,
Heb vertrouwen in onze liefde en onze energie die we met jullie delen.

(Lichtwereld)

Mediteren is bij je gevoel komen
Lichtwereld: “We weten dat veel processen moeilijk te begrijpen zijn en daarom leggen we veel uit. Maar helaas kunnen we niet alles uitleggen. 
 
Dit heeft verschillende redenen: 
◦ Ten eerste omdat het in sommige gevallen jullie eigen proces zou blokkeren.
◦ Ten tweede omdat onze energie niet te bevatten is voor jullie hersen mogelijkheden. Met andere woorden; waar wij zijn, wat wij kunnen en de energie waarin wij leven, is voor jullie hersenen niet te verklaren. Dus een belangrijk onderdeel van onze liefde is het laten vóelen van onze energie.
◦ Ten derde willen we niet alles delen. Want het is zo dat we hier voor jullie zorgen en jullie begeleiden op het pad dat ieder moet gaan. 
 

Het is zo dat kennis je daar niet altijd bij helpt. Meditatie en afstemming op je gevoel kan soms veel effectiever zijn. Dus woorden zijn soms maar woorden. En wat is wetenschap als je het niet kunt voelen? Daarom is het dus niet altijd mogelijk om alles te begrijpen. Vertrouwen is daarbij belangrijk. 

Heb vertrouwen in onze liefde en onze energie die we met jullie delen. Wees eerlijk naar jezelf en geef toe als dit ook even niet gaat. Want mensen kunnen er heel goed om heen sturen. Het moeilijkste is, om te leven vanuit zuivere energie en dat kunnen wij jullie leren.”

Dan geeft de lichtwereld de hart- liefdesmeditatie door 

“De kunst om met ons in contact te zijn en te blijven, is om in verbinding te staan met je eigen gevoel en diepe rust waarbij er geen gedachten meer zijn.” Zie: ‘Bezinning’


“Met denken kunnen wij niets. Als je naar het voelen gaat, dan kunnen wij weer helpen om je extra te laten voelen wat goed voor je is.” (Lichtwereld) Zie: ‘Stilte in je hart’

Deel deze pagina