,

La Campanella, Liszt

Lees voor

De kunst is om vanuit een vrij hart te leven waardoor wij het goede gevoel in jullie kunnen leggen.

(Lichtwereld)

Je innerlijke stem herkennen

Deelnemer: “Het gaat erom dat we proberen meer te vertrouwen op de leiding van onze gids(en) of Hogere Zelf. Maar we hebben natuurlijk een eigen wil gekregen. Hoe weet je nou dat waarin je geleid wordt wel het goede is? Ik weet niet in hoeverre er geesten zijn die je ook kunnen beïnvloeden terwijl het eigenlijk niet het goede pad is. Kan ik erop vertrouwen dat ik naar het goede luister?”

Lichtwereld: “Het klopt dat er bij jullie veel verhalen gaan en ik zal het proberen uit te leggen. De kunst is vanuit een vrij hart te leven waardoor wij het goede gevoel in jullie kunnen leggen. Je zou het intuïtie kunnen noemen. Jullie zouden meer tijd moeten nemen voor bezinning, waardoor jullie kunnen voelen en reflecteren op de dingen die met jullie gebeuren. Als je dat doet, dan haal je de ruis eruit. Op een gegeven moment weet je wat van jou is en wat niet van jou is.

De kunst is om vanuit je hart te leven waardoor wij goed bij jullie kunnen komen. En het is echt niet zo heel moeilijk. Minder denken, meer bezinning en meer reflecteren op wat er met je gebeurt op een dag. Jullie zijn aparte wezens. Jullie laten alles gebeuren en leren er zo weinig van. Pas als het pijn gaat doen, worden jullie wakker. En dat is echt niet nodig want ook van de mooie ervaringen kun je leren. Ga dat maar eens proberen. Daarmee hou je de slechte energieën buiten en hou je de goede energieën vast.

Heb ik hiermee wat duidelijkheid gegeven? Dus wees niet bezig met wat komen gaat want die controle heb je toch niet. Dat is de grootste fout die jullie maken. De enige controle is de controle toestaan dat je weet dat je geen controle hebt.”

Je gids voelen

Deelnemer: Ik zou zo graag willen weten hoe het komt dat je soms die energie zo ontzettend goed voelt en dat het zo ontzettend dichtbij lijkt. Maar soms voel ik het helemaal niet en denk ik ‘waar is het nou?’. Het zal wel met mezelf te maken hebben, dat ik er minder voor open kan staan.

Lichtwereld: “Ja, je zegt het zelf al. Het is voor ons alleen mogelijk om bij jullie te komen als jullie ons toelaten. We kunnen natuurlijk wel een bepaald gevoel in jullie leggen, maar vaak wordt het dan niet gesignaleerd.

De kunst om met ons in contact te zijn en te blijven, is om in verbinding te staan met je eigen gevoel en je diepe rust waarbij dus geen gedachten meer zijn. Gedachten maken dat jullie gaan twijfelen. Jullie voelen iets en gaan erover nadenken en er dan naar handelen of nog meer erover nadenken. Maar dan zijn jullie niet in verbinding met ons. Over ons kun je niet denken, wij kunnen ons alleen laten voelen.

Als je dat sterk ontwikkeld hebt, voel je wanneer het je eigen woorden zijn en wanneer wij het zijn. Het heeft puur te maken met afstemming en leeg zijn in je hoofd. Ieder van jullie kan dat. Het denken van jullie is funest voor ons om jullie te kunnen bereiken. Probeer maar eens te achterhalen als je ons niet goed voelt of je dan druk en gespannen bent. Je zult zien als je dichter bij je hart leeft dat je dan ook veel intuïtiever zult zijn. Simpelweg omdat je dan voelt wat klopt.”

“Als je je onrustig voelt en merkt dat het niet lukt om het fijne liefdesgevoel te krijgen en in een hogere energieniveau te komen waarin je contact hebt met je gids of je Hoger Zelf, kan je een zelfhealing geven met eenheidsenergie.  Zie: Zelfhealing

“Een andere manier is om naar de stilte in je hart te gaan. Als je dat elke dag 15 minuten oefent, gaat het steeds gemakkelijker.” (Essenen) Zie: Hoe ga je naar je hart?

Play Video

Deel deze pagina