Maar in dit geval werkt dat niet zo want het channelen is eigenlijk al heel vertrouwd voor haar. Die selectie maakt ze al, ze voelt het. Dus er is een stevig fundament waardoor ze wordt beschermd.”

Inge: “Maar dan kunnen we dit gesprek beter houden als ze wat op heeft?”

Hercules: “Nee het maakt niet zoveel uit. En als ze wat op heeft, moet het niet teveel zijn.”

Inge: “Maar wat is dan niet teveel?”

Hercules: “Een of twee glazen, maar zeker niet meer dan dat. Anders is je ziel moeilijker in taal om te zetten. “

Inge: De toon was gezet en onze nieuwsgierigheid gewekt. Het werd het begin van een lange reeks gesprekken waarin Hercules geduldig onze vragen beantwoordde en een meester bleek te zijn in het eenvoudig uitleggen van een complexe materie.

Voor mij was het meest waardevolle dat ik zelf bleek verbaal te kunnen channelen, waardoor mijn ongeloof weg smolt. (Deelnemer) Lees verder: Groei naar liefde

Play Video

Deel deze pagina