Lichtwereld: “Lieve mensen en bezoekers van deze site,

Omdat u er bent, geeft het ons een gevoel van eer en toelating. Iets in u heeft u naar deze site gebracht. Helaas kunnen wij ons niet bewijzen, we kunnen alleen ons gevoel overbrengen. Misschien kunt u voelen wanneer u diepe pijn had en waarom deze pijn minder werd. Dat was door troost, door mediteren of bidden, maar het is nooit door materie geweest. En daarom zijn wij hier. Wij zijn niet stoffelijk en we kunnen u niets geven. We kunnen u alleen iets laten meemaken waardoor u uw leven zult verrijken. Er is geen hogere macht of oordelend systeem. Dus wees lief voor u zelf en onderzoek uw fouten. 

Ieder mens wordt zuiver geboren en ieder mens gaat zuiver dood. Alleen in de film die daar tussen ligt, heeft u kansen. Kans om zichzelf te ontwikkelen, kansen om andere (ziels)delen in het universum te ontwikkelen. U bent namelijk maar een heel klein deel van een groter deel. U hoeft niet de illusie te hebben dat u alleen bent of de intentie te hebben dat u het alleen kunt oplossen. Alleen met elkaar zullen we de energie omhoog krijgen.

Kom tot ons en voel ons en weet dat er geen woord op deze site niet op zijn plaats zal vallen. Wees dankbaar en gezegend voor alles wat u in dit leven heeft, mag meemaken en mag voelen. Dit is uw kans om het licht te laten stralen in uw hart en laat het toe want iedereen is mooi.

Wees gezegend en heel erg dank voor uw tijd.”

———————–

 

 

Het kan zijn dat er vanuit je binnenste gedachten, ideeën opborrelen of beelden die jou een antwoord geven op een vraag. Je kunt je dan afvragen: komt dit uit mijzelf of van een gids (Lichtwereld) Zie: ‘Workshops channelen/healen’