,
Lees voor
Hoe donker en eenzaam ik mij ook voelde, er was diep van binnen altijd een lichtpuntje dat zei: ‘Ooit komt alles goed en valt alles op zijn plek’.

(Claudia)

Na een leven lang ploeteren

Claudia: Toen ik bij de website van Inge uitkwam rond juni dit jaar, had ik niet kunnen weten hoe het al geregeld was op dat moment door de lichtwereld. Daar ben ik gedurende de avonden met de eenheidsenergie achtergekomen.

Na een leven lang ploeteren en zoeken waar ik thuis hoorde en wie ik ben, kan ik zeggen dat ik daar tijdens de healingen en channelingen veel inzicht in heb gekregen. Eindelijk voel ik mij thuis in mijn lichaam en ben ik blij, oprecht blij, dat ik op moeder aarde mag wonen en ik wakker ben geworden in deze belangrijke tijd van ascentie. Ik heb bij Inge tijdens de avonden met de eenheidsenergie, de healingen en channelingen, mijn eigen kwaliteiten hierin mogen ontdekken.

Ik ben geboren met een diep geloof en weten, alleen is dat nooit tot uiting kunnen komen door het milieu waarin ik ben opgegroeid. Het was niet makkelijk dat ik alles feilloos aan kon voelen, het werd afgedaan als gek. Toch heeft dit ‘weten’ en geloof mij door de donkerste tijden heen geholpen. Want hoe donker en eenzaam ik mij ook voelde, er was diep van binnen altijd een lichtpuntje dat zei: ‘Ooit komt alles goed en valt alles op zijn plek’.

Deze tijd is nu aangebroken in slechts 10 avonden met Inge! Ik heb mijn gids mogen leren kennen, Ashtar, en wij channelen samen en ook met Sananda. Ik ben hier zo dankbaar voor, want de verbondenheid die ik hierdoor voel, is allesomvattend en dit laat mij ook nederig zijn.

Ook heb ik contact mogen leggen met buitenaardsen, de meesters van Andromeda, of beter gezegd zij met mij, want het was Ashtar die mij naar de website van Inge heeft geleid en zo werd ik ook door Ashtar en de lichtwereld naar de meesters van Andromeda geleid.

Ik channel in geschrift en tekeningen met de meesters van Andromeda. Dat is toch prachtig, hoe dat allemaal geregeld wordt! Ik voel mij niet meer alleen en tast niet meer in het duister.

Licht en liefde is wat ik ben en licht en liefde is wat ik te geven heb en dat allemaal slechts in deze 10 avonden. Ik ben zeer gefascineerd.

Liefdevolle groet, Claudia Cuijpers.

Nu een channeling met Ashtar.

Claudia: “Hallo Ashtar, mag ik u vragen om een channeling voor de website van Inge?” Zie: Ashtar, Meesters Andromeda 

Deelnemer: “Ik ontdekte een ruimte die in mijn lichaam zit, niet tastbaar maar wel voelbaar. Die ruimte is nu gevuld met licht en energie en de wetenschap dat ik altijd geholpen zal worden. Die ruimte was al wel gevuld met twijfels die zochten naar een oplossing of een duidelijk antwoord wilden hebben en die zijn gekomen in een onvoorstelbaar hoog tempo.” Zie: Gevuld met twijfels en vragen

Deel deze pagina