Met een bol maken wij onze wereld even klein, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen.(Lichtwereld)

Bol van wit licht

Inge: Op een van de lichtavonden hebben we een bol met wit licht over de kring gevisualiseerd en op dat moment kwamen er veel boodschappen los van jullie wereld. De een ging schrijven, de ander kreeg op een andere manier boodschappen door. In elk geval was jullie aanwezigheid duidelijk voelbaar. Op een andere avond hebben we het niet in een bol gedaan en toen ging het moeilijker. Kan je hierover iets zeggen?

Lichtwereld: “Ja wat wij doen met een bol is dat wij onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen. Je moet het zien als een lamp die brandt, die straalt ook uit. Als je iets om die lamp heen doet, blijft de straling in dat gebied. Zo is dat ook met onze energie. Wij schermen jullie af, wij gaan erin zitten en zo kunnen wij met elkaar het proces voelen. Als we dat niet doen, kan de energie wegwaaien.

Dat is niet erg want dat gebeurt elke dag. Alleen de mensen die de energie goed kunnen voelen, houden het dan bij zich. Mensen die wat minder ver zijn om onze energie te voelen, voelen het dan niet. Daarom doen we op avonden als dat, een bol erom heen. Waardoor iedereen onze energie gaat voelen. Het is veilig want ook minder goede energieën zullen er buiten blijven. Het is maar één manier om onze energie sterker bij jullie neer te leggen.

 

 

Wierook, kaarsen, er zijn heel veel manieren om in de ruimte energie te creëren waarbij wij goed voelbaar zijn en om het schoon te maken zoals jij zelf altijd doet. Weet dat wij ook engelen hebben die met jullie werken. Ik ben het niet alleen. Ismael, alle gidsen en alle engelen die belangrijk zijn voor dat proces van die persoon op dat moment zijn aanwezig.

Dat zijn er heeeeeeel erg veel. Heel veel lichtwezens zijn bij die avonden. Elk lichtwezen zal zich beroepen op wat hij moet doen. We maken een plan voor iedereen die komt. Je kunt het loslaten en ook de apparatuur.”

Inge: Maar is het wel zo dat door die hoge energie, de apparatuur van streek raakt?

Lichtwereld: “Ja en nee. Wij komen met heel veel energie binnen. Dat klopt. Maar wij kiezen er niet voor om een opname niet te laten slagen. Je moet weten, dat jullie apparatuur onze energie niet aankan. Daarom zullen wij meewerken om de juiste apparatuur op de workshops te laten zijn. Mèt jouw toestemming.”

Inge: Na een van de workshops legt de lichtwereld uit waarom bij de eenheidsheling eerst een bol van wit licht gevisualiseerd wordt:

Lichtwereld: “Het is zo dat je bij de healing gebruik maakt van de kracht van 2 personen. De persoon die de healing geeft en de persoon die de healing ondergaat. Dat gebeurt in de visuele koepel. Dat is ook het magnetisch gevoel wat sommige mensen beschrijven, alsof je omhoog getrokken wordt. Je moet het zo zien dat je met elkaar in een hele kleine ruimte intensief aan de slag gaat in de koepel. De energie buiten de koepel ligt veel lager. 

Als de healing energie al in de ruimte is vooraf, dan worden jullie opengemaakt waardoor het effect sneller gaat, waardoor je healing kracht sneller binnen kan komen. Bij andere healing vormen wordt het al gedaan: transmissie healing en floating.” 


 

 

Inge: Wordt wat gedaan?

Lichtwereld: “Gebruik maken van de energie die al in de ruimte is.” Zie: Healinggidsen

De energie die je om je heen voelt, zijn de hogere wezens die je helpen om je af te stemmen op je Hogere Zelf. (Ismael) Zie: Hogere Zelf

Terug naar “normale weergave”