Onze energie is veel groter dan taal en daarom zijn de workshops zo mooi. Dan mogen wij jullie laten voélen wie wij zijn. (Lichtwereld)

 

Vervolg workshops met Hart- en Zielhelingen

Inge: Na de eerste serie van 10 workshops met Eenheidsheling bestaat het vervolg uit 5 workshops met Hart- en Zielhelingen.

Tot nu was de vervolgserie een verdieping van de eerste 10 sessies waarin je nog meer ging loslaten. Daardoor ben je in staat door de dag heen vaker en langer door te brengen in een hogere energie waarin alles gemakkelijk en soepel verloopt. Maar de laatste keer verliepen de vervolg workshops anders…..

In de weken voor de serie startte, maakten de deelnemers een versnelde ontwikkeling door zodat op de eerste avond alle ruimte ontstond om onze aandacht aan Moeder Aarde te geven en haar de steun te bieden die ze zo hard nodig heeft. Het werden mooie avonden waarop we in dankbaarheid terugkijken. 

Natuurlijk is het vooraf moeilijk te zeggen wat deze vervolgserie zal brengen; de inhoud is toegespitst op de deelnemers en wordt pas enkele dagen van te voren kenbaar gemaakt. Maar steeds weer is de liefdevolle aanwezigheid van de lichtwereld hartverwarmend en voelbaar.

 

 

De data van de vervolgserie die in maart is gestart op de maandagavond is 6 maart, 20 maart, 3 april, 17 april, 1 mei. Aanvang: 19.30 uur.

Indien je de eerste serie bestaande uit 10 eenheidshelingen al hebt gevolgd, ben je van harte welkom voor de vervolgserie. De energie zal namelijk hoog zijn en daarom is het belangrijk dat je de eerste 10 eenheidshelingen al hebt ontvangen.

Wil je meer weten, stuur me een mail op info@channelings.nl.

Terug naar “normale weergave”