,

Chopin Opus 9:1

Lees voor

Dit is uw kans om het licht te laten stralen in uw hart en laat het toe, want iedereen is mooi. 

(Lichtwereld)

Ervaringen QM-sessies

Bianca

Wat een mooie bijzondere ervaring van de hypnose sessie.

Ik voelde me snel op mijnn gemak en zonder dat ik het doorhad was ik in de hypnose en kwamen er na vragen vanzelf woorden uit mijn mond gerold. Ik merkte wel op dat dit even wennen was. Wellicht voor mezelf of voor mijn totale zelf. Wennen om me uit te mogen spreken en dat de woorden vanzelf komen.

Het is bijzonder dat door de vooraf gestelde vragen er zo woorden uitkomen. En wat er wordt gezegd is waar. Het mag er zijn. De antwoorden zijn op dit moment het beste voor mij.

Ik ben heel blij met de antwoorden.  Ook heel blij met deze ervaring en de hoge energie die er was. Een alles omvattende energie die mij omarmde en dat nog steeds doet.

Ik zal nog vaker terugluisteren om kracht te krijgen van de antwoorden en de energie die er bij komt.
Dank

Jesper

De QM-sessie met Inge was fijn en verhelderend. Ik kan het zeker aanbevelen. Het kwam op mij over alsof ik in een straal van Licht terecht kwam, en er via die straal wijsheden op mij af kwamen.

De QM-methode is een duidelijk gestructureerde manier van werken, waardoor je diepe inzichten en antwoorden op concrete vragen krijgt. Ik heb vaker gemediteerd, maar de QM sessie vult een welkome aanvulling daarop. Inge begeleidt het proces en heeft een warme en verwelkomende manier van werken. Je kan merken dat ze het beste met je voor heeft en dat is erg fijn.

Play Video

Deel deze pagina