,
Lees voor

(Lichtwereld)

Inge: In een eerdere channeling heeft de lichtwereld uitgelegd hoe de ziel groeit en steeds fijnstoffelijker wordt. De zuiverheid van de ziel is ook de kracht en de uitstraling die de omgeving mag voelen. (Zie: Je ziel is je uitstraling)

Lichtwereld: “Ik zou graag wat willen vertellen over de cirkels van de uitstraling. Als jullie mensen minder gehaast zouden leven, meer zouden rusten en meer zouden ontspannen en mediteren dan zou het veel gemakkelijker zijn om energieën door te geven en de energie van anderen te voelen. De verschrikkelijke haast-maatschappij breekt alles af. 

Ieder mens zou naar zijn kern moeten gaan en tot rust moeten komen, zodat zijn cirkel een maximaal bereik heeft. Door alle gaten die mensen in hun kern hebben, slaat de verkeerde energie naar binnen en worden de mensen ziek. Jullie noemen het welvaartsziekte. Maar in wezen heeft het ermee te maken dat de mensen het goede niet vasthouden en het slechte niet eruit gooien. Dit is zo ontzettend van belang in jullie wereld. 

Er zou dus veel meer tijd moeten komen voor rust en meditatie. Dan zou de helft van ons werk niet nodig zijn omdat de mens het allemaal al in zich heeft.”

Inge: En hoe ontstaan de gaten in je kern?

Lichtwereld: “De gaten in je kern hebben te maken met negatieve ervaringen die je in je leven opdoet. Als je dat niet goed verwerkt en eruit gooit dan slaat het naar binnen en ontstaat er een blokkade. Daardoor is het vervolgens weer moeilijk om zuivere energie naar de buitenwereld uit te stralen.”

Charlotte: ‘Bij de eerste en tweede burn-out, zodra het beter ging, stopte ik alle hulp en ging weer vol aan het werk, toen niet beseffend dat het probleem niet was opgelost maar slechts was aangeraakt en er een pleister op was geplakt. Mijn masker was nog op, mijn hart was nog op slot en de schuld zocht ik vooral buiten mijzelf……’  (Zie: 3x Burn-out)

Lichtwereld: ‘Wees lief voor je ziel. Koester haar, bescherm haar en leer haar dat ze open mag gaan. Dan zal ze blij worden en nog meer open gaan.’  Zie: Healing ziel

Deel deze pagina