,
Lees voor
De wijze waarop lichtwerkers bezig zijn met zuivering en afstemming, is van groot belang voor de aarde en alle mensen.

(Lichtwereld)

Zielennet, zielengrid

Zie voor uitleg door de lichtwereld over het zielennetwerk: Je ziel is je uitstraling

Inge: Op een gegeven moment werden wij, mijn vriendin en ik, door een ‘toevallige ontmoeting’ bij elkaar gebracht. Nadat de lichtwereld vertelde hoeveel werk een ‘toevallige ontmoeting’ voor hen inhield, gaven ze aan dat de reden van de ontmoeting was, dat ze ons wilden vertellen hoe belangrijk het zielennetwerk is voor een wereld van vrede en liefde.

Lichtwereld: “Er is een prachtig netwerk geformeerd en dit zal zich gaan vergroten. Het versnelt zich naar de mensen die zich in de derde en vierde dimensie bevinden.

Er is sprake van een enorme versnelling en het is nodig dat het zielennetwerk actief paraat staat. De kracht zit hem in het zielennetwerk en de samenwerking met de lichtwereld. De kracht die er moet komen, is dat er zoveel overgave is in de samenwerking dat jullie het menselijke Zijn kunnen loslaten. 

Jullie transformeren dus met elkaar en het is een prachtige ervaring. Maar wees bewust van de weerstanden. Weerstanden zijn er en weerstanden zijn er nodig, maar zijn niet meer voldoende. Ze zullen ondergaan aan de liefdesenergie van het zielennetwerk.

Het gaat om de liefdesenergie en de zielenkracht die er als zielennetwerk is, waarin het menselijke Zijn overstegen wordt. Het gaat dus om het liefdeslicht wat ervaren kan worden in het zielennetwerk. Ego en menselijke zijn zal niet meer als weerstand ervaren worden. 

Deze vorm van zielen samenwerking is krachtig. Deze is te activeren vanaf elke plek in de wereld. Overal zijn magnetische velden en zijn zielennetwerken aan het werk. Maak jullie werk als lichtwerkers dus groter, maar zonder angst en mét overgave. Pas dan halen we het maximale uit deze tijdsfase.”

Er zijn gebieden waar we niet met een cirkel kunnen komen maar dan werken we er wel aan om dat te realiseren (Lichtwereld) Zie: Je ziel is je uitstraling


Ashtar is nauw betrokken bij de energiebanen om de aarde. De trillingen worden doorgevoerd naar de aarde en jullie zullen dat steeds meer gaan voelen. (Lichtwereld) Zie: Doel website

Deel deze pagina