,

Chopin Opus 9:1

Lees voor

In contact staan met je Bron betekent in contact staan met je essentie, met je enorme creatiekracht en je zelfhelend vermogen.
Inhoud QM-sessie

QHHT van Dolores Cannon

De QM-hypnose is gebaseerd op de QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) van Dolores Cannon een vermaarde Amerikaanse regressie- en reïncarnatie therapeute die 17 boeken schreef over haar  onderzoek naar hypnose en in 2014 is overleden. 

QM-methodiek

De QM-hypnose is een methodiek die verder gaat dan de QHHT en diverse items eraan toevoegt als het werken via het hartbewustzijn, de 5 biologische natuurwetten en het channelen zoals ik in mijn praktijk al geruime tijd beoefen. Het maakt dat je daardoor nog sneller in contact komt met je bron, je Totale Zelf, en het contact ook langer kan vasthouden zodat er meer tijd is om uitgebreid in te gaan op je vragen. Omdat het je bron is, oftewel je scheppende creatie kracht en enorme zelfhelend vermogen, voel je je na de sessie verfrist en vol energie.

Voorgesprek

In het voorgesprek van een QM-sessie wanneer we je vragen bespreken, komt er al veel aan bod. Wat is de aanleiding van je vraag, hoever wil je dat ik tijdens het hypnose deel ga met de vragen en wat wil je precies weten?

QM-hypnose

Na de lunch als we uitgebreid in zijn gegaan op wat je van het hypnose deel kan verwachten, breng ik je onder hypnose. Vergelijk het met een bewustzijnsstaat waarin je na het wakker worden nog heerlijk na ligt te soezen. Je bent je bewust van alles wat er gebeurt in de ruimte en van je eigen gedachten, maar je bent naar binnen gekeerd. Je kan op elk moment besluiten om uit deze staat van bewustzijn te gaan door op te staan of rechtop te gaan zitten, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom ben je niet gekomen. Je bent gekomen om vanuit een hoger perspectief inzicht te krijgen op wat er in je leven speelt.

Het TZ vertelt

Het TZ begint het eerste deel van de hypnose dan ook met verhalen te vertellen. Het laat je een leven zien dat een metafoor is van de vragen die we in het voorgesprek hebben doorgenomen. De verhalen bevatten al veel antwoorden op  jouw vragen. Of het een vorig leven is, een parallel leven, of een ander leven, is niet van belang. Het gaat om de inhoud en de metafoor die wordt gebruikt. Als je je teveel gaat identificeren met de persoon die je te zien krijgt, zal dat niet voor jouw hoogste goed zijn want dat leidt teveel af van de essentie.

Bijvoorbeeld, als het TZ een leven beschrijft als een van de apostelen en het is niet goed voor jou om te weten welke van de 12 apostelen omdat je je dan teveel gaat identificeren met de betreffende apostel als persoon, zal er geen naam genoemd worden; het is niet voor jouw hoogste goed.

Bedenk dat je bron pure liefde is en jouw ego niet zal voeden; dat is niet in het belang van je bewustwordingsproces.

Je vragen

Nadat een aantal verhalen zijn verteld, vraag ik naar de reden waarom voor deze verhalen is gekozen. Ik zal doorvragen net zolang totdat de link met het huidige leven duidelijk is. Daarna gaan we over tot de vragen die je hebt opgeschreven.

Geluidsopname

Het hypnose deel wordt opgenomen en als je het terugluistert zal de energie van je bron weer voelbaar zijn.

Nagesprek

Het is belangrijk dat je na het hypnose gedeelte weer goed gegrond bent. Het nagesprek duurt ongeveer een half uur. Pas als je goed gegrond bent, is de sessie ten einde.

Play Video

Deel deze pagina