,

Mozart Fantasie

Lees voor

Jeshua: “Channelen is vooral de laatste tijd steeds bekender aan het worden. Prana wordt veel in de yoga en oosterse filosofie gebruikt. Prana is een geestelijke energie die je met het inademen in je opneemt. Het idee is, dat je, wanneer je inademt, niet alleen zuurstof inademt maar ook iets anders, een levensenergie, een kracht die het fysieke, het zintuiglijke overstijgt, een kosmische energie dus. Deze kracht maakt het mogelijk dat je leeft.

Zoals in de ademhaling iedereen naast zuurstof ook prana in zich opneemt, zo channelt iedereen constant op zijn eigen manier. Channeling is niet voorbehouden aan enkelen met een bepaalde gave, channeling is de gewoonste zaak van de wereld. Het is namelijk zo, dat je niet kunt leven zonder kosmische energie. Jullie kunnen niet zijn, niet leven, niet gedijen, zonder het innemen van kosmische energie. Net zo min als je kunt leven van zuurstof alleen, kun je leven zonder een bepaald kanaal met de kosmos te vormen. Aarde en kosmos, zuurstof en prana zijn beide nodig om je volledig als mens te manifesteren in deze aardse realiteit.

Ieder mens is dus een kanaal voor de energie vanuit de kosmos naar de aarde. De kosmische energie staat voor liefde, vrede, vreugde, intuïtie, inspiratie en licht. Dit is iets wat mensen doen en het is iets dat mensen nodig hebben om zich gelukkig en gezond te voelen. Je channelt op alle momenten waarop je je intuïtie gebruikt, waarop je inspiratie krijgt, waarin je diep in jezelf voelt hoe dingen voor jóu zijn en hoe je dingen anders zou willen. Op die momenten vorm je een kanaal met je Hogere Zelf, met een hoge kosmische sfeer waarin kennis en wijsheid zetelt die je tot steun kan zijn in het bereiken van jouw doelen hier op aarde. Iedereen channelt dus. (Gesprekken Jeshua, www.pamela-kribbe.net)

Channeling Lichtwereld: “Iedereen zou met automatisch schrift, stem of in het hoofd kunnen channelen. Het is puur de toegang die we kunnen krijgen, dit ligt in de overgave van de persoon. Welke vorm iemand van channelen kiest, is wat bij de persoon past. Daarom willen we graag dat mensen geraakt worden om naar hun eigen liefdeslicht in hun eigen hart te zoeken.”

“Wat soms lastig is, is mijn taal te verwoorden. Onze energie is veel groter dan taal maar wij moeten jullie gebruiken in de taal om het te laten voelen.” (Lichtwereld) Zie: Introductie workshops


“Soms krijg je vanuit je binnenste antwoorden. Het maakt dan niet uit of het uit jezelf komt of van je gids. Het gaat erom dat jij in het centrum van jezelf staat.” (Jeshua) Zie: Workshops channelen/healen

Play Video

Deel deze pagina