,

Ave Maria, Schubert/Liszt

Bij de eenheidsheling ben jij één 
op zo’n moment en niet meer alleen.

(Lichtwereld)

Ervaringen eenheidsheling
Marion A:

Wat hebben de 10 Eenheidshelingen van Inge mij veel gebracht!
Nog meer in verbinding met mijn ziel en mijn zielenkleuren goud en paars, contact en hele gesprekken met mijn gids Melchizedek. Wat heeft me dit rust en troost gebracht na de afgelopen jaren waarin ik zo hard gewerkt heb aan mezelf door alles onder ogen te zien, het te laten zijn en los te laten.

Wat ben ik blij dat ik in een nieuwe fase van mijn leven begeleid werd door Inge, zoveel veranderingen, stoppen met werken, verhuizen naar een huisje in het buitengebied en weer een hondje waarnaar ik zo verlangde. Maar alles is zo soepel verlopen, in zoveel rust en vertrouwen; ik voelde dat ik veel hulp en begeleiding had van mijn gids en vele anderen en ik voelde dat het ging, zoals het mocht gaan. Ik mocht nu de vruchten gaan plukken van mijn harde werk. Ik ben hier zo ontzettend dankbaar voor!

Wat heb ik mooie verbindingstechnieken van Inge geleerd, ook om me snel te aarden en in verbinding te zijn met onze Goddelijke Vader en Moeder Aarde. Bijzondere fysieke gevoelens heb ik mogen ervaren tijdens de Eenheidshelingen; zo vertrok er energie die me niet meer diende en kwam er verbinding, vervulling, vertrouwen en kracht voor in de plaats. Wat een ontwikkeling heb ik de afgelopen weken doorgemaakt. Ik ben gegroeid in mijn rust en voel me nu, na 8 weken, nog steeds in balans. Ik ben zo dankbaar als ik nu mediteer, dat ik telkens contact heb met mijn gids Melchizedek en met mijn overleden hondje, wat een cadeau!

Dank je met heel mijn hart lieve Inge, je zal altijd heel dierbaar blijven, hoop je snel weer te zien!
I love you! Marion

Annebeth:

Vorig jaar kwam ik in contact met een heel bijzondere en lieve vrouw, Inge Loing. Via haar site stuurde ik haar een bedankje voor de mooie meditaties die zij op You Tube zet en waar ik graag op mediteer en naar luister. Het viel mij op hoe zuiver en liefdevol de boodschappen zijn die zij doorgeeft, vandaar dat ik haar dat liet weten via een berichtje. 

Het contact voelde gelijk heel goed en na een keer bij haar op bezoek te zijn geweest, stelde Inge mij voor om 10 eenheidsheling sessies op afstand te doen. Het voelde zo goed!

Ik ervaarde de eenheidsheling echt als ‘thuiskomen bij mezelf’. Zo’n vertrouwd gevoel van eenheid, liefde, warmte, geborgenheid.

Het betekent voor mij kracht en steun uit de kosmos en in verbinding zijn met je ware zelf. Het voelt als kado om te geven en te ontvangen.Sinds de sessies met Inge is mijn afstemming met ‘de bron’, het vertrouwen in mijn waarneming, het vertrouwen in mijn intuïtie en onderscheidingsvermogen wat wel/niet goed voor me is, steeds sterker geworden en ben ik steeds weer onder de indruk en verbaasd dat er zoveel liefde, inzicht, wijsheid, informatie en healing voor ons uit de lichtwereld beschikbaar is en dat op de meest simpele manier… door in stilte te ontvangen.

Omdat het geen techniek is en je er niets voor nodig hebt, behalve de tijd nemen om te ontspannen, is het een hele dankbare vorm van healing: je hoeft de deur er ook niet voor uit. 

Op afstand heb ik gemerkt, werkt E.H. (eenheidsheling) misschien nog wel sterker, omdat je dan je alleen, in stilte, diep kunt ontspannen.

Eenheidsheling schept nieuwe mogelijkheden, vanuit een ander perspectief, aangereikt vanuit de hogere dimensies. Het is een netwerk van liefde en eenheid, waar ieder mens in wezen op aangesloten is. Het activeert de verbinding vanuit je hart met dit netwerk.Voor wie is eenheidsheling bedoeld? Voor iedereen in principe voor iedereen. Als je behoefte hebt om je dieper te ontspannen, om meer bij jezelf te ‘Zijn’, om de energie weer te laten stromen, zowel fysiek, emotioneel als geestelijk, ter ondersteuning van zowel fysieke als psychische klachten, om liefde, genezing en een gevoel van eenheid te ervaren en bij (rouw) verwerkingsprocessen.


Marian:

Door de signalen van het licht, dat zich manifesteerde via mijn intuïtie, een popelend gevoel om het licht te dienen, BEN IK in een kort tijdsbestek geworden wie IK BEN.Het laatste stukje sluier is opgetild, waardoor ik vol overgave en vertrouwen mijzelf kan zijn, me durf te laten leiden door mijn intuïtie en leef vanuit mijn hart.

Het loslaten van oude overtuigingen, mensen en gewoontes, is niet altijd gemakkelijk geweest. Maar daarvoor in de plaats ervaar ik nu veel ruimte, vreugde en vuur om mijn zielsverlangen te volgen en open te staan voor wat er komt.Dank je wel Inge, voor de liefdevolle ondersteuning tijdens de soms heftige korsten die geheeld moesten worden.

 Marian

Marion:

Via automatisch schrift geeft haar gids een toelichting op de ontvangen eenheidsheling:

Gids: “Wat jij hebt ervaren was jouw Hogere Zelf. De eenheid, puurheid en zuiverheid waarbij jij het menselijke overstijgt. Jouw liefde en toewijding wordt door ons opgepikt en op dat moment zijn wij even één.

Jouw ziel wil graag dit contact en wil graag verder in zijn ontwikkelingsproces. Gisteren was een waardevol moment. Jij voelde je compleet en dat is wat God heeft bedoeld en weet dat jij dit hebt mogen ervaren.

Ieder mens heeft zijn proces en ieder mens zal zijn ziel op een unieke wijze mogen aanvaarden.Lieverd wees gezegend en vertrouw op ons want jouw inwijding is een grote stap in de ontwikkeling die jij nu doormaakt. Jij zal nog meer in jouw kracht komen te staan en jij zal floreren in jouw taak. Nog even en dan is het zover.

Deze liefdesbehandeling is voor ieder mens die ontvankelijk is en zijn ziel wil verruimen.” Marion: Wat is het verschil tussen trance en eenheidsheling?

Gids: “Het verschil tussen trance en een dergelijke behandeling, is dat de eenheidsheling met heel veel liefde, kracht en intentie gepaard gaat. Trance is niet voldoende om het Hogere Zelf te ervaren. Bij trance speelt jouw persoonlijkheid soms nog een rol terwijl deze behandeling jouw persoonlijkheid overstijgt. Jij bent dus één op zo’n moment en niet meer alleen.Dit is wat jij hebt mogen ervaren zodat jij groeit als mens maar ook als ziel.”

Lia:

Ik heb de tien privé sessies als waardevol en intens ervaren omdat ik daardoor erg sterk de aanwezigheid van Ashtar kon ervaren. Sinds deze sessies denk ik elke dag wel even aan Ashtar en vraag ik hulp. De ene keer merk ik dit beter dan de andere keer en soms ervaar ik spontaan ‘kriebels’. Ook visualiseer ik regelmatig die koepel van licht en vraag ik om een eenheidsheling. 

Het meest waardevolle voor mij van de sessies is het contact met de lichtwereld en de liefdevolle begeleiding van Inge. Ik ben dankbaar dat ik heb leren kennismaken met een wereld die ik voor het eerst zo nabij en direct kan voelen.

We zullen meerdere keren bij elkaar komen om deze avonden tot een succes te brengen. Zie: Gidsen, engelen

Ik ontdekte een ruimte in mijn lichaam, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. (Deelnemer) Zie: Begeleiding van je gids

Deel deze pagina