Het goddelijke en de enorme liefde wat wij hier ervaren, is niet over te brengen in een aantal woorden. (Lichtwereld)

Taal lichtwereld

Lichtwereld: “Wat wij willen, is de liefde die door jullie stroomt aan meer mensen laten voelen en daarvoor werken wij hard zoals jullie weten. Want hoe meer mensen er vanuit deze liefde kunnen leven, hoe groter de wereldtransformatie zal zijn. Deze transformatie is belangrijk om de energie op aarde naar een ander level te brengen.

Het is belangrijk om met de taal van de mens uit te kunnen leggen hoe je kunt transformeren naar het liefdeslicht. Deze taal is niet zoals onze taal, dat weten jullie ook. Er zijn gidsen die vanuit praktische taal kunnen spreken maar er zijn ook energieën die niet zo ver kunnen afzakken. Dus de goddelijke energie blijft hoger, waardoor de spreektaal ingewikkelder is. Dit maakt het allemaal niet makkelijker. Want als men deze hoge energie zou voelen, zijn er minder woorden nodig. Dus eigenlijk werken we onszelf tegen (met een knipoog).

Het is dus belangrijk om een samenspel te creëren van taal en energie. Hoe meer mensen we kunnen uitleggen wat transformeren is naar het liefdeslicht hoe beter en dat het voor iedereen mogelijk is,

 

 

niet alleen iemand die kan channelen, niet alleen iemand die rijk is of iemand die boeken kan schrijven, maar werkelijk íeder mens.

Het is zo dat goddelijke energie een andere energie is dan de aardse energie. Om deze lading over te brengen heb je bepaalde woorden nodig. En in veel channelingen gebeurt dat wel maar is het voor jullie niet begrijpelijk. 

Waarom we zo goed samenwerken is dat we met elkaar de woorden kunnen omzetten. We kunnen daardoor als het ware de goddelijke energie omtoveren tot begrijpelijke woorden voor jullie.

Maar om werkelijk alles over te brengen wat ik wil, blijft wel lastig. Want het goddelijke, de enorme liefde, en het oneindige wat wij hier ervaren, is niet over te brengen in een aantal woorden.”

Hoe hoger de energie, hoe meer de woorden lichtdragers, God en Jezus. Hogere sferen hebben minder verbinding met de aarde. (Lichtwereld) Zie: Uitleg liefdesmeditatie

Terug naar  “normale weergave”