,

Chopin O 27:2 N8

Lees voor

De plannen die we maken, zijn gebaseerd op het moment, maar wel ingegeven door het kosmisch plan.

(Lichtwereld)

Samenwerken met je gids

Inge: Klopt het dat er niet een vast pad is? Het is alsof jullie als gidsen op elk moment naar de situatie kijken en dan bepalen hoe of wat, maar dat kan een maand later heel anders zijn.

Lichtwereld: “Ja lieve Inge, ik vind het heel fijn dat je deze vraag stelt. Want het is inderdaad zo dat we anders werken dan jullie. Wij zijn onder continue beïnvloeding van zielen waar we mee bezig zijn. Daarmee bedoel ik, dat wij in een bepaalde energie leven, verbonden met een geïncarneerde ziel. Deze ziel heeft het zelfbeschikkingsrecht en maakt beslissingen en laat ons het leven zien. Deze informatie gebruiken wij.

Dat betekent dus dat alles dat op aarde gebeurt, iedere keuze die gemaakt wordt, iedere economische verandering, iedere klimaat verandering, alles wat gebeurt in jullie leven, voor ons kennis is en wij erop anticiperen. Het líjkt alsof wij maar wat doen, maar ik kan je gerust stellen dat is echt niet zo. De plannen die we maken, zijn inderdaad vaak gebaseerd op het moment maar wel ingegeven door het kosmisch plan wat weer boven ons hangt.

Je moet het eigenlijk zo zien. Als je een marionette pop hebt, die wordt bestuurd door een mens. Die persoon zal anticiperen op het publiek. Dus hij zal de pop laten bewegen en laten doen wat hij wil. Als het niet het gewenste effect heeft op het publiek, zal het zijn volgende optreden aanpassen. Bij de artiest is het doel tevreden publiek.

Wat wij willen bereiken, is een aardse transformatie en daarvoor zetten wij verschillende middelen in. Op het moment dat je rechtstreeks in verbinding staat met onze energie zijn jullie ook voor ons een leerdoel. Wij zijn niet alleswetend, maar we proberen gezamenlijk met jullie te werken aan transformatie.

Wij hebben wel eens vaker aangegeven dat er ook in onze wereld verschillende dimensies zijn. Om goed contact te krijgen met jullie aardse wereld moeten wij voor een gedeelte mee incarneren. Dat betekent dat er ook veel hogere energieën zijn dan wij.

Dat betekent dat iemand die sterker in verbinding staat met onze kosmos ook een hoger bereik van een andere energie kan krijgen. Dit is een beetje vergelijkbaar aan de eenheidsheling. Hogere energieën kunnen niet zomaar bij jullie komen, daarvoor verschillen de trillingen gewoon teveel. Wij zijn maar (en dan maakt Hercules met een grote glimlach twee aanhalingstekens) “geboortegidsen”.

Dus natuurlijk kunnen wij jullie heel veel vertellen over onze wereld. Maar bijvoorbeeld het effect dat de website (Zie: Doel website) heeft, of hoe jullie zelf omgaan met alles, of hoe jullie gezinnen jullie aandacht vragen en zo kan ik nog een heleboel onderdelen op noemen, hebben allemaal invloed op het tempo en de keuzes die we maken.

Dus lieve Inge, is alles wat wij zeggen oprecht en met de juiste intentie, maar het is wel degelijk beïnvloedbaar door wat komen gaat. Daarbij komt nog dat wij één zijn met alles. Dus gisteren of morgen kennen wij niet in tijd. Maar dat is een heel moeilijk aspect voor jullie om te begrijpen. Maar dat komt goed.

Wat wij doen is proberen de mens te bereiken en te laten voelen wat liefde is en inzicht te krijgen in processen. Dat is alles wat we met elkaar doen. Als we dat niet zouden doen, zouden jullie je helemaal niet verder ontwikkelen. Dus we moeten jullie wel beïnvloeden en dat doen we via het gevoel. Dat is het enige wat we kunnen doen om jullie te leren op ons te vertrouwen, op de liefde en de energie. Zodat mensen elkaar weer dingen gunnen en kijken naar elkaar. Dat is wat moet gebeuren.”

Lichtwereld: “Het zielennet heeft de lichtwereld nodig als een soort ouderfunctie over de lagere; die trek je omhoog. Dat is niet anders dan zoals mensen in hun rol van ouder de kinderen opvoeden. Daar waak je ook over en daar haal je ook het beste uit naar boven.” Zie ‘Je ziel is je uitstraling’

Play Video

Deel deze pagina