Dit is uw kans om het licht te laten stralen in uw hart en laat het toe, want iedereen is mooi (Lichtwereld)
Quantum manifestatie (QM) van je Hoger Zelf

Ieder mens bestaat uit een aantal (deel)aspecten. Eén aspect is het Hoger Zelf, ook wel je ziel genoemd. Het is een aspect uit een hoge kosmische sfeer die kennis en wijsheid bezit waarmee het jou tot steun kan zijn in het bereiken van jouw doelen op aarde. 

Je Hoger Zelf is pure liefde, bevat enorm veel kennis en wijsheid en is nooit (ver)oordelend. Het is je innerlijke stem die communiceert via je intuïtie, geweten, gevoel of die je zachte duwtjes geeft. Maar het wordt in het dagelijkse leven vaak overstemd door je mind of je ratio waardoor het lastig is je innerlijke stem te herkennen laat staan er gehoor aan te geven.

QM-hypnose

In een QM-hypnose sessie breng ik je in een bepaalde staat van bewustzijn – vergelijkbaar met als je net wakker bent en nog heerlijk ligt te soezen – en nodig ik je Hoger Zelf uit via je stem te spreken en antwoorden te geven op de vragen die jij vooraf hebt opgeschreven. De vragen kunnen zijn over alles wat jou belemmert om jezelf te zijn en in vreugde te leven, zoals ‘waarom kom ik ongewild steeds in dezelfde situaties terecht, welke inzichten kan ik hieruit krijgen, wat is het doel in mijn leven, waarom heb ik bepaalde fysieke klachten?’ 

Je Hoger Zelf is pure liefde en zal jou datgene laten zien en ervaren wat voor jouw hoogste goed is. 

QM-sessie

Als channel geef ik sinds 2009 workshops in channelen van je gids of Hoger Zelf en het healen van onverwerkte emoties. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen kan channelen.

Naarmate je jezelf ontlast van onverwerkte emoties en het contact met je innerlijke leiding verstevigt, zal je je vrijer voelen en meer in vreugde leven. En naarmate je meer vanuit de liefde in je hart kunt leven, zul je dat ook in je leven aantrekken. De inzichten die in een QM-sessie naar boven komen, kunnen jou aansporen om in je leven op bepaalde vlakken het roer om te gooien.

Voor mij is het steeds weer een mooie diepgaande ervaring om de liefdevolle energie en wijsheid van het Hoger Zelf te voelen en ik begeleid je daar graag bij. 

Het hypnose deel wordt opgenomen zodat je thuis in alle rust de sessie terug kunt luisteren. Vooraf zullen we alle tijd nemen om je vragen door te nemen. Na de lunch volgt het hypnose deel afgesloten door het nagesprek. Reken voor de totale sessie inclusief lunchpauze op 5 – 6 uur. 

Mijn praktijk is in Gorinchem en een sessie kost € 333. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@channelings.nl

Zie ook mijn contactpagina Inge Loing

———————-

Hercules, gids: “Inge, jij staat sterk in verbinding met je Hogere Ziel waardoor je je vriendin gemakkelijk kan meetrekken naar die verbinding en daar ontstaat dan een driehoek door. Daardoor kan ik in aanwezigheid van jou makkelijker doorkomen.” (Zie: ontstaan website)

Ismael, gids Inge: “Men denkt altijd: ‘Het is de energie om mij heen, mijn Hoger Zelf’. Nee, de energie die je om je heen voelt, zijn de hogere wezens die je helpen om je af te stemmen op je Hogere Zelf.” (zie: Hoger Zelf)

Terug naar “normale weergave”