,

Chopin Opus 9:1

Lees voor

Het licht dat wij geven is een stroom van water waarvan jullie de weg niet weten……

(Lichtwereld)

Helingsproces bij eenheidsheling

Healing gidsen van eenheidsheling:
“Geliefden,
Omdat ieder mens veel heeft los te laten, zowel uit dit leven als uit vorige levens, heeft het helingsproces tijd nodig. Als er teveel ineens wordt losgelaten kan het menselijk lichaam en de menselijke geest dit niet verwerken. Daarom raden wij aan om de heling in sessies van tien weken te doen, waarna een pauze nodig is van zeker een maand. Afhankelijk van de wens tot verdere ontwikkeling van de geheelde kan dan een volgende sessie van tien weken starten. Dit proces kan op deze manier doorgaan net zolang de geheelde dat wenst. Wees niet bang voor afhankelijkheid van de geheelde. Door de kennis en ervaring door te geven, wordt op elk moment een nieuwe heler geboren, waardoor het proces zich uit kan breiden en weer nieuwe helers en geheelden samen kunnen werken op de weg naar eenheid.

Niet alleen is het van belang om de tijd voor het proces te nemen, maar het is van cruciaal belang dat het proces zijn doorwerking kan hebben in het gehele wezen van de geheelde. Dat betekent dat op alle niveaus de informatie doorwerkt, zodat op alle niveaus kan worden losgelaten en er een verbinding kan ontstaan met ware liefde en eenheid. Wij hebben tien sessies bepaald aan de hand van wat een mens aankan, vooral op spiritueel en fysiek niveau.

Met liefde kun jij jezelf helen en met liefde kun je relaties en gebeurtenissen helen.”

Healing gidsen: “Als je een heling geeft wordt er bij jou geheeld wat nodig is om die energie door te geven die voor de heling van de ander nodig is. Daardoor is het goed voelbaar wat er geheeld wordt bij de ander. Wat in jou geheeld wordt, wordt bepaald door het proces van de ander. Dus om het eigen proces te doorlopen is het van belang om zelf helingen te ondergaan.“ (Healinggidsen via Annemarie Leebeek)

Door antwoorden en resultaten – bijvoorbeeld via pendelen of channelen – dènken mensen dat ze een proces zijn doorgegaan, maar die processen zijn geen processen. Zie: Channelen of healen?Om de dingen te ervaren in een proces kan je vertrouwen opbouwen. Juist door het ervaren ervan, wordt het één in jou waardoor het beklijft. (Uriël) Zie: Ontmoeting gids

Deel deze pagina