Zelfhealing gaat vooral om liefde voor jezelf. Het is een cadeau aan je Zelf. (Lichtwereld)

Zelfhealing

Helen is het proces van eenwording van lichaam, geest en ziel

Healing is de energetische behandeling

Inge: Zelfhealing gaat vooral om liefde voor jezelf. Het is de intentie om voor jezelf tijd vrij te maken en jezelf datgeen te gunnen wat voor jou op dat moment het meest geschikt is. Zelfhealing is een cadeau aan jezelf dat heel diep kan gaan. 

Er zijn verschillende manieren voor zelfhealing. Eén ervan is om jezelf een healing te geven met eenheidsenergie, zoals hieronder beschreven. Als je voor Eenheidsenergie kiest, geef jezelf dan healingen in series van 10; één healing voor elk zielsdeel en/of dna-streng.

Als je voor het eerst een serie van 10 healingen geeft, laat er dan een week tussen zitten omdat de werking heel diep kan gaan en je het nog wel aan moet kunnen.

Na een serie van 10 healingen dien je minimaal een maand te wachten alvorens je met een nieuwe serie begint. Daarna kan je de Eenheidshealingen korter op elkaar doen en zo vaak als je wilt. Dat is goed om te doen en je zal je steeds beter voelen. Bovendien is de weg naar liefde nooit af zodat je steeds meer vanuit je bron/hart zal leven en in je kracht zal blijven.

Helingsproces

Inge: Het geven van zelfhealing lijkt qua vorm veel op het geven van een healing aan een healee.

Start zelfhealing

•Spreek voor jezelf af hoelang de healing gaat duren (circa 15 min.)
•Ga comfortabel liggen of zitten.
•Stel je voor dat een koepel van wit licht over je heengaat.
•Vraag de lichtwereld om een healing met Eenheidsenergie
•Ga met je aandacht naar je ademhaling
•Adem in de koepel het witte licht in…. en uit …..
•En neem alleen waar wat er gebeurt
•Merk op wat je voelt en wat in je gedachten komt
•Kijk ernaar, maar ga er niet in mee
•Laat je gedachten gewoon voorbijgaan als een film
•Laat je meevoeren, open je voor de healing en neem de energie in ontvangst.

Als je bij jezelf opmerkt dat gedachten steeds bij je naar boven komen, maak je dan niet druk daarover en wees vooral niet boos op jezelf. Probeer ze ook niet weg te drukken en leg jezelf niks op. Blijf lief voor jezelf, zeg ‘dank je wel’ voor de gedachten en laat ze gewoon weer voorbij gaan. Je zal zien dat het dan steeds stiller wordt in je hoofd en je gedachten vervagen en afnemen.

Afsluiten healing

•Als je de healing af wilt sluiten, ga je met je aandacht naar je hart en je dankt de lichtwereld voor deze healing
•Kom dan langzaam terug; voel hoe je lichaam het bed of de stoel raakt, strek je uit en kom met je aandacht in de ruimte, in het hier en nu. 
Vaak merk je na de afgesproken tijd een verschil in energie. Maar ook hier geldt dat als je het niet merkt, dat ook goed is. Vertrouw erop dat er wel degelijk wat is gebeurd.


Dat kan je het beste zien als de periode van de serie healingen voorbij is en je erop terugkijkt. Je ziet dan hoe na deze periode alles in je leven veel soepeler gaat. Natuurlijk zal je nog het een en ander ervaren en zullen er nog moeilijkheden zijn, maar je gaat er makkelijker doorheen en komt het sneller te boven. Je blijft gemakkelijker in je kracht.
 
Vragen stellen

Als je na de healing nog vragen hebt, kan je ze rustig stellen aan je gids of je geestelijke begeleiding. Je bent nog in een hogere energie en ontvankelijk voor inzichten of ingevingen. Schrijf zoveel mogelijk op van wat je ervaren hebt en aan inzichten ontvangen hebt. Daarmee grond je de hoge, kosmische energie.

Verwijzing naar een andere channeling

Als je een heling geeft, wordt er bij jou geheeld wat nodig is om die energie door te geven die voor de heling van de ander nodig is. Wat in jou geheeld wordt, wordt bepaald door het proces van de ander. (Lichtwereld) Zie: Heling is een proces


Verwijzing naar een andere channeling

Mensen met een hoge energie, hebben dezelfde uitwerking op hun omgeving als eenheidsheling; alles wat niet echt is, wordt losgelaten. (Lichtwereld) Zie: Kracht van je ziel

Terug naar “normale weergave”