,

Chopin O 32:1

Het meest waardevolle was voor mij dat ik zelf bleek verbaal te kunnen channelen, waardoor mijn ongeloof wegsmolt.

(Deelnemer lichtworkshop)

Groei naar liefde
Lia

Ik heb de avonden ervaren als een subtiele energie die mijn ziel aanraakte en die me deed verwonderen over het gemak waarmee ik het contact met de goddelijk lichtwereld kon ervaren. Het maakt dat ik sterker mijn liefde kan voelen en mijn dankbaarheid naar iets wat grootser is dan wat ik voor mogelijk had gehouden.

Regelmatig, vlak na de lichtavonden, voelde ik me even opgetild uit het dagelijkse bestaan waardoor ik ook hetzelfde gemak voelde als op die avonden, alsof alles mee werkte in plaats van steeds maar te vechten om overeind te blijven met mijn vermoeidheidsklachten en de drukte van mijn gezin.

Het meest waardevolle was voor mij dat ik zelf bleek verbaal te kunnen channelen, waardoor mijn ongeloof wegsmolt.

Als ik de eerste serie van tien sessies vergelijk met de vervolgserie, valt het me op dat ik bij de eerste serie nog erg ondergedompeld was in mijn klachten, terwijl ik ze bij de vervolgserie meer kon loslaten. Ik kreeg bij de vervolgserie ook steeds meer het vertrouwen dat het goed was, waar ik mee bezig was.

Ik heb de informatie en meditaties kunnen toepassen in het dagelijkse leven, maar wil hieraan veel meer tijd besteden omdat ik het een prachtige manier vind om in contact te komen met mijn ziel en de liefde en verbinding met anderen.

Warme groet, Lia

Pieter

Hoi lieve Inge,

Ik vond het erg bijzonder dat we de lichtavonden bij jou thuis hebben mogen beleven, omdat je hiermee laat blijken, dat je ons een erg warm hart toedraagt. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat men dit in zijn/haar eigen omgeving wil doen plaatsvinden. Ik ging hierdoor ook erg op mijn gemak naar de lichtavonden toe en dat is wel een prettig begin van zo’n gevoelige avond.

Bovendien vond ik de groep, hoewel de personen erg divers waren, een eenheid vormen op hoog niveau. Natuurlijk is het eerst aftasten van de deelnemers, maar na korte tijd weet je dat je fijngevoelige informatie met elkaar kunt te delen, waardoor je verder kan in je eigen ontwikkeling, omdat je eventuele remmen kunt loslaten en je geholpen wordt in je gedachtengang, simpelweg door er over te praten. Voor mij persoonlijk is dit altijd moeilijk geweest, omdat ik bang was hierdoor weer op mijn gezicht te vallen.

Dit was voor mij een moeilijk proces en ik ben ook zeer dankbaar dat de mededeelnemers, jij Inge en de lichtwezens mij hierbij hebben gesteund en op de goede weg gezet hebben voor mijn verdere ontwikkeling. Dank jullie wel allemaal!

Thuis heb ik niet veel met de meditaties gedaan. Toch ben ik de sessies intens gaan beleven in mijn dagelijkse leven en daar put ik kracht, motivatie en liefde uit. Nu ga ik voor mijzelf verder met vertrouwen in de mensen om mij heen en in de dingen die op mijn pad komen.

Ik vind het vanzelfsprekend dat je mijn reactie op de website zet Inge, omdat ik jou daarin vertrouw en omdat ik trots ben op wat ik ermee heb bereikt voor mezelf. Dit mag je doen onder mijn voornaam, met liefde.

Rob

Ik heb de vervolgsessies echt ervaren als een verdieping van de eerste 10 sessies. Zaken waarvan ik dacht dat ze waren opgelost, kwamen weer langs. Als kind ben ik veel gepest op school en dat heeft me gemaakt wie ik ben. Tijdens de afgelopen periode zijn er in mijn dagelijks leven situaties geweest die me daaraan deden terugdenken. Het gevoel hoe het was om gepest te worden, kwam soms weer terug. En het deed me ook denken, hoe het was om dat kind te zijn. Tijdens de laatste avond voelde ik me echt en kind; naïef, impulsief en ook heel intuïtief. Ik heb mijn innerlijk kind beter leren kennen.

Ook de les van de eerste tien sessies kwam in deze vervolgserie weer langs; heel even (één of twee dagen), kort en heftig en toen vloeide het weer weg. Het was de les om eerst van mezelf te houden en van mijn directe omgeving.

Wat me heel erg opviel, is dat de groep – die op het eerste gezicht heel divers leek – heel veel dezelfde lessen kreeg. Heel veel zaken die door de anderen besproken werden, waren dingen die ik ook moest leren. Zoals dat wij, de deelnemers van de avonden, gewoon kunnen healen door er gewoon te Zijn. En dat we onze energie niet naar beneden moeten laten trekken. Dit laatste pas ik steeds meer toe en het blijkt te werken.

Voor mij was het meest waardevol om samen met een groep een volgende stap te zetten in mijn spirituele ontwikkeling. Op de avond dat ik een klankmeditatie mocht geven liet de lichtwereld me voelen hoe ik gegroeid was in een jaar. Voor de eerste keer had ik het gevoel dat alles klopte met de klanken. In ieder geval voelde de meditatie voor mij veel mooier en dieper als een jaar geleden.

De geleide meditaties van Inge gingen heel diep. Deze pas ik zelf soms toe; zielsverbinding maken met mensen waarmee ik de relatie wil verbeteren. Ik heb niet het boek aangeschaft en ook heb ik de handouts niet gelezen. Ik heb het op mijn gevoel toegepast en zoals het me werd ingegeven.

Wat me heel dierbaar is, is de channeling die ik kreeg van Moeder Maria. Ik hoop dat ik dat vaker mag meemaken.

Voor jou, Inge, heb ik een hele mooie aanbeveling: ik heb jou voor het eerst verbaal zien channelen voor de hele groep, hier moet je mee doorgaan.

Een dikke kus voor alles. Ik denk nog vaak terug aan dingen die we besproken hebben en wat er allemaal is gebeurd.
XOX Rob

Wees niet bang en laat het gebeuren. Ik ben immers liefde, liefde die jij uitdraagt met je hart. Zie Liefde Moeder Maria

Deel deze pagina