,

Chopin O 9:2 N20

Als je ziel niet vernietigd wil worden, vraagt ze om hulp en je wordt nederig

(Deelnemer lichtworkshop)

Als je ziel niet vernietigd wil worden

Deelnemer: “Als je alle zekerheden in je leven ziet verdwijnen en geen grip meer op het leven hebt, dan word je teruggeworpen op jezelf en als je dan – door omstandigheden – jezelf niet meer vertrouwt en niet meer naar je gevoel luistert, dan is het of er een tornado gaande is, die alles op zijn weg komt, vernietigt. Maar als je ziel niet vernietigd wil worden omdat het nog zo veel te leren heeft, vraagt ze om hulp en je wordt nederig. Je lichaam en geest buigt als een bamboe om de tornado het hoofd te bieden.

De kracht van vragen en bidden, zit in de intentie van je ziel. Op dat moment wordt er ingegrepen door het universum, God, Jezus, de meesters. Zij kennen je zielenplan en je geeft hen toestemming om in te grijpen. Je krijgt dan die mensen op je weg die jou helpen om je weg te verlichten, totdat jezelf tot inzichten komt.

Zo kwam ik ook in contact met de workshops channelen/healen van Inge. Ik had een vervoersprobleem dat ook door het openbaar vervoer niet opgelost kon worden. Ik heb 2x een workshop serie gevolgd en beide series van 10 avonden heb ik kunnen volgen omdat het universum op een wonderlijke manier ervoor zorgde dat ik op de bewuste dagen in de aanwezigheid van kennissen of familie was, die mij een lift naar Gorinchem aanboden.

De eerste avond was overweldigend. Ik ben niet sceptisch van aard want ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik was wel in een baldadige bui. Toen ik op de behandeltafel lag, klaar om de heling van een van de cursisten te ontvangen, zei ik tegen spirit: ‘Kom maar op als jullie er zijn. Help me maar met de pijn in mijn knie want daar heb ik zoveel last van.’

Ik voelde vervolgens verfijnde energieën om me heen en liefdevol kreeg ik de vraag gesteld: ‘Mogen wij jou helpen?’. Ik kreeg tranen in mijn ogen uit schaamte, omdat ik zo uitdagend was geweest en omdat het zo liefdevol werd gevraagd. Ik was geschokt vanwege de onverstoorbaarheid van de liefdevolle reactie op mijn uitdagende oproep.

En weer vroegen ze: ‘Mogen wij jóu nu helpen, want jij hebt al zoveel mensen geholpen.’ Ik zei: ‘Ja ga U gang’ en op dat moment kreeg ik een elektrische schok in mijn linker voet, dat door ging naar mijn linker knie en daar bleef hangen. Op het moment dat ik dacht: ‘Wat gebeurt hier nou?’, voelde ik een warme, tedere glimlach (en die was echt niet van mij). Tot op heden heb ik geen last meer van mijn knie.

Door die tornado in mijn leven, was ik volledig de weg kwijtgeraakt en ik ben dankbaar dat ik weer op de goede koers ben. Vanaf die eerste cursusavond had ik het gevoel dat mijn ziel niet meer te stoppen was; het was thuiskomen in onbaatzuchtige liefde.

Op een van de andere avonden zat ik samen in de auto bij mijn vriendin, die ook besloten had de workshops te volgen. De afstand duurde normaal gesproken 45 minuten. Op deze avond waren we flink verlaat en toch maakten we geen haast omdat we ertegen op zagen dat op deze (open) avond ook vreemden aanwezig zouden zijn.

Maar hoe we ook talmden, precies op tijd kwamen we aan: we hadden over dezelfde afstand 20 minuten gedaan zonder de snelheid te verhogen. Het voelde alsof we als een raket werden gelanceerd. We waren zo verwonderd en keken elkaar vertwijfeld aan: ‘Dit kan toch niet waar zijn, heb jij de tijd gezien?’.

Dus we checkten de vertrektijd met die op de benzinebon. Het leek wel of we een wereldrecord hadden gereden. En behalve dat, had ik overweldigende ervaringen met de ‘vreemden’ die ik voor geen goud had willen missen.

De volgende serie eenheidshelingen, heeft me dichter naar mijn ziel gebracht. Ik heb met mijn ziel en met de zielen van de andere cursisten genoten, gelachen en gehuild en durf nu veel meer te vragen aan de lichtwereld, wetende dat God, het universum, zoveel te bieden heeft en overvloed heeft aan rijkdom voor de ziel. Het geschenk aan (paranormale) informatie, en (paranormale) wonderen koester ik in waarheid en liefde.

Bedankt lieve God, universum, Jezus, meesters, dat ik Inge heb mogen ontmoeten op het juiste tijdstip en de juiste plaats met haar workshops eenheidsheling.

“Na een leven lang ploeteren en zoeken waar ik thuis hoorde en wie ik ben, kan ik zeggen dat ik daar tijdens de healingen en channelingen veel zicht in heb gekregen. Eindelijk voel ik mij thuis in mijn lichaam.” Zie: Na een leven lang ploeteren

“ik ben Maria, de moeder van Jezus, net als vanmorgen in je dromen. Ik spreek tot je door mijn woorden in je gedachten te leggen. Wees niet bang en laat het gebeuren. Ik ben immers liefde, liefde die jij uitdraagt met je hart.” Zie: Moeder Maria

Deel deze pagina