,
Ik ontdekte een ruimte die in mijn lichaam zit, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en met de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden.

(Jan)

Gevuld met twijfels en vragen

Jan: “Nooit verwacht dat ik zo’n mooie reis 10 avonden en 20 weken terug zou gaan meemaken maar nu is het zover, de laatste avond.

Woorden stromen zeker uit mijn handen, het zijn woorden van vreugde, licht, het herkennen van wat eerst vaag en onbekend was en vooral de aanraking van liefde. Wat een feest was en is deze reis waar ik nog maar net aan begonnen ben en ik zal beschrijven wat het tot zover met mij gedaan heeft.

Ik ontdekte een ruimte die in mijn lichaam zit, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en met de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. Die ruimte was al wel gevuld met twijfels die zochten naar een oplossing of een duidelijk antwoord wilden hebben en die zijn gekomen in een onvoorstelbaar hoog tempo.

De ruimte is in de 10 avonden ruimschoots voorzien van kennis, van liefde, van gevoel en van antwoorden. De energie die ik gekregen heb, is omgezet in gedrag dat ik gebruik als ik dat wil en geeft mij een helderheid die ik nog niet eerder ervoer. ik zie wat ik niet zag en dat is een wereld om ons heen gevuld met licht en energie zonder tijd of verlies van tijd; het is er en zal er altijd zijn.

Ik heb geleerd in mijzelf te treden en daarna bijna uit mijzelf; het is vliegen, zweven, genieten en een gevoel van extase. De avonden hebben mij geleerd dat dit nog maar het begin is van de reis naar mijn eigen ik maar één ding weet ik zeker: ik sta dichter bij mijzelf dan ooit te voren en kan mijzelf ook vanaf een afstand bekijken, heel bijzonder.

Ik merk het ook aan mensen om mij heen, het straalt af op hen die daar voor open staan en begrijpen wat ze zien. Zij die dat nog niet hebben, reageren ook op een soms wat verwarde manier omdat ze niet begrijpen waar die energie vandaan komt.

Het samenzijn met de groep was iedere keer weer een hoogtepunt, een avond waar ik na afloop van eentje alweer uitkeek naar de volgende. De groep heeft mij laten groeien, heeft mij geaccepteerd hoe ik ben, heeft geluisterd naar mijn verhalen en daar ben ik heel dankbaar voor.

En dan de persoon, Inge, het gaat soms in het leven om het ontmoeten van de juiste lieve mensen en Inge is zo’n persoon en ik ben echt dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen op de manier zoals die voor mij het beste werkte. Inge, dank je wel voor het cadeau dat je mij hebt gegeven.

En nu verder, het pad is duidelijk en de vervolgstappen zullen gaan komen op de manier zoals ze dat inmiddels hebben gedaan, heel rustig en soms onduidelijk maar ze komen, dat is zeker.

Lieve groeten,”

Deelnemer: ‘Als we het over het hoofd hebben, dan zat ik daar behoorlijk in. Zoveel gedachtelijnen, hersenspinsels, gedoe in mijn hoofd en spanning daarvan. Na een eenheidsheling avond was dat totaal verdwenen. Alles was weer helder en licht; een blij en een vernieuwd gevoel.’ Zie: Spanning in mijn hoofd

Deel deze pagina