,

Moonlight Sonate

Ik, Ashtar, en de lichtwereld hebben jou naar Inge geleid en zijn zo blij dat je naar je gevoel hebt geluisterd

(Ashtar)

Begeleiding van je gids
Claudia

Toen ik bij de website van Inge uitkwam rond juni dit jaar, had ik niet kunnen weten hoe het al geregeld was op dat moment door de lichtwereld. Daar ben ik gedurende de avonden met de eenheidsenergie achtergekomen.

Na een leven lang ploeteren en zoeken waar ik thuis hoorde en wie ik ben, kan ik zeggen dat ik daar tijdens de healingen en channelingen veel inzicht in heb gekregen. Eindelijk voel ik mij thuis in mijn lichaam en ben ik blij, oprecht blij, dat ik op moeder aarde mag wonen en ik wakker ben geworden in deze belangrijke tijd van ascentie. Ik heb bij Inge tijdens de avonden met de eenheidsenergie, de healingen en channelingen, mijn eigen kwaliteiten hierin mogen ontdekken.

Ik ben geboren met een diep geloof en weten, alleen is dat nooit tot uiting kunnen komen door het milieu waarin ik ben opgegroeid. Het was niet makkelijk dat ik alles feilloos aan kon voelen, het werd afgedaan als gek. Toch heeft dit ‘weten’ en geloof mij door de donkerste tijden heen geholpen. Want hoe donker en eenzaam ik mij ook voelde, er was diep van binnen altijd een lichtpuntje dat zei: ‘Ooit komt alles goed en valt alles op zijn plek’.

Deze tijd is nu aangebroken in slechts 10 avonden met Inge! Ik heb mijn gids mogen leren kennen, Ashtar, en wij channelen samen en ook met Sananda. Ik ben hier zo dankbaar voor, want de verbondenheid die ik hierdoor voel, is allesomvattend en dit laat mij ook nederig zijn.

Ook heb ik contact mogen leggen met buitenaardsen, de meesters van Andromeda, of beter gezegd zij met mij, want het was Ashtar die mij naar de website van Inge heeft geleid en zo werd ik ook door Ashtar en de lichtwereld naar de meesters van Andromeda geleid.

Ik channel in geschrift en tekeningen met de meesters van Andromeda. Dat is toch prachtig, hoe dat allemaal geregeld wordt! Ik voel mij niet meer alleen en tast niet meer in het duister.

Licht en liefde is wat ik ben en licht en liefde is wat ik te geven heb en dat allemaal slechts in deze 10 avonden. Ik ben zeer gefascineerd.

Liefdevolle groet, Claudia Cuijpers.

Nu een channeling met Ashtar.

Claudia: “Hallo Ashtar, mag ik u vragen om een channeling voor de website van Inge?”

Ashtar: “Ja natuurlijk, daar verheug ik mij enorm op, om op deze manier een boodschap door te geven. Wat ben ik enorm trots op jou Claudia, wat jij bereikt hebt in zo’n korte periode. Ik, Ashtar, en de lichtwereld hebben jou naar Inge geleid en zijn zo blij dat je naar je gevoel hebt geluisterd.

Natuurlijk zijn wij ook zo trots op Inge die ons zo lief heeft en intens vertrouwen in ons heeft en dit lichtwerk doet om mensen zoals jij te helpen wakker te worden. Daar zijn wij zeer dankbaar voor en Claudia jou zijn we ook dankbaar.

Blijf zo doorgaan, dan ga jij dit lichtwerk ook doorgeven. Dat is waar het om draait, om de mensheid wakker te krijgen zodat Gaia kan stijgen, zodat er weer een vredelievende maatschappij ontstaat doordat alle duisternis aan het licht komt.

Lieve Inge en lieve Claudia, zoals gezegd gaan jullie weldra samen channelen en daar zijn we zeer verheugd over.

In liefde verblijf ik Ashtar.”

Eric

Ik had niet een echt idee waarom ik mij aanmeldde voor de lichtavonden. Ik hoorde op youtube een channeling van jou, Inge. Ik werd daardoor geraakt en heb toen meteen contact met je gezocht om te kijken of ik nog mee kon doen aan de lichtavonden. Dit bleek niet het geval. Maar, blijkbaar had het universum andere plannen, met als gevolg dat ik drie dagen later mijn eerste avond had!

Vanaf dat moment had ik het gevoel dat ik een reis gemaakt heb. Een reis door het universum, naar de lichtwerelden en terug. Samen met jou, onze gidsen, engelen en al wat langs kwam.

Met grote dankbaarheid kijk ik terug naar deze reis. Eigenlijk ben ik nog steeds aan het bijkomen en genieten. Ook heb ik het gevoel dat de reis nog lang niet klaar is. Ik kijk uit naar het vervolg.

Maria

12 weken geleden begon ik bij inge de eenheidshealing te doen en te ervaren. Ik had net de reiki inwijdingen als grootmeester voltooid. Toen kwam ik op een avond bij de site van Inge uit. Alles sprak mij aan, de teksten en foto’s en ik voelde de hoge energie.

In de periode van de workshops gebeurde er van alles met mij: een diepe vermoeidheid werd getransformeerd gedurende een aantal weken (ik heb in mijn leven drie burn-outs gehad). Het was bijzonder aangenaam om de hoge energieën te voelen en te ervaren.

Inge is heel rustig en brengt je samen met de lichtwereld naar een hoger level. De bijzondere sfeer raakt je aan op een diep niveau in je kern.

Ik ben de lichtwereld dan ook zeer dankbaar dat ik bij de site van Inge ben uit gekomen; geduld en oneindige inzet !

Hartegroet, Maria Wijen

Jesper

Voor mij was de reeks aan avonden een zeer bijzondere beleving. Ik keek er echt naar uit! Ik ging door een periode van leegte voordat de reeks begon. Daarna was het mooi om te zien hoe alles werkte: heel soepel werd alles geregeld zodat ik de avonden samen met een fijne groep kon afleggen.

Voor mij heeft het echt een verbintenis met mezelf gebracht. Het samenzijn met andere mensen heeft het traject veel meer diepgang gegeven. Waar ik vooral van onder de indruk ben, is de enorme warmte tijdens de avonden. Hoe intens die warmte is en hoeveel licht er is, dat is echt iets om te beleven, zelf mee te maken en van te genieten!

Ik kan het zeker aanraden, vooral voor mensen die wel een idee hebben van wat hen dwars zit en mogelijke uitwegen zien, maar die nog veel meer mogen voelen hoe ze eruit kunnen komen. Die Sterkte, Verbintenis en Warmte die men tijdens de avonden voelt, is wat deze mensen kan helpen.

Veel warmte en liefs toegewenst,

Reggea

Deze ‘reis’ aan avonden was voor mij heel bijzonder vooral omdat elke avond mij zoveel liefde en energie bracht. De uitleg van Inge over de lichtwereld, haar meditaties en helingen kwamen allemaal vanuit liefde en licht. Zoveel energie in de meditatieruimte! Ook een groep die is ontstaan vanuit liefde, begrip en respect voor elkaar. Therapeutisch kun je het noemen, met inbegrip van liefde.

Dit is een stuk uit mijn leven, dat ik voor altijd in mijn hart draag. Ik ben dankbaar dat ik hieraan heb mogen meedoen. Met betrekking tot channelen ben ik op de goede weg en heb ik geleerd hoe ik hier steeds beter in kan worden.

Met liefdevolle dank naar Inge en de lichtwereld,

Eva

Naar aanleiding van de healing sessies is mij duidelijker geworden wat mijn doel hier op aarde is en welke richting ik op mag gaan. Daarnaast heb ik contact mogen maken met mijn Hogere Zelf.

Door de sessies heb ik ervaren dat alles soepel ging. De meditaties hebben mij geholpen om meer te aarden en minder in het denken te zitten.

Ik heb de sessies als heel waardevol ervaren en ik ben je dan ook enorm dankbaar lieve Inge ♥️

Veel liefs en een omhelzing!

Michael

Ik heb het ervaren als een mooi, gezegend en dankbaar cadeautje voor mezelf. Het was een eye-opener en een rijke ervaring.

Door in de verdieping te gaan naar mezelf, ben ik veel meer te weten gekomen en heb ik handvaten gekregen om hiermee door te gaan. Door me hiervoor open te stellen, ben ik in een wereld gekomen dat mij echt heeft geholpen en mij een ander persoon heeft gemaakt.

De groepsconnectie is zo krachtig geweest, dat het mij heeft geraakt. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen.

Dank u wel voor de begeleiding en de liefde.

Deel deze pagina