,

Moonlight Sonate

Vertrouw op jezelf en vertrouw erop dat je een deel bent van dit prachtige, goddelijke plan.

(Godin Aarde)

Channeling Godin Aarde

Inge: Via deelnemer Ellen kwam, nadat we tijdens een lichtavond een heling aan Moeder Aarde hadden gegeven, de volgende boodschap

Godin Aarde: “Vanuit de aarde komt er een prachtige bloem naar boven en die bloem komt echt vanuit het midden van de aarde; een hele mooie gele bloem. Het is geen zonnebloem, maar een bloem met heel veel geel erin. Die bloem laat de aarde zien als dankbaarheid voor de energie, de liefde, de eenheid die wij haar vanavond hebben gegeven. Hiermee toont ze ons haar dankbaarheid en haar liefde.

Nu krijg ik een beeld van de zee te zien. De zeeën zijn heel blauw; hele mooie kleuren. Alle liefde die wij als mensen aan de zeeën, aan de aarde geven, doen haar goed. Zij heeft het nodig en ze is er dankbaar voor.

De aarde is ook heel krachtig. Ze heeft zoveel schoonheid en in het centrum van de aarde krijg ik nu een beeld te zien van een godin moeder. De godin van de aarde zit daar in vol ornaat. Een deel van haar heeft pijn om wat de mensen haar aandoen.

Maar ze is toch heel krachtig en blij, want er zijn zoveel mensen die aan haar denken en haar liefde en kracht geven. En ze zegt: ‘Het is goed.’ Ze zegt: ‘Er komt een balans in.’ Er is evenwicht tussen de pijn die ze heeft maar ook de vreugde die ze krijgt. En dat is lang anders geweest. De moeder godin is weer aan het groeien in kracht en in liefde en haar dank is groot voor iedereen.

Vanuit de aarde krijg ik nu een beeld van de zon en de maan te zien. De zon die haar stralen op de aarde richt en haar verwarmt. En de maan die het nacht, het donker vertegenwoordigt maar waar ook het licht vanaf komt. Ook het donker en het licht zijn in balans, ze wisselen elkaar af.

Het is mooi om nu op deze aarde aanwezig te zijn, om alle veranderingen die er plaatsvinden mee te mogen maken. Want een ieder van ons heeft gekozen om dit mee te maken op dit moment. Alles gebeurt, zoals het moet gebeuren. Alles gebeurt, zoals het gepland is. En alle mensen zijn hier, bewust of onbewust, op aarde. Wij maken allemaal deel uit van het grote plan, van het grote goddelijke plan wat zich gaat ontvouwen en zich steeds sneller ontvouwt.

Wees dankbaar ook in de periodes dat jullie het moeilijk hebben dat je hier op aarde bent. Want jouw aandeel is een groot aandeel in het mechanisme van de kosmos. Iedereen is nodig. Iedereen is een radertje in het netwerk van de kosmos. En we draaien allemaal in de juiste richting. We draaien allemaal in het juiste tempo. Ook al voel of ervaar je dat soms niet zo. Maar alles loopt zoals het moet lopen in dit goddelijk plan.

We danken jullie voor jullie aanwezigheid. We danken jullie voor jullie aandeel en dat is groot, dat is werkelijk heel groot. Vertrouw op jezelf en vertrouw erop dat je een deel bent van dit prachtige goddelijke plan.”

Channeling van Ashtar

Via deelnemer Ellen richtte Ashtar het woord tot ons en kwam hij terug op de heling die we eerder die avond aan Moeder Aarde hadden gegeven:

Ashtar: “Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid. Dank je wel voor jullie inzet voor deze wereld, aan jullie medemens en aan jullie geliefde Moeder Aarde die hard aan het werk is op dit moment. Geef ook haar jullie liefde; ze heeft het hard nodig.

Maar Moeder Aarde is sterk, Moeder Aarde is heel sterk en jullie ook. Dank lieve kinderen, dank vrienden, dank voor jullie aanwezigheid.”

“Dank je wel voor jullie inzet voor deze wereld, aan jullie medemens en aan jullie geliefde Moeder Aarde die hard aan het werk is op dit moment.” Zie: Gidsen, engelen

Deel deze pagina