,

Chopin O 15:2 N5

Lees voor

De kunst met ons in contact te zijn, is in verbinding te staan met je gevoel en rust waarbij er geen gedachten meer zijn.

(Lichtwereld)

Bezinning

Channeling tijdens lichtworkshop

Lichtwereld: “Nou lieve mensen, ik wens jullie van harte welkom. Wat een organisatie om dit voor elkaar te krijgen. We hebben natuurlijk niet voor niets bepaalde activiteiten gedaan, waardoor het voor jullie zou lopen zoals het moet gaan. We willen jullie zo ontzettend veel vertellen vanavond maar laten we beginnen met een kort moment om te beginnen met stil te staan bij de liefde in ons hart.”

Contact met je gids

Lichtwereld: “We hebben jullie deze week in jullie hart aangeraakt, wij en alle engelen en alle gidsen om jullie heen. Dat was fijn om te doen omdat jullie zo open zijn. De verbinding met onze energie is gelegd waardoor het voor ons veel gemakkelijker is jullie te begeleiden in wat goed voor jullie is. Er is dan geen weten meer maar alleen maar voelen. Wees even stil en dankbaar dat we dit met elkaar mogen beleven. Het is niet voor niets dat wij vanavond bij jullie zijn.

De ruimte die jullie in jullie hart hebben om je verder te ontwikkelen is groot waardoor jullie voor ons een hoop zullen gaan betekenen. De processen en veranderingen in jullie gedrag zijn nodig om je pad vrij te maken voor ons en je helemaal in liefde te kunnen geven aan het licht.

We hebben het licht nodig om jullie meer liefde te geven. Pas als de energie naar jullie hart open is, kunnen wij verder. Dit betekent dus vrij zijn van oordelen, vrij zijn van angst, vrij zijn van beheersing en materialisme. Als er dan niets meer is, mag het grootse er zijn en dat zijn we met elkaar.

We willen heel graag in contact komen met iedereen die bij jullie is nu. Misschien zijn er vragen die gesteld willen worden. Maak er gebruik van.”

Vraag: Ik zou zo graag willen weten hoe het komt dat je soms die energie zo ontzettend goed voelt en dat het zo ontzettend dichtbij lijkt. Maar dat ik het soms ook helemaal niet voel en denk ‘waar is het nou?’ Ja, zal wel met mezelf te maken hebben, dat ik er minder voor open kan staan.

Lichtwereld: “Ja je zegt het zelf al. Het is voor ons alleen mogelijk om bij jullie te komen als jullie ons toelaten. We kunnen natuurlijk wel een bepaald gevoel in jullie leggen, maar vaak wordt het dan niet gesignaleerd.

De kunst om met ons in contact te zijn en te blijven, is om in verbinding te staan met je eigen gevoel en je diepe rust waarbij dus geen gedachten meer zijn. Gedachten maken dat jullie gaan twijfelen. Jullie voelen iets en gaan erover nadenken en er dan naar handelen of nog meer over nadenken. Maar dan zijn jullie niet in verbinding met ons. Over ons kun je niet denken, wij kunnen ons alleen laten voelen.

Als je dat sterk ontwikkeld hebt, voel je wanneer het je eigen woorden zijn en wanneer wij het zijn. Het heeft puur te maken met afstemming en leeg zijn in je hoofd. Ieder van jullie kan dat. Het denken van jullie is funest voor ons om jullie te kunnen bereiken.

Probeer maar eens te achterhalen als je ons niet goed voelt of je dan druk en gespannen was. Je zult zien als je dichter bij je hart leeft dat je dan ook veel intuïtiever zult zijn. Simpelweg omdat je dan voelt wat klopt. Heb ik hiermee voldoende uitleg gegeven?”

Deelnemer: Ik herken wel wat je zegt. Want soms heb ik wel het gevoel dat ik, denk ik, heel erg open sta. Maar ja, dan is het toch het denken en dan voel ik het niet. Ik denk wel dat ik begrijp wat je zegt. Soms heb ik periodes dat ik veel kan mediteren, maar de laatste tijd helemaal niet. Ik voel me onrustig denk ik. Maar als ik de rust wel heb, voel ik het beter en dan voel ik het ook beter stromen.

Opruimen

Deelnemer: Ik heb niet zozeer een vraag, maar opeens dringt het tot me door dat ik vanmiddag ook een andere energie heb gekregen. Vanmiddag ben ik met declaraties bezig geweest wat al weken is blijven liggen. Nog van voor de vakantie in mei zijn ze blijven liggen, en dat heb ik vandaag allemaal gedaan.

Lichtwereld: “We zullen uitleggen waarom. Als jullie naar een avond gaan als deze, is het ook de bedoeling dat jullie zo vrij mogelijk zijn. Als mensen zich druk maken of zorgen hebben, is het voor ons lastig om bij jullie te komen en voor jullie lastig om ons bij jullie te voelen. Hoe meer de hoofdzaken opgelost zijn hoe makkelijker het voor ons is om bij jullie te komen. Soms geven wij gewoon een extra zetje. En het is best handig toch?”

Instemmende reacties

Lichtwereld: “Jullie mogen daar meer gebruik van maken want de energie die we jullie geven, is nog maar zo minimaal. Wat jullie denken dat veel is, is voor ons nog niks. Dus maak er meer gebruik van want we hebben nog zoveel energie. Proberen jullie dat maar te doen, want we zullen het laten voelen.”

Deelnemer: Nou dat gaan we dan allemaal doen. Gaan we allemaal rotklusjes opschrijven.

Vraag: Is te graag willen ook een blokkade? Te graag contact willen leggen. Kan je dan blokkeren?

Lichtwereld: “Kan wel maar hoeft niet. Heeft helemaal te maken met hóe je contact maakt. Is het vanuit het hart of vanuit je hoofd. Met je hoofd kunnen we helemaal niets. We kunnen alleen hartenergie voelen en ook laten voelen. Dus iedereen kan het maar je moet even de juiste knop vinden. Begrijp je dat?”

Vraag: Ik heb nog een rare vraag misschien. Ik heb soms een bui van opruimen. Alle troep en alle rommel, dus alles moet weg. Heeft dat ook te maken met de healingen, meer openheid?

Lichtwereld: “Wat leuk dat je deze vraag stelt want er zijn meer mensen in deze ruimte die het hebben, maar niet de link gelegd hebben met de healingen. Jullie ruimen natuurlijk emotioneel op. Maar om emotioneel op te ruimen moet er ook werkelijke orde zijn. Dus de zuiverheid die we met jullie willen bereiken, willen we ook bereiken met de materie die om jullie heen is. En dan ga je opruimen, toch?”

Bezinning

Vraag: Je had er in het begin over dat het erom gaat dat we moeten proberen meer te vertrouwen op die leiding. Maar we hebben natuurlijk een eigen wil gekregen en ik heb heel lang gedacht dat je zelf moet gaan bepalen wat goed of niet goed was.

Maar hoe weet je nou dat waarin je geleid wordt wel het goede is? Ik weet niet in hoeverre er geesten zijn die je ook kunnen beïnvloeden terwijl het eigenlijk niet het goede pad is. Kan ik erop vertrouwen dat ik naar het goede luister?

Lichtwereld: “Het klopt dat er bij jullie veel verhalen gaan en ik zal het proberen uit te leggen. Het is zo dat er echt niet zomaar energieën bij jullie kunnen komen. Zeker niet bij jullie omdat jullie je energieverbindingen heel sterk hebben. Allemaal zoals jullie hier zitten.

De kunst is vanuit een vrij hart te leven waardoor wij het goede gevoel in jullie kunnen leggen. Je zou het intuïtie kunnen noemen. Jullie zouden meer tijd moeten nemen voor bezinning, waardoor jullie kunnen voelen en reflecteren op de dingen die met jullie gebeuren. Als je dat doet, dan haal je de ruis eruit. Op een gegeven moment weet je wat van jou is en wat niet van jou is.

De kunst is om vanuit je hart te leven waardoor wij goed bij jullie kunnen komen. En het is echt niet zo heel moeilijk. Minder denken, meer bezinning en meer reflecteren op wat er met je gebeurt op een dag. Jullie zijn aparte wezens. Jullie laten alles gebeuren en leren er zo weinig van. Pas als het pijn gaat doen, worden jullie wakker. En dat is echt niet nodig want ook van de mooie ervaringen kun je leren. Ga dat maar eens proberen. Daarmee hou je de slechte energieën buiten en hou je de goede energieën vast.

Heb ik hiermee wat duidelijkheid gegeven? Dus wees niet bezig met wat komen gaat want die controle heb je toch niet. Dat is de grootste fout die jullie maken. De enige controle is de controle toestaan dat je weet dat je geen controle hebt.

Daarmee sluiten we deze channeling af om te starten met een mooie healing. We willen namelijk dat jullie gidsen en energieën ook aan het werk kunnen om het maximale uit deze avond te halen. En we zijn er altijd; ik, maar ook heel veel anderen.

Lieve mensen wees gezegend en bedankt voor jullie liefdevolle aandacht en heb lief alles wat is.”

In jullie wereld is intuïtie een redelijk geaccepteerd woord terwijl dat niet geldt voor ‘contact met je gids’. (Lichtwereld) Zie: IntuïtieWat me heel dierbaar is, is de channeling die ik kreeg van Moeder Maria. Ik hoop dat ik dat vaker mag meemaken. (deelnemer) Zie: Moeder Maria

Deel deze pagina