,
Voor het eerst heb ik de angst om mezelf te verliezen losgelaten en er gebeurde iets heel opmerkelijks.... ik hervond mezelf.

QM=Quantum Manifestatie; grotere uiting van wie jij in wezen bent

Je Hogere Zelf (HZ) wordt ook wel je Totale Zelf (TZ) genoemd of je Bron

Gevoelens uiten

Charlotte: Lieve Inge,

Met een groot gevoel van dankbaarheid kijk ik terug op onze QM-sessie waar ik, in trance, vragen heb mogen en kunnen stellen aan mijn Hogere Zelf (HZ).

Als terugkoppeling voor jou Inge, mijn lieve wijze leraar, maar ook voor jouw volgers en nieuwe bezoekers…. ter inspiratie, wil ik graag mijn ervaring delen.

Voorgesprek

Begin mei 2023 heb ik een aparte sessie met Inge gehad:  QM-hypnose. Ik moest vooraf vragen opschrijven die ik zou willen stellen aan mijn Hogere Zelf (HZ), vragen waar ik heel graag antwoord op zou willen hebben.

Inge heeft de vragen goed met mij doorgenomen. Ze wilde begrijpen wat ik wilde weten en bracht mij vervolgens in totale ontspanning, in trance, waardoor zij mijn vragen kon stellen aan mijn HZ.

Mijn belangrijkste vragen:

  • hoe ik mijn geluk kan vinden, blijheid, levensvreugde…. Zin! ?
  • hoe kom ik van de spanning in mijn lijf af, wat moet ik doen?

Ik voel vrijwel altijd een spanning in mijn rug, alsof de huid op mijn flanken naar mijn rug toe strak getrokken wordt…. als een soort corset.

Ik had meer vragen maar wist…. dat als vraag 1 beantwoord en bereikt kan worden, alles in orde zal zijn…. de spiraal zal omdraaien naar boven en die kering ALLES zal beïnvloeden.

QM-hypnose

Mijn HZ liet ons een ander leven zien op verzoek van Inge en in het kort kwam het hier op neer.

In dit vorige leven was ik een man, Jacques, en zat in de gevangenis voor de moord op mijn schoonzoon. Deze sloeg zijn vrouw en kinderen (mijn dochter en kleinkinderen). Ik wist dit al, maar pas toen ik zag hoe hij mijn dochter wilde slaan, sloeg ik hem met de schep die ik in mijn handen had (ik was boer) op zijn kop….. hij was op slag dood.

Dit was eigenlijk een ongeluk….. toch voelde Jacques geen spijt, maar opluchting: de kinderen zijn nu veilig. Het was een moment van razernij, van frustratie, onbegrip en onrecht.

Gevoelens uiten

Waarom liet mijn HZ ons dit leven zien?

Omdat ik me altijd wegcijfer, mijn gevoelens doen er nooit toe. Ik uit nooit volledig en oprecht mijn gevoel…. of erger, ik lieg erover (gaat goed hoor…. niets aan de hand). Ik voel ook boosheid maar vind mijn boosheid onterecht en druk het weg.

Mijn HZ heeft me laten zien dat deze angst om me te uiten al is ontstaan bij Jacques, die in een vlaag van woede zijn eigen schoonzoon de hersens insloeg. Dit heeft enorme impact gehad op Jacques….. dit (!!)  kan dus gebeuren in een moment dat je zó boos bent dat je de controle verliest.

Het inslikken van emoties kan ervoor zorgen dat ze in jouw lichaam vast komen te zitten…. Bij mij is dat vooral voelbaar in mijn rug, flanken, nek en schouders (alsof mijn huid helemaal strak getrokken wordt). Mijn HZ was heel duidelijk: je moet je uitspreken…. ’vocaliseren’ gebruikte mijn HZ als woord hiervoor (een woord dat ik nooit gebruik en zelfs moest opzoeken 😁). Maak van je hart geen moordkuil en zeg wat je te zeggen hebt, geef aan waar jouw grenzen liggen.…

Quote: Beschermengel
Voor mezelf opkomen

In momenten van grote angst, woede, onbegrip, onrecht en frustratie trok ik me altijd terug. Nu leer ik stapje voor stapje mezelf uit te spreken, voor mezelf op te komen en het grappige is…. mensen reageren daar over het algemeen heel erg goed op, anders dan in mijn jeugd, maar ik ben nu ook volwassen.

Ook hardop tegen mijzelf praten of hard gillen helpt…… Soms wandel ik ‘s ochtends heel vroeg in het park met mijn honden en zing ik luid mee met de muziek, iedere keer een ander nummer voor een ander thema. ‘Ze huilt maar ze lacht’ heb ik wel 100x beluisterd, gehuild en meegezongen…. het helpt!

Mijn HZ heeft ons ook momenten in dit leven laten terugzien waar deze angst, de angst om de controle over mijn emoties te verliezen (en misschien iemand de hersens in te slaan), in mijn huidige leven duidelijk naar voren kwam…. en uitgelegd dat ik niet hoef te bevriezen, in te slikken of te vluchten maar deze angst moet uitspreken/vocaliseren. “Stop” zeggen kan soms al voldoende zijn.

Loslaten

Het simpelweg begrijpen waar het gevoel vandaan komt, het voelen wat ik toen voelde…. maar dan in het hier en nu…… heeft enorm bijgedragen aan het kunnen loslaten. Het wegcijferen van mezelf en inslikken van mijn emoties is nu aan het veranderen. Ik herken nu deze angst als hij optreedt…. soms nog wat aan de late kant…. en spreek me uit en de opluchting die dat geeft is enorm. 

Duistere dagen – ik voel het zodra ik mijn ogen open ‘s ochtends –  zijn er nog steeds… en zelfs nu nog kan ik paniek voelen…. ik glij toch niet terug naar af? Het gevoel jezelf te verliezen….. dat gevoel begin ik nu te omarmen, werkelijk te begrijpen waar de oorsprong ligt en er liefdevol, troostend zelfs naar kijken en het vervolgens te laten zijn voor wat het is. Het licht bestaat naast deze duisternis…. zonder verdriet, is er geen geluk!

Ik roep dit laatste al mijn hele leven maar pas nu begrijp ik het, voel ik het.

Inzichten

De dagen na de QM-hypnose en de laatste sessie van de workshop (viel vrijwel samen) heb ik veel inzichten gekregen. Deze inzichten waren soms pijnlijk en het kost tijd en energie om het te doorleven…. zoals bijvoorbeeld een hele dag huilend in bed doorbrengen. Soms komen inzichten meerdere malen terug omdat ik er toch niet diep genoeg ingedoken ben en het niet afgerond heb….

Voor het eerst  heb ik de angst om mezelf te verliezen losgelaten en er gebeurde iets heel opmerkelijks…. ik hervond mezelf, de puzzelstukjes beginnen meer en meer op zijn plaats te vallen.

Naar mijn ware Zelf

Inge is (samen met haar gidsen) mijn leraar in het spirituele, om naar mijn hart/ware zelf te gaan.  

Ik heb in de afgelopen maanden meerdere momenten mogen ervaren van totaal begrip, het zien van de  eenheid… van berusting… met een gevoel van euforie…..

Ik heb daarnaast ook diepe dalen ervaren, dieper dan ik ooit was afgedaald in mijn eigen duisternis. Die duisternis in mij (weet ik nu) is onwetendheid en onbewust zijn.

Mede door de lichtworkshops en QM-hypnose sessie bij Inge ben ik mezelf aan het terugvinden. Het is een on-going proces maar nu verheug ik me op wat komen gaat.

Dank je wel lieve Inge! Ik kijk uit naar de vervolg workshops!

Zie: 3x Burn-out

Charlotte: Ik ben 52 jaar op het moment van schrijven en worstel van kinds af aan met somberheid, met het gevoel niet op de wereld thuis te horen / niet gewenst en ‘anders’ te zijn. Hoe ouder ik werd, hoe groter het gevoel van disconnectie….. met mijzelf, met de wereld en met alle mensen. (Lees verder)

Zie haar QM-hypnose: Eenzaam en somber

Charlotte is een vlotte, actieve vrouw. Ze leeft haar leven hartstochtelijk en vol energie, praat gemakkelijk, maakt met iedereen contact en wanneer ze in de ruimte is, is ze ook werkelijk aanwezig. Maar zodra ze niet meer onder de mensen is voelt ze een diepe eenzaamheid opkomen. (Lees verder)

Deel deze pagina