,

Lees voor

 
Als we het over het hoofd hebben, ik zat daar behoorlijk in. Maar na een eenheidsheling avond was de spanning totaal verdwenen.

(Deelnemer)

Spanning in mijn hoofd

Annemarie: “Aangetrokken door het woord “eenheid” nam ik deel aan deze serie van 10 avonden met Inge Loing. Het was het begin van mijn spirituele reis en contact met de lichtwereld. Zo mooi!

Het is ook zo fijn om ze zo te noemen: de lichtwereld, want je hoeft niet precies te weten wie het zijn, hoe ze eruit zien of hoe ze heten. Het is zo mooi en prachtig en niet echt te beschrijven, gewoon ervaren en voelen in plaats met je hoofd proberen te begrijpen. Als ik zeg lichtwereld dan bedoel ik wezens van grote lichtkracht en liefdesenergie. 

Ik begon ergens in 2010 als ik me het goed herinner en als we het over het hoofd hebben, ik zat daar behoorlijk in. Zoveel gedachtelijnen, hersenspinsels, gedoe in mijn hoofd en spanning daarvan. Na een eenheidsheling avond was dat totaal verdwenen. Alles was weer helder en licht, een blij en een vernieuwd gevoel. 

Toen dacht ik: ‘Ik weet niet wat dit is maar dit voelt echt goed en bijzonder’. Daarbij is Inge echt een hele lieve vrouw, zo zacht en open.

Ik ben zo blij dat zij recent een nieuwe serie van 5 heeft ingezet. Het is helend en zo fijn samenzijn met de groep.

Helingen

Elke avond ontstaat er een combinatie van 2 personen (zielen) die bij elkaar de helingen doen, om en om. Je bent het kanaal en de lichtwereld werkt door je heen en geeft precies wat er op dat moment nodig is voor degene die geheeld wordt.

Eenheidsheling is op zielsniveau en werkt heel diep door. Ik voel steeds meer dat veld als een constante aanwezig en de behoefte te zakken en te ervaren vanuit mijn hart. Dank je wel.”

Lichtwereld: “Weet dus dat alles wat er gebeurt, is om op te schonen; om je weg vrij te maken en om keuzes te maken waarom je wel blijft werken of niet blijft werken, om te voelen dat je gelukkig bent of om vertrouwen te hebben in dat het goed komt. Allemaal zoals jullie hier zitten, mogen dat voelen.” (Lees ‘Waarom de workshops’)

Deel deze pagina